vestpoint Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam was, mam kilka pytań odnośnie dayz standalone: 1.Czy intel hd 4600 (intel core i5 4570) jest porównywalne z geforce 9600gt czy jest lepsze? 2.Na jakich ustawieniach by mi ta gra poszła (rozdziałka musi być 1400;900) i w ilu fps-sach by mi chodziła? 3. Będę miał podobną ilość klatek jak w tym filmiku 4. Tu pisze że intel hd 4600 ma podobną wydajność co 9600gt, czy to prawda? http://www.benchmark.pl/aktualnosci/intel-haswell-core-i5-hd-4600-nieoficjalna-wydajnosc-procesora.html Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez vestpoint Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 1 i 4 . ) HD4600 to dość wydajny układ ale w grach raczej nie ma osiągów 9600GT ( o GTS250 już nie mówię ) . Raczej poziom wydajności GT520 / HD6450 itp. kart lub trochę wyżej , czasami dogania GT440 . 2. Sam sprawdź - choć raczej to będą ustawienia low/med . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestpoint Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 a czy w dayz standalone bede miał wiecej fpsów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nie wiem , nie znam gry . Jak się zachowuje podobnie jak BF3 czy BF4 to w SP może być więcej fps-ów . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) To jest filmik z moda (Arma 2) a nie DayZ SA. Generalnie DayZ wymaga mocnego CPU, co do tej integry ciezko powiedziec jak to bedzie wygladalo ale po zejsciu z detalami / rozdzielczoscia powinno byc okej. Na moim kompie z podpisu niezaleznie od ustawien sa miejsca gdzie potrafi spasc do <20 fps, ale to juz kwestia przestarzalego silnika, nieudolnych devsów. (forever alpha ) Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestpoint Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dobra dziękuje za odpowiedzi Temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...