aster Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Jak w temacie, widze ze na allegro ludzie to kupuja, wiec czy to naprawde dziala czy to tylko sciema. Czy uzywal ktos z was takich perfum, jezeli tak to napisz jak bylo :D bo mi sie wydaje ze to sciema, te oferty brzmia jak telezakupy mango gdynia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Tak działa można je kupić w sklepie z lekami na AIDS i środkiem na łysinę , na pułce z sympatycznym atramentem. LOL :lol: IMHO jest to środek dla desperatów :wink: Tak wogóle to dystrybutorem jest dr.PAI HI WO LOLOLOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 no to to wszystko wyjasnia jednym slowem LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 8O 8O 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: u mnie (przynajmniej u mnie) dobrym feromonem jest smok wygrawerowany na kompie - moje kumpele to sie tak fajnie na mnie patrza jak widza bude , a szczegolnie jak zapale TYLKO czerwona katode w pokoju 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 dziala to tak samo jak feromon generowny przez odbyt przy wydalaniu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 widze że sie guzik znacie :P dobre feromony kosztują nawet do paru tysięcy zlotych ( od 1500 w zwyż ) za bardzo niewielką ilość i zostało to udowodnione że działają i to bardzo dobrze. Ale nie w sensie że sie pśikniesz i pujdziesz na dyskoteke podejdziesz do panny a ona ci zacznie loda robić :D tylko poprostu znacznie zwiększysz zainteresowanie swoją osobą. A t akie feromony z allegro za 15 to se można w dupsko wsadzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...