Yoankee Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Szukam netbooka (przekątna – 11,6’’) na studia, do internetu i może do oglądania filmów. Chciałabym, żeby był lekki, a przede wszystkim miał bardzo długo działającą baterię. Słyszałam, że Asus’y VivoBook są dobre. Bardzo proszę o pomoc w wyborze możliwie jak najtańszego sprzętu (1500 zł to jest maximum). Dziękuję! P.S.: Proszę o przeniesienie do działu Notebooki. Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Yoankee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Z 11,6" Vivobook X220 z Pentiumem serii N (mały pobór prądu), 4GB ram oraz dyskiem SSD 120GB, który da dużego kopa (zero mulenia spowodowanego wolnym dyskiem 5400rpm). Bez systemu. Z systemem masz ten model ale z dyskiem HDD za 1399zł Taniej Lenovo S210 z porównywalnym celeronem, 4GB RAM, zwykłym dyskiem HDD i dotykowym ekranem. Posiada system win8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoankee Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Dziękuję bardzo za odpowiedź, a może jeszcze jakieś tańsze propozycje? Netbook nie musi być bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Z tanszych Acer V5 131 również z celeronem. Nic innego sensownego nie ma w tych pieniądzach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoankee Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Trochę zorientowałam się w temacie i chciałam zapytać, czy tablet Asus Eee Pad Transformer byłby dobry dla studenta? Polecacie go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) To jest na androidzie. Zabawka, do pracy się nie nadaję. Będziesz musiał zainstalować na studiach jakieś oprogramowanie pod Windowsa i nic nie zrobisz. Wspomniany Lenovo S210 jest tańszy i wydajniejszy Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoankee Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 W domu mam zwykłego laptopa, więc z wszelkimi prezentacjami i projektami nie będzie problemu. Urządzenie, którego potrzebuję, byłoby mi potrzebne jedynie do notowania na wykładach, a chyba takie tablety mają Polaris Office? Albo jakieś aplikacje na Microsoft Office? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Mają tylko jaki jest sens brać coś co ma ograniczone możliwości za większe pieniądze jak można mieć pelnoprawnego netbooka w dodatku z dotykowym ekranem. Z tego powodu też kupiłem t100 z windowsem zamiast slowdroida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoankee Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Mówisz o tej hybrydzie ASUS Transformer T100TA ? Bo też się nad nim zastanawiałam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...