iSzkieletor Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam , mam problem tyczący się myszki Microsoft PS/2 , a mianowicie od kilku dni strasznie słabo obraca mi się scroll , czyli jak jestem na stronie np . to nie chce mi jechać wogóle w dół ani w góre , otworzyłem myszke i zobaczyłem że scrool od myszki jest w nawiasach , ale nie chce sie obracać , to co jest koło tego scrolla . Gdy wćiskałem scrolla do tego co jest koło scrolla , to wtedy dało się obracać strony , w grach , ale tylko na 5 minut . Więdz prosiłbym o podpowiedź co mam zrobić z tym scrollem , czy mam go jakoś zaklinowac żeby nie wychodził troche z tych nawiasów czy coś , nie chce oddawać tej myszki bo kupiłem ją tydzień temu ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak ją kupiłeś tydzień temu to ją zwróć i Ci wymienią a tak stracisz gwarancję (o ile w ogóle ją masz). Co to za myszka, że po tygodniu się scroll rozleciał? Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...