mr.Witek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzień dobry. Mam taki "problem", otóż gram sobie w Battlefield'a na wysokich ustawieniach graficznych na takim sprzęcie: co jest trochę dziwne. Według tego artykułu: http://www.purepc.pl/karty_graficzne/jaka_karta_graficzna_do_battlefield_4_test_geforce_vs_radeon?page=0,4 żeby płynnie chodził Bf4 potrzeba przynajmniej Gtx 660,a u mnie ładnie chodzi na gt640. Zapraszam do dyskusjii Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez mr.Witek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No i? Piszesz o BF4 a dajesz linka do Watch Dogs "wysokie ustawienia" tez za wiele nie mowia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Witek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 ok, już poprawiłem gram na wysokich i tyle po prostu nic nie zmieniałem są sobie wysokie czyli Battlefield 4 - 1920x1080 / High / HBAO / MSAA x4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Mówisz o multiplayer? Ściągjnij fraps i wejdź do zakładki FPS. Przypisz sobie Benchmarking hotkey i podczas gry go kliknij. Po 15 minutowej grze kliknij jeszcze raz, wejdź do folderu z logiem i zobaczysz ile masz średnio FPS. Wklej tutaj. Chciałbym zobaczyć tą płynną gre w FHD @high preset na gt640 :D Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Witek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 "Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli" a tak na serio to zrobię to wieczorem, bo za 15 min muszę jechać, mam trochę zrąbaną wersje bf i nie chce mi multiplayer włączyć i dlatego gram na singeplayer, a to jest wersja próbna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 czyli potocznie zwany pirat? A co to za gra w BF na single? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nie pirat tylko wersja próbna. Do 15 sierpnia mozesz pobrac za free na tydzien BFa 4 na Origin. Wysłano z Galaxy Note 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 I nie mozesz grac online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Witek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) włączyłem napraw grę i zobaczymy co będzie jest! albo już nie ;/ Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez mr.Witek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...