Kicha Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Działa na starych kontach sam wykorzystałem , i uprzedzam działa tylko RAZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Działa na starych kontach sam wykorzystałem , i uprzedzam działa tylko RAZ Ja premki nie dostałem, tylko nowy czołg ale jak za 1$ nie narzekam. Jest możliwość zapłaty 4$ i wtedy są bonusy do War Thunder, ale jest bieda i szkoda kasy. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Sprawdź w zasobniku czy jak to się tam w grze nazywa - premki , bonusy do expa i kasy itp. tam lądują , potem je uruchamiasz w wybranym przez siebie czasie . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Zapomnialem dodac, oczywiscie 30 dni bylo w zasobniku. Naprawde fajna opcja ze moge premium aktywowac kiedy chce :D Dzieki reyden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Jeszcze nie grałem Edytowane 17 Października 2016 przez dumpmuzgu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Jeszcze nie grałem Dali dzis IS7 ?? (nie moge sprawdzic po padla plyta glowna :( ) Edytowane 17 Października 2016 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) tak. wieczorem pojawił się w garażu. jeszcze skrzynki mają dawać. miliony jeszcze na konto nie wpłyneły za event. a czołg fajny jak na tier 3. jeździ jak w wot, ale czas celowania po zatrzymaniu masakryczny :D Edytowane 17 Października 2016 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2016 Szczerze mówiąc to Obsidian fajnie podchodzi do graczy. Kupiłem 12 tyś golda w dniu promocji "Złota ... cos tam", ale w pośpiechu nie sprawdziłem dokładnie godziny do której obowiązuje promo. 13sty minął a ja czekam na zwrot. Pisze do supportu i okazuje się, że kupiłem już po promocji (co za debil swoją drogą robi promocję od godz. 00:01 do 9:01 następnego dnia, całe 33h, ni w pipke ni w oko). Poszli na kompromis i zwrócili mi 9 tys golda z 12.100 wydanych według promocji :) Nie musieli tego robić, a zrobili. Duży plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigeree Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 A, tam IS7 ja czekam na Leclerca... Mam słabość do francuzów AMX10, ERC, VBL/VBMR czy CRAB... Sphinx oraz RCR czekają w kolejce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 A, tam IS7 ja czekam na Leclerca... Mam słabość do francuzów AMX10, ERC, VBL/VBMR czy CRAB... Sphinx oraz RCR czekają w kolejce... Oj nie mow. Czolg bardzo fajny,zwlaszcza dla takiego nooba jak ja :) Platynowe skrzyki tez byly fajne. Poki co AW ma lepsze eventy od WoT, nie mowiac juz o WT, bo ta ostatnia to swietny przyklad jak robiac eventy zniechecic graczy do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Okazuje sie, ze ja juz z tego skorzystalem, wiec moze komus innemu sie przyda. Kodzik na czolg Type 59 legend i 7 dni premium AWAC7AT5D86H95CKZSQ EDIT:P Polecam kupic kodzik na edycje pudelkowa, na allegro po 30 pln (sprawdzony, dziala). Dostajemy 60 dni premium, 1500 golda, BWP1 Puma i chyba z 2 000 000 zielonych. Dobry deal. Edytowane 16 Listopada 2016 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2016 MYHOLIDAYS2016 - 7 dni konta premium - prezent na święta od my.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2017 Konta na aw są usuwane przez dewelopera po kilkumiesięcznej nieaktywności. Usuwane są także zakupy premium. Trochę wkurzające, dzieciakowi kupiłem czołg premium, zagrał nim może ze trzy razy potem nie miał kompa bo miał karę. Jak odzyskał, to już konta nie było, to znaczy samo konto istniało ale gra nie była w nim przypisana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Konta na aw są usuwane przez dewelopera po kilkumiesięcznej nieaktywności. Usuwane są także zakupy premium. Trochę wkurzające, dzieciakowi kupiłem czołg premium, zagrał nim może ze trzy razy potem nie miał kompa bo miał karę. Jak odzyskał, to już konta nie było, to znaczy samo konto istniało ale gra nie była w nim przypisana. Napisz do supportu. Moze przywroca. Akurat support dziala u nich sprawnie moim zdaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...