Bobanoskos Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Witam! Zassałem sobie ripka Enter the Matrix 8) , no i chciałem zapodać patcha, a tu klops. pisze mi, że nie znajduje, żadnej wersji ETM, no bo instalator ripa nie dodał jej do listy zainstalowanych progów (choć jest i działa :lol:). Chciałbym wiedzieć w jakim pliku/kluczu rejestru winda xp przechowuje tą liste. Wtedy, mógłbym dodać go do listy i zapodać patcha :D Dzieki z góry za pomoc. Tylko nie mówcie qp oryginał :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Witam! Zassałem sobie ripka Enter the Matrix 8) , no i chciałem zapodać patcha, a tu klops. pisze mi, że nie znajduje, żadnej wersji ETM, no bo instalator ripa nie dodał jej do listy zainstalowanych progów (choć jest i działa :lol:). Chciałbym wiedzieć w jakim pliku/kluczu rejestru winda xp przechowuje tą liste. Wtedy, mógłbym dodać go do listy i zapodać patcha :D Dzieki z góry za pomoc. Tylko nie mówcie qp oryginał :evil: to ze nie możesz wgrac patcha, to moze byc wina RIP-a . po protu moze byc spieprzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Możliwe, ale wątpie. Poza tym pojawiła sie w necie spaczowana wersja tego Ripa, ale nie chce mi sie ssać i instalować od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Może Ci tak piszę, ponieważ podminiłeś cracka... A jeśli nie ma cracka to może exe jest zmodyfikowany (nawet napewno) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Tylko że zwykle jak próbuje paczować scrackowaną gre, to wyskakuje mi corrupted exe fil bla bla (vice, generals itp.). Moge spróbować tylko skąd wezme oryginalny exe???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstall oto ta sciezka przynajmniej u mnie na win2000 ale w xp powinno byc tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mając ripowane gry musisz liczyć się z tym, że żadnego patcha nie dograsz, bo patch - tak jak mówisz wyświetli ci - że nie może znaleźć gry - bo on szuka exeka. Więc pozostaje gra full na płycie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Wiesz to już wole zassać 350 megsów, niż 2880, a potem se kombinować. Nie każdy siedzi na 10 mbit w chacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstall Tak, to jest sciezka do uninstala programu, ale nie sadze zeby o to chodzilo. Chodzi o wpis rejestru kierujacy instalator patcha do katalogu gry... Predzej bedzie to tutaj: HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionApp Paths Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Dziei za wszystko chłopaki! Niestety moja samodzielna edycja rejestru nic nie dała. Gdby ktoś był tak miły zobaczyć jakie wpisy w rejestrze zostawia ETM i zarzucił mi je na maila wraz z oryginalnym plikiem matrix.exe, to bardzo bym sie ucieszył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...