S_Works Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Eurotrip - głupawa komedia. Jest kilka śmiesznych momentów, ale nabijanie się z papieża itp. jest żałosne Cradle 2 the Grave (Od kołyski aż po gróB) - film Bartkowiaka z tymi samymi aktorami co w Romeo musi umrzeć. Warto obejrzeć, choć miejscami mocno przesadzone No bez przesady! "Eurotrip" to nie jest bynajmniej film z wysublimowanym humorem w stylu "Ladykillers" ale IMHO naprawde udana produkcja, a od kiedy to nie mozna z papieza zartowac? Natomiast "Cradle 2 the Grave" to mimo calej mojej sympatii dla Jeta Li jest jednym z gorszych gniotow jakie obejrzalem... stezenie naiwnosci, glupoty i absurdu jest tam naprawde nie do wytrzymania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Ja polecam obejrzeć Oceans Eleven - niedługo będzie na TVN Poza tym Roadtrip :D - polski Tytuł to chyba ostra jazda How high Memento filmy stare ale jare!! Frytka w programie "Z kamerą wśród ludzi" :lol: poszukajcie na googlach jak jeszcze ktos nie widział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Eurotrip - głupawa komedia. Jest kilka śmiesznych momentów, ale nabijanie się z papieża itp. jest żałosne Cradle 2 the Grave (Od kołyski aż po gróB) - film Bartkowiaka z tymi samymi aktorami co w Romeo musi umrzeć. Warto obejrzeć, choć miejscami mocno przesadzone No bez przesady! "Eurotrip" to nie jest bynajmniej film z wysublimowanym humorem w stylu "Ladykillers" ale IMHO naprawde udana produkcja, a od kiedy to nie mozna z papieza zartowac? Oczywiście, ze z papieża można żartować, ale ważne jak to się robi. Dla mnie scena, w której ogłaszają, że papież umarł i główny bohater zostaje wzięty za nowo wybranego papieża jest po prostu głupia. Co do drugiego filmu to każdy ma swoje zdanie, hit to to nie jest ale da się obejrzeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Polecam: Audition Dead or Alive: Final Ichi The Killer (Uncut) Visitor Q Kikoku Dolls Hana-Bi Man on the moon Football Factory Noi Albinoi Hydrozagadka Symetria Nie polecam: The Terminal Dodgeball Open Water The Bourne Supremacy Poszukuje: Kikujiro (T. Kitano) Sonatine (T. Kitano) Violet Cop (T. Kitano) Na białych grzywach fal (T. Kitano) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 to się działo .. obejżałem dziś film "SPUN" po polskiemu "ĆPUN" .... nie no transpotingi i reqwium "w niektorych" momentach wymiękają przy tym filmie ... boski .. polecam stronke http://www.spunthemovie.com/spun/main.html do tego także - Europa europa - ciekawy film - Goodfellas "chłopacy z ferajny" - film na faktach 2,5h ostrej jazdy - ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 wlasnie widzialem "saw"- kolejny film z cyklu- co nowego wymysla seryjni mordercy i jak bardzo bedzie to perfidne- fakt zdiecia, rezyseria, muzyka rewelacja ale od momentu kiedy bohaterom konczy sie czas to ten film zmienia sie z ciekawego trilera w kupe ala masakra pila lancuchowa 104. "saw" to kolejny film o pogoni za seryjnym/cwanym morderca przyczym jest wiekszy nacisk na ofiare, cos ala "telefon" a reszta jest standardowa, no i jak wspomnialem zdiecia i muzyka cudo... a ostatnia tesz dorwalem blade runnera- to jest kino, i pomyslec ze jak go nakrecili to dostal po [gluteus maximus] od krytykow, ciekawe kto sie teraz odwazy go skrytykowac? co do "terminal'a" to mi sie podobal bo wbrew zapowiedziom nieokazal sie typowa komedia romantyczna, bylem mile zaskoczony gdy zamiast kolejnego klonu "masz wiadomosc" itp zobaczylem przyjemny lekki film, choc oczywiscie standardow amerykanskiego kiczu w nim niebrakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Polecam - Party Monster. Film oparty na faktach, świetna muza, genialne kostiumy, super gra "kevinasamwdomu". Film naprawdę może się podobać, choć sam początek tego niezapowiada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Dziś przy 40 stopniowej gorączce obejżałem Donnie Darko -> wersje reżyserską dłuższą o 20 min od normalnej. Bomba. