Shadoweye Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Witam,od jakiegoś tygodnia mam problem z KomuteremA dokładniej: Bardzo często niechce się włączyć [wogóle ruszyć po naciśnięciu przycisku na obudowie]Na początku myślałem że to sam przycisk się uszkodził czy coś więc spróbowałem odpalić kompa przyciskiem na płycie głównej... brak efektu. Po tym odłączałem [wyłączałem] zasilacz.... co również niedawało efektu...gdy wyłączę listwę i włącze ją ponownie komp sam z siebie startuje... [później chodzi bez najmniejszych problemów... na pełnym obciążeniu...]W/w sytuacja niejest zawsze... czasem komp startuje normalnie [z tego co udało mi się zauważyć jeśli odstęp pomiedzy wyłączeniem a włączeniem jest +/- 10 h to odpala się normalnie... jeśli jest więcej już nie.]Stawiam bardziej że to wina zasilacza... ale może być to też płyta główna.... [specyfikacja w stopce]Z góry dzięki za wszelkie rady/uwagiPozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Masz możliwość przetestować komputer z innym zasilaczem? :) @Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Miernik w dłoń i zmierz napięcia jakie podaje zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...