mlynos Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Cześć! :) Mam do Was pytanie. Planuje zmianę podzespołów i szukam płytę główną ATX pod procesor i5-4590. Cena jaką dysponuje to 300zł. Znalazłem 2 płyty główne MSI H87-G43 i ASRock Fatal1ty B85 Killer. Która z tych dwóch jest najlepsza? Może macie jakieś swoje propozycje? Liczę na pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynos Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 F5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie pisz posta pod postem , chyba że minie znaczny czas . Z tych dwóch płyt to zdecydowanie Asrock B85 Killer - dobre audio i sieciówka a także możliwość OC ( co ci się nie przyda przy tym procku , nie wiem także czy nadal jest możliwość OC ) . Ew. coś na H97 tyle że będziesz miał gorzej wyposażoną płytę w tej kwocie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynos Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wiem że może to być głupie pytanie, ale wole się zapytać. Nie będzie żadnych problemów z procem jeśli mam zasilacz Be Quiet! Pure Power L7-530W (BN-106)? Chodzi mi o spełnienie jakiś tam wymagań dotyczących C6 i C7. Z tego co czytałem, to każdy sobie zasilacz poradzi, ale może mieć problemy przy hibernacji/uśpieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) BQ Pure Power L7 wspiera C6/C7. http://www.bequiet.com/en/press/2635 Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynos Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 A jeśli mielibyście coś doradzić z płyt mATX też tak do 300zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 GA-B85M-D3H, za reszte kup sobie jakies ciche chlodzenie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Za 299 zł jest MSI H97M-G43 . Albo Gigabyte H81M-HD3 za 205 zł lub Asrock H81M za 180 zł . Generalnie w tej kwocie nie dobrego wyboru wśród płyt mATX . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...