Bushido Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam, jakiś czas temu zakupiłem poleasingowy monitor Dell coś tam coś tam. Od kilku dni pojawia mi się na moniorze kreseczka (wygląd to jak z załączniku, tyle że jest koloru "magenta"). Kreseczk znikała po włączeniu menu monitora, jednakże od jakiegoś czasu utrzymuję się dłużej niż 1 min i włączanie menu działa za którymśtam razem. Monior jest podączony poprzez złącze hdmi. Moi Drodzy, czy coś takiego zostanie uznane jako wada jeżeli wyślę go na gwarancję? A czas nagli ponieważ gwarancja jest do 12go sierpnia. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 A podłączałeś monitor do innego kompa? Lub alternatywnie kompa pod inny monitor? Bez tego skąd mamy wiedzieć, gdzie siedzi problem. No i przydałoby się trochę więcej informacji na temat sprzętu, ponieważ nie wiemy o nim nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushido Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Miałęm edytować posta, bo znalazłem paragon za monitor. Monitor Dell 2709W Komputer dell 1558 System win 8.1 Jeszcze dzisiaj wygrzebiękabelek vga i potestuje dziada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ale to jest screen ekranu czy zdjęcie? Bo wygląda na screen, czyli sygnał z karty graficznej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushido Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ta grafika jest z google, nałożyłem linięw painice :P. Dobra, podłączyłem monior przez vga do mojego głównego i zapasowego komputera - na obu występuje ta linia. Czyli wychodzi na to, że jest to wina monitorka. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jak na kilku kompach jest ten sam problem, to widać trafiłeś na padakę. Widać nie miał lekkiego życia w leasingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...