nejmed Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam, niedawno się żenię i mamy z narzeczoną taki oto problem ja mam komputer PC ona również, monitory to 23 oraz 17 cali 16:9 oba, u mnie obudowa Midi tower u niej SFF HP, natomiast biurko tylko jedno x letnie z wysuwaną klawiatura i myszką i tutaj jest problem. Czy są jakieś rozwiązania pomagające pogodzić dwa komputery na jednym biurku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Albo po prostu szeroki blat, nie jakieś typowo "komputerowe" biurko z miejscem na budę i szufladką na klawiaturę, albo dwa biurka, podwójnych "dwuosobowych" biurek nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Ciężko będzie znaleźć takowe biurko - chyba że zrobione na zamówienie , ale koszt może być wyższy niż kupno 2 normalnych biurek pod komputer . Jak chcecie funkcjonalność typowego biurka pod komputer ( półka na klawiaturę czy podstawka pod monitor itp.) to kupcie 2 identyczne biurka komputerowe . Jak funkcjonalność jest na drugim planie to zwykłe biurko z szerokim blatem powinno wystarczyć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...