KrawiecMaciej Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam, Potrzebuję słuchawek zamkniętych/półotwartych do 200zł. Słuchawki będą używane w domu, jak i na dworze. Zamierzam podpiąć je do LG L9, po wakacjach jakiś wzmacniacz. Słucham różnych gatunków, hip-hop, rock klasyczny, jazz, ambient, dominują w nich głównie wokale męskie, ale żeńskie też się pojawiają. Zależy mi na izolacji poszczególnych instrumentów, ale nie chcę by odebrało to realizm brzmienia. Bas nie musi być mocny, jednak chciałbym aby był cały czas odczuwalny. Długość kabla nie powinna przekraczać 1,5 -2 m. Zastanawiam się nad AKG K518 DJ, AKG K514 MKII, lecz te modele mają za długi kabel, którego nigdzie nie da rady upchnąć chodząc po ulicy :)Dzięki za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mam K514 MKII - basem co prawda nie powalają, jednak są bardzo "przestrzenne" i do tego całkiem wygodne. Do domowego użytku jak znalazł :). Hmm... czytałeś nt. popularnych CAL! ? @Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrawiecMaciej Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mam K514 MKII - basem co prawda nie powalają, jednak są bardzo "przestrzenne" i do tego całkiem wygodne. Do domowego użytku jak znalazł :). Hmm... czytałeś nt. popularnych CAL! ? @Tapatalk CAL też biorę pod uwagę, ale czy nie będą miały problemu z dźwiękiem w połączeniu z moim LG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrawiecMaciej Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Kupiłem CAL i Fio e11, szczerze jestem mile zaskoczony. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...