gogeta4 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Witam chciałbym zakupić komputer przez morele , i złożyć go samemu i zrobiłem takie dwa koszyki prosiłbym o podpowiedź który lepszy wydajniejszy albo po prostu będzie do grania idealny i druga sprawa czy duży będe miał problem ze złożeniem samemu sprzętu ? http://www.morele.net/inventory/info/JWT0nl/http://www.morele.net/inventory/info/xittbE/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Za ~2 400 zł możesz mieć wydajniejszy zestaw niż oba powyższe - w sumie zmieniona płyta na tańszą i karta na R9 270 . Dokładasz tylko 40 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogeta4 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 widzisz zapomniałem dodać że nie interesują mnie produkty AMD , a radeony omijam szerokim łukiem :) , wiec może patrzmy pod tym kątem :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 A z jakiego powodu omijasz Radeony ? R9 270 jest sporo mocniejszą kartą niż GTX 750Ti . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Dokładnie, jeszcze do CPU rozumiem niechęć ale do GPU juz nie.(?) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogeta4 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Miałem kiedyś radeona w 2002 jak mi rodzice jeszcze kupowali komputer i niestety na tamten okres brak odpowiednich aktualizacji sterowników i innych kosmosów które z tą kartą przechodziłem sprawiło moją niechęć od czasu aż wymieniałem ją bodajże na 7600 czy coś zakochany jestem w Geforce i jakoś omijam radeony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Od 2002 dużo się zmieniło , sterowniki znacznie poprawione i wydajność na dobrym poziomie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogeta4 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Rozumiem Rayden patrząc na te zestawy nie jestem pewny czy podzespoły do siebie pasują to raz i dwa czy będe miał duże problemy ze złożeniem sprzętu , dłubałem w starych kompach ale nigdy że tak powiem nie składałem żadnego od nowości 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Szukasz na siłę problemów. No i czym składanie wcześniejszych kompów miałoby się różnić od obecnych? Nawet układ elementów na mobo jest identyczny. Co do dawnych czasów - miałem ponad 10 lat temu radka 9700 pro i 9600 pro. Obie karty doskonałe, a stare stery od ATi też były na wysokim poziomie (schrzaniły się kilka lat później, jak pojawiło się CCC). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Może się sparzył na jakieś padace ala R9200 SE czy inne z 64-bit szyną , seria 9xxx jakoś wtedy się pojawiła . Rozwalają mnie teksty w stylu nie jestem pewny czy te podzespoły do siebie pasują , jak ktoś składa sprzęt i ma trochę wiedzy to złoży całość poprawnie i będzie to działać ., Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogeta4 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 No widzisz dlatego tutaj zamieściłem mojego posta gdybym był znawcom praktykiem i robił takie rzeczy to bym nie pytał tutaj ludzi którzy mają szersze pojęcie o tej sprawie :) ale i tak wasze zdanie biorę pod uwagę bo każda informacja jest ważna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Masz tutaj ludzi, którzy bardzo dobrze się znają na rzeczy i dobrze radzą, a i tak nie jesteś pewien czy części do siebie pasują. Albo im zaufasz (co zrobiło mnóstwo osób) albo szukaj pomocy gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...