robert9sd Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, ostatnio złożyłem nowy komputer, lecz monitor nie dostaje sygnału. Słychać pojedynczy pisk co oznacza ze wszystko powinno być ok. Jeśli chodzi o wiatraki to działają. Pamięci, które zakupiłem są kompatybilne z płytą główną. Pragnę zaznaczyć,że próbowałem podłączać inny monitor i wciąż wyskakuje komunikat: brak sygnału Poniżej zamieszczam link do podzespołów komputera i proszę o Waszą pomoc. ;> http://www.morele.net/inventory/info/6UzzkA/ EDIT: Problem prawdopodobnie rozwiązany. Karta graficzna uszkodzona, gdyż jak ją wyciągnę bios się włącza. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez robert9sd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QCoo Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jak może Ci się włączać bios skoro wyciągniesz kartę graficzną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 A słyszałeś kiedyś o integrze na płycie głównej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meskalin Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 w procesorze* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...