wieloryb38 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ściągnąłem sobie program Freemake Video Converter. Podobno obsługuje CUDA. Fajnie, pomyślałem sobie. Ale po uruchomieniu i sprawdzeniu w Opcjach - Przyspieszenie dowiedziałem się, że moja grafika podobno CUDA nie obsługuje. Ciekawe... Mam GeForce GTX 560, więc z tego co wiem powinna obsługiwać. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Pokaż GPU-Z. Tam musi być zaznaczone pole odnośnie CUDA: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieloryb38 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Problem rozwiązałem wracając do sterowników wersji 337.88. problemy były na 340.52. W sumie nie wiem, z czego to wynikało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...