Gość Mular123 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, mam problem z internetem, mianowicie gdy włączone są 2 komputery ( oba korzystają z internetu ) i kiedy wyłączę jeden komputer całkowicie to na drugim przez ok. 1 min nie ma internetu, a później wszystko wraca do normy. Dzieje się tak za każdym razem gdy wyłączę 2 komputer. Pomożecie ? Pisali, że tu znawcy są i ogarną taką błahostkę z którą próbuję się uporać przez ok. 2tyg. :D Czekam na odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Obstawiam szrotowy router. edit: specjaliści są za to z wróżkami słabo. Może łaskawie podałbyś czego problem dotyczy? Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez szpachla2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mular123 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 router jest w porządku ;) Jak to czego dotyczy problem ? Nie mam neta na 2 kompie po wyłaczeniu 1 kompa. Proste. przez ok. 1min tylko a pozniej wraca do normy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No to nie wyłączaj drugiego kompa, proste. Nie podałeś nic nt.. sieci, jaki router, jak przydzielane są adresy ip itd. Nie wiem czego oczekujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mular123 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 :) problem wyjasniony głąby. Na tym 2 kompie byla wylaczona opcja przydzielenia adresu temu drugiemu, pobocznemu. Sam sobie to ogarnalem szybciej niz wy, takie madrale ;) zj3bane forum. JP ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veritas Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Uwaga autobot wykrył kretyna. Niniejszym prosimy o nie odpowiadanie na jego wiadomości z racji tego że kretyn potrafi sprowadzić do swojego poziomu a potem wykończyć doświadczeniem. Pozdrawiam Autobot. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...