PaszczurTasmanski Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam Obecnie mam podłączone G1 Sniper B5 i G3258 do zasilacza Bequiet L7 530W. Całą resztę odpiąłem czyli ram, grafikę, dyski. Płyta się podświetla na chwilę po chwili zdycha i tak w koło. Sprawdzałem czy dobrze podpiąłem zasilacz, sprawdzałem czy nie powyginałem pinów procesora i nic. Sprzęt złożyłem do kupy dzisiaj no i.... nic. Jestem bezradny proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Poza obudową sprawdzałeś? Odłącz wtyczkę zasilającą cpu i sprawdź czy dalej będzie ta pętla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaszczurTasmanski Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Odłączyłem wtyczkę - pętla jest nadal. Poza obudową nie sprawdzałem - dzisiaj nie mam już siły ale podczas montażu upewniłem się, że elementy montażowe obudowy do których przykręcam płytę nie dotykają jej w miejscu innym niż tam gdzie przykręcam śruby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 bios obsluguje procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaszczurTasmanski Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Teraz już tak - po aktualizacji wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...