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Jestem świerzo po "Pitch Black" - smaczny film, Vin rulez! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Porozmawiamy o Memento ? Jak widzicie fabule filmu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Porozmawiamy o Memento ? Jak widzicie fabule filmu ? A dobry? Miałem się zabierać za oglądanie, ale jakoś nie wyszło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Porozmawiamy o Memento ? Jak widzicie fabule filmu ? Na DVD (wydanie specjalne, dwupłytowe), masz mozliwość oglądnięcia filmu w kolejności, jeśli masz problemy z poukładaniem fabuły ;) Ps. Jeżeli ktos ma film SAW, jest z wawy i chciałby sie wymienić (wrażeniami;]), prosze o kontakt na priv:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Faktycznie po pierwszym razie mam problemy z tym filmem. Sa jacys kozacy co z reka na sercu zajarzyli od poczatku do konca ten film ? (bez pozniejszego sledzenia calej sieci). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 No mi sie wydaje, ze zajarzyłem, ale moge sie mylić:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 memento ogladalem na video i bylo mi latwiej zkumac choc w pelni zrozumialem go po ciezkich przemysleniach gdy kaseta sie przewijala :> pozatym na okladce bylo lekkie wprowadzenie do filmu i moze dlatego wiecej sie meczylem nad pulp fiction niz memento no i jak ogladnolem pierwszy raz pf to i o 6 lat mlodszy bylem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Cube 2: Hypercube - Veni, Vidi, jakis kiczowaty i bezsensowny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 sens to on miał wiekszy niż Ci sie wydaje:> Co do kiczowatości sie zgadzam - ale nie można oczekiwac wiele po takim budżecie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 No, to teraz moja lista. To są głównie klasyki, ale od nich warto zacząć! :) Duel :D The Fugitive :D Clockwork Orange :D 2001 Space odyssay The Shining Godfather Total Recall Top Gun :D The Hitcher Tron Blade Runner Terminator 1, 2, 3 :D 9 1/2 Weeks :D Serpico Graduate The :D Back To The Future 1, 2, 3 Broken Arrow :D :D :D Basic :D General's Daughter :D :D :D Saturday Night Fever :D :D :D Flashdance Grease Footlose Indiana Jones 1, 2, 3 Das Boot Chicago Random Hearts Frantic Apocalypse Now Redux Basic Instinct Leon :D James Bond - każdy :D Alien Good Fellas Presumed Innocent Dirty Dancing Hunt For The Red October From Dusk Till Dawn Air Force One Pretty Woman Die Hard Tutaj są lekkie tytuły, które również polecam fanom lat '80, do których sam należę :) Tango&Cash Rocky 1, 2, 3, 4, 5 Running Man The Universal Soldier 1 i 2 Predator 1 i 2 Commndo Rambo 1, 2, 3 Cobra Conan UFFF ;) Aha! Z polskich (które na ogół są strasznie kaszanaiste) z czystym sumieniem mogę polecić SYMETRIĘ :) Z innych, podobał mi się ostatnio w kinie TERMINAL. niby nic wielkiego, a wzrusza :) A, co jest beznadziejne? Na 100% WARSZAWA! Za żadne pieniądze nie warte oglądania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 polecam: - Magnolia - Vanilla Sky - Terminal - Zakładnik - Super size me (dokument, po obejrzeniu ktorego na pewno nie pojdziecie do McDonalda ;)) nie polecