reyden Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 To że ściąga ileść tam GB danych to nie oznacza że tyle automatycznie zajmie na dysku . Może dane na czas ściągania są mocno kompresowane albo gra tworzy jakieś tymczasowe pliki/katalogi , stąd wymóg 60GB wolnego miejsca przy 1/3 tego do pobrania . Różne dane mają różny stopień kompresji - jednych praktycznie wcale nie da się skompresować ( np. filmy czy muzyka w formacie już zawierajacych kompresję ) a inne dają się bardzo łatwo i mocno skomresować kilka razy . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 wiecej niż 30gb po instalacji raczej nie przekroczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Gra jest wypas. Na plus sterowanie i klawiszologia wzięta z WoT, więc gra się intuicyjnie. Mapy są duże, zróżnicowane i widać, że coś się na nich dzieje. W WoT to takie płaskie nudne tekstury. WoT będzie miał problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Nie będzie miał, ludzie za dużo kasy i czasu zainwestowali, żeby teraz od zera zaczynać. No i dziwi mnie ta opinie, według mnie i kumpli grze brakuje feelingu i tego czegoś co ma wot.. No ale zobaczymy, jest bardziej przystępna niż war thunder także może część sfrustrowanych dzieciaków się przesiądzie z nadzieją, że tutaj nie będzie wiktora skisłego i jego skryptów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Nie będzie miał, ludzie za dużo kasy i czasu zainwestowali, żeby teraz od zera zaczynać.Też tak myślałem dopóki nie zagrałem. Taptaptap Mlais M52 Edytowane 25 Września 2015 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) "Failed to connect World Server" o co chodzi?? @Edit google pomogły - serwery przeciążone :D - stress test :D Edytowane 25 Września 2015 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Sprawdź status serwerów. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Serwery działa. Udało mi się wbić na US. Gra fajna, ale 3 pierwsze gry i 3 przegrane. I już wiem dlaczego raczej nie będę grał w tą grę. Wystarczy mi masa debili w War Thunder. W każdym razie grę warto chociaż zobaczyć. Edytowane 26 Września 2015 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Czego ty się spodziewałeś od graczy na teście? Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Raczej powinienes napisac - czego oczekiwales od spolecznosci graczy. Debili masz w kazdym mmo i prawie zaden dev nie robi porzadku z trolami i haterami... Nie mowiac juz o jakims systemie losowania graczy o podobnym poziomie umiejetnosci. Wtedy trole i debile graliby z sobie podobnymi ;) A co do gry, jak wyglada dozgrywka wzgledem wot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 No i dziwi mnie ta opinie, według mnie i kumpli grze brakuje feelingu i tego czegoś co ma wot.. Nic dodać, nic ująć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Fakt - przydał by się porządny system dobierania graczy inny niż losowy . Obecnie co się dzieje w WoT czy WoWP to parodia . Ojciec gra obecnie w WoWP i z tego co słyszę to często dostaje białej gorączki takich ma w teamie debili . A do tego jeszcze sama specyfika WoWP gdzie nie ma jednostki która by sama wygrała bitwę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Fakt - przydał by się porządny system dobierania graczy inny niż losowy . Obecnie co się dzieje w WoT czy WoWP to parodia . Ojciec gra obecnie w WoWP i z tego co słyszę to często dostaje białej gorączki takich ma w teamie debili . A do tego jeszcze sama specyfika WoWP gdzie nie ma jednostki która by sama wygrała bitwę . Wiesz, odkad gram w Ground Forces na AB to na graczy z WoTa w zasadzie nie narzekam. Jestem na 4 erze (Tiger 2, Ferdi, Panterka), na AB i jest tragedia. W samolotach troche lepiej. Niestety mm w WT jakos nierowno dopiera graczy do druzyn i jest czesto tak ze jednak druzyna ma kolosana przewage. Szczególnie można to odczuć GF. Sama gra poza eventami dla nołlajfów jest OK. Raczej powinienes napisac - czego oczekiwales od spolecznosci graczy. Debili masz w kazdym mmo i prawie zaden dev nie robi porzadku z trolami i haterami... Nie mowiac juz o jakims systemie losowania graczy o podobnym poziomie umiejetnosci. Wtedy trole i debile graliby z sobie podobnymi ;) A co do gry, jak wyglada dozgrywka wzgledem wot? Co do AW to jest jak WoT dlatego oczewkiwalem czegos wiecej od graczy. no ale w sumie to test. Sporo osób testuje po prostu fizyke, ustawienia itp faktycznie nie ma sie co spinać jeszcze. Zagrałem zaledwie kilka walk i gra bardziej mi sie spodobała niz WoT. Sporo frajdy daja wozy opancerzone z działkami automatycznymi. Podzespoły jakby żadziej padają. Miedzy tierami nie widziałem jakiejś kolosalnej róznicy i majac stockowy tier 1 niszczyłem czołgi 2 tieru. Na gre maja tez duży wpływ oprócz oczywiście grafiki, fajnie zrobione mapki - dużo roślinności, ciekawy teren. gdybym mial sie czegoś czepiać to interfejs jest troche nieintuicyjny, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 8 października startuje Open Beta jak by ktoś nie wiedział . Kluczyk do gry można kupić choćby na G2A , ja swój kupiłem za ~6 zł , obecnie koszt klucza to 25 zł na G2A . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 Dobrze że rng będzie miało mniejszy wpływ na rozgrywkę, bo ostatnio WOT tak mnie irytuje że głowa mała. A na LTE grać w CS ciężko przy pingu ~100ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Wystartowała open beta i chyba nie będzie wipe(?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Nie będzie. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2015 Jednak coś jest nie tak z mm. Dopiero 30 bitew i już gra zniechęca Win Ratio 38%. Zbicie gwiazdek to istna katorga. A szkoda bo gra się przyjemniej niż w WoTa czy GF. I na początku bardzo szybko grinduje się pojazdy. BTW Na start dali 7 dni premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 To nie mm tylko ameby z WoT przyszły popatrzeć co to i dlatego tak ciężko coś ugrać. Na closed becie była ekipa co myślała, tutaj niestety teraz jest napływ moronów z WoT'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 W WoT w becie tez bylo wiecej ogarnietych ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Jakieś kody dla nowych graczy są? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 o tym nie słyszałem, ale podobno dawali przedwczoraj(nie wiem czy to jeszcze trwa) T-62 Weteran wszystkim ,którzy się zalogowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Dzisiaj przeczytałem, że do 22.11 więc chyba zdążę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Orange obcięło prędkość do 1,5 mbit/s więc chyba odpuszczę ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Uruchomiłem wczoraj dwie misje i wyłączyłem, dzisiaj już nie mogę włączyć. Co jest nie tak?Mam czarny ekran zaraz po uruchomieniu zanim przejdzie w tryb pełnoekranowy. Edytowane 14 Listopada 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 naprawiłeś? nigdy nie miałem takiej przygody z tą grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Nie, odinstalowanie i ponowna instalacja nie pomogły. Teraz usunąłem pliki instalacyjne, klienta gry i ładuję wszystko od nowa. Zobaczymy. edit: Już wiem co. Nie restartowałem od dawna kompa, usypiam go i budzę. Mimo przeinstalowania gry i usunięcia plików dalej było to samo aż w końcu zrestartowałem kompa i pomogło. Działa bez problemu. Musiał być jakiś inny proces uruchomiony bo my i aw ubiłem. Edit: aktualizacja: https://aw.my.com/pl/forum/showthread.php?42672-Aktualizacja-0-11/page10 Edit: Już jest aktualizacja 4,37GB Edytowane 19 Listopada 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 dali dziś premium na 5 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) dali dziś premium na 5 dni. Tak to w ramach promocji na Black Friday. Mialo byc w jakims terminie 1 dzien premki kazdego dnia kiedy sie zalogujesz, ale byl blad wiec dali kazdemu kto sie zaloguje w przedziale czasowym po 5 dni ;) Przeceny pojazdów Od 7 grudnia do 10 grudnia ceny poniższych pojazdów będą niższe: Czołg lekki 6 poziomu VFM5 cena wynosi obecnie 2435 złota (25% zniżki) Niszczyciel czołgów 4 poziomu AMX-10P PAC 90 cena wynosi obecnie 800 złota (20% zniżki) Przeceny konta premiumOd 7 grudnia do 10 grudnia ceny poniższych paczek z kontem premium zostały zredukowane: Cena 90 dni konta premium wynosi obecnie 3999 złota (35% zniżki) Cena 180 dni konta premium wynosi obecnie 7999 złota (35% zniżki) Cena 360 dni konta premium wynosi obecnie 14300 złota (35% zniżki) Obecnie aktywne bonusy(zniżki, konkursy): Od 3 grudnia do 3 stycznia, gracze otrzymają 200% więcej reputacji za pierwsze zwycięstwo na każdym pojedzie. Od 8 grudnia do 11 grudnia, gracze będą mogli wziąć udział w wydarzeniu Polowanie na najgorszych najemników (gracze którzy zniszczą jednego z pracowników otrzymają pojazdy w wersji MERC) Edytowane 10 Grudnia 2015 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) jak się montuje emblematy na pojeździe? np takie jakie dziś są dostępne https://aw.my.com/pl/news/general/zimowe-oznaczenia-dotarly-do-armored-warfare?id=13.2000009&show_hd_reminder=1&clientlang=pl&clientterritory=eu&gcid=3870687089300550931&server=0&lang=pl_PL&clientstate=installed&clientbuildid=62&_1lp=0&_1ld=2046937_0 choć już widziałem graczy z flagami państw. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...