mars19 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam, kupiłem laptopa Lenovo Z710 bez systemu operacyjnego. I jest na nim podział dysku twardego ~500GB - system, ~500GB partycja recovery. Czy jest możliwość zmniejszenia rozmiaru tej partycji recovery? Czy zostaje mi tylko format całego dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Bez systemu operacyjnego i masz partycje recovery? A niby skąd i po co? Podczas instalacji systemu usuń istniejące partycje i załóż własne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars19 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 nie wiem po co, dokładnie to się nazywa partycja PBR_DRV i nie ma dostępu do tych 500GB z poziomu mój komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Po prostu uruchom laptopa z płytki czy pendriva z windowsem i z poziomu instalatora usuń i załóż na nowo partycje na dysku . Nazwa tamtej partycji sugeruje że laptop przyjechał do sklepu z już preinstalowanym systemem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_Z. Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Wywalaj wszystko i formatuj jak leci. Też kupowałem laptopa Lenovo bez systemu dwa lata temu, a ten jednak miał system - DOSa... Więc jakiś tam podział partycji był i recovery niby też :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...