Snake16 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Witam Mam problem nie moge wydrukowac pliku .pdf , mam kilka wszystkie inne moge a tego nie moge !! Moze jakies zabezpieczenie przed wydrukowaniem . Moze ktos wie jak to przelamac ? Pozdrawiam Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 a spróbuj przekopiować ten text do worda ( mi sie kiedyś coś takiego udało) bo z worda raczej powinien wydrukować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Nie chce nic mowic, ale moze byc jakies zabezpiecznie przed drukowaniem, albo po prostu nie umiesz drukowac :lol: 1. Sprobuj zainstalowac Adobe Acrobat (NIE READER!) i sprobowac z niego. 2. Fine Reader 6, program OCR podobno potrafi rozpoznawac pliki PDF, ale nigdy nie probowalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Tez mi sie wydaje ze to zabezpieczenie przed drukowaniem :| Bo drukowac raczej umiem , bo juz wiele razy drukowalem inne pliki przez AR. OK posciagam te programy o ktorych mowisz i poprubuje . Pozdrawim Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Posciagalem te programy , ale nadal nie moge drukowac tego , moze wie ktos jak odblokowac mozliwosc drukowania ? Pozdrawiam Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Adobe Acrobat też Ci nie pomoże, ten pdf jest zahasłowany na okoliczność drukowania (na inne też, np. na edycję). Bez hasła nic nie zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Nie chce nic mowic, ale moze byc jakies zabezpiecznie przed drukowaniem, albo po prostu nie umiesz drukowac :lol: 1. Sprobuj zainstalowac Adobe Acrobat (NIE READER!) i sprobowac z niego. 2. Fine Reader 6, program OCR podobno potrafi rozpoznawac pliki PDF, ale nigdy nie probowalem... Ja próbowałem. Rozpoznaje je idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 a moze znacie jakies program ktory to rozhasluje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Wiesz, z tym zlamaniem hasla, to w sumie sa programy... Ale z reguly prosza o podanie dlugosci hasla a ty jej nie znasz. Do tego tez prosza o podanie zawartosci hasla, litery a-z, A-Z, cyfry 0-9 plus jeszcze znaki specjalne - tego tez nie wiesz. Wiec jak program wyrzuci ci informacje ze bedzie szukal, cytuje "prawie rok" - to odechce ci sie drukowac. Mialem taka sytuacje przy wyszukiwaniu hasel w archiwach RAR i ZIP. Mysle z PDF jest tak samo. Sprobuj jeszcze Fine Reader... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...