ruskitoster Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam, pol roku temu kupilem laptopa acer aspire one 725-c7xkk http://www.morele.net/netbook-acer-aspire-one-725-c7xkk-nu-sgpep-017-573610/ Czy to możliwe ze laptop chodzi bardzo wolno na każda stronę trzeba czekać wieki a także nawet jak włączam worda to strasznie wolno mu to idzie. Problem był od początku zakupu, myślałem ze to wina windowsa 8. Wgrywałem mu 7 32 i 64 ale dalej to samo. Moim zdaniem wszystko powinno płynnie chodzić przy takiej specyfikacji, czy się mylę? Przy okazji zapytam: Czy windows 8 wykozystuje w wiekszym stopniu procesor niz windows 7? Będę go oddawał na pewno na gwarancje może nawet dziś, ale chce też porady kto się na tym zna. Jak oddadzą go z gwaranci powiem co napisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Bez obrazy, ale komputerek wygląda na totalnego turbomuła z racji na procesor - zapewne dowolny laptopowy Pentium Dual-Core z czasów C2D jest znacznie wydajniejszy. Być może SSDek by mu pomógł :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruskitoster Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Bez obrazy, ale komputerek wygląda na totalnego turbomuła z racji na procesor - zapewne dowolny laptopowy Pentium Dual-Core z czasów C2D jest znacznie wydajniejszy. Być może SSDek by mu pomógł :). warto inwestowac w ssd? ona ma sata 3? skoro i tak procesor nie nadaza to ssd to zmieni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevoltTG Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Cześć przecztałem specyfikacje twojego laptopa i powiem ci że za tyle pieniędzy ten laptop jest strasznie słaby. Polecam ci kupić laptop lenovo. Dysk ssd może pomóc ale trochę. Gdyż taktowanie jest zbyt małe. Taktowanie przy takiej sumie pieniędzy musie być minim 2100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruskitoster Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) to laptop mojej dziewczyny takze ma go juz rok.. wyslalem na gwarancje pewnie nic nie zrobia, domyslam sie ze to procesor slabiutki w sumie ten laptop jest bardzo fajny, poreczny ale jakby byl chociaz troszeczke szybszy :D jak myslicie windows 8 czy 7 do niego ? Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez ruskitoster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevoltTG Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Na taki to 8 bądźmy nowocześni. Weź sprzedajcie laptopa i kupcie nowy. Jeśli chcesz to na pw ci podesle kilka dobrych i wydajnych:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruskitoster Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) mozesz podeslac ale cos pokroju tego nie 15", nie 8" :D tylko ten laptop kosztuje 700zl~ a raczej nie chce dokladac drugie tyle, chyba jednak zostanie :) Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez ruskitoster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevoltTG Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 max 700zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruskitoster Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 max 700zl? nie ma sensu sprzedawac.. bedzie dzialac na tym acerku :D a powiedzcie mi bo nie moge nigdzie znalezc on ma sata 3 czy 2? kupilbym tam jakis dysk ssd, tez z ciekawosci zobaczyl jak on chodzi i tez bo przydala by mi sie jej 500gb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 powiedzcie mi bo nie moge nigdzie znalezc on ma sata 3 czy 2? To jest bez znaczenia. Chcesz ssd, kupujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevoltTG Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ten laptop nie ma sata bo za sata jest od 2000zł możliwe że nasz S.A.T.A ATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Że jak? SATA jest podstawowym złączem dla dysków we właściwie wszystkich lapkach od ~2005 roku. Czyżby Tobie chodziło o to, jak dysk zgłasza się w systemie/biosie? :P @Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...