cornholio Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mam kompa w podsieci i IP uzyskiwane automatycznie. Chciałem "pobawić" sie sterownikiem przemyslowym z drugiego pokoju ale do konfiguracji wyagane jest IP mojego kompa. Gdzie moge znaleźć to IP ew. czy jest jakiś programik który je pokazuje. Podkreslam ze nei chodzi mi o IP serwera, tylko mojego kompa znajdującego się w podsieci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ping nazwa hosta, dziesiatki, setki moze tysiace programow, ktore mozna znalezc na www.google.com.pl. Odrobina checi czyni cuda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 win 9x/me > start>uruchom>winipcfg win 2k/xp > start>uruchom>ipconfig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Uruchamiasz wiersz poleceń, wpisujesz "ipconfig" i wciskasz enter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 oko sorki, źle "pingowałem" dlatego nic nie wychodziło dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...