ugiugi Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam. Poszukuję jakiejś karty dźwiękowej lepszej od mojej integry Realteka... Mam zestaw głośników 5.1 i po zmianie systemu na windows 7 z XP'ka parę lat temu miałem problemy ze sterownikami i konfiguracją mojego zestawu pod nowym systemem, dlatego też głośniki leżą już odłogiem kilka lat... A fajnie grały. Tak więc poszukuję jakiejś sensownej karty dźwiękowej w dość niskiej cenie, na której mógłbym to odpalić. Myślę, że 90% czasu będę pracował na słuchawkach, pozostały czas na głośnikach. Znalazłem taką kartę: Asus Xonar DG Czy będzie ona ok do mojego zastosowania? Czy macie jakieś inne propozycje? Nie chcę kokosów wydawać bo tylko godzinę dziennie słucham muzyki. Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez ugiugi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Może być Xonar. Dość ładnie gra ta karta i do słuchania muzyki się nada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...