Skocz do zawartości
Bobanoskos

Lista z dodajusuń programy - coś dla real specuff

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Zassałem sobie ripka Enter the Matrix 8) , no i chciałem zapodać patcha, a tu klops. pisze mi, że nie znajduje, żadnej wersji ETM, no bo instalator ripa nie dodał jej do listy zainstalowanych progów (choć jest i działa :lol:). Chciałbym wiedzieć w jakim pliku/kluczu rejestru winda xp przechowuje tą liste. Wtedy, mógłbym dodać go do listy i zapodać patcha :D

Dzieki z góry za pomoc. Tylko nie mówcie qp oryginał :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Zassałem sobie ripka Enter the Matrix 8) , no i chciałem zapodać patcha, a tu klops. pisze mi, że nie znajduje, żadnej wersji ETM, no bo instalator ripa nie dodał jej do listy zainstalowanych progów (choć jest i działa :lol:). Chciałbym  wiedzieć w jakim pliku/kluczu rejestru winda xp przechowuje tą liste. Wtedy, mógłbym dodać go do listy i zapodać patcha :D

Dzieki z góry za pomoc. Tylko nie mówcie qp oryginał :evil:

to ze nie możesz wgrac patcha, to moze byc wina RIP-a . po protu moze byc spieprzony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstall

Tak, to jest sciezka do uninstala programu, ale nie sadze zeby o to chodzilo. Chodzi o wpis rejestru kierujacy instalator patcha do katalogu gry...

Predzej bedzie to tutaj:

HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionApp Paths

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziei za wszystko chłopaki! Niestety moja samodzielna edycja rejestru nic nie dała. Gdby ktoś był tak miły zobaczyć jakie wpisy w rejestrze zostawia ETM i zarzucił mi je na maila wraz z oryginalnym plikiem matrix.exe, to bardzo bym sie ucieszył :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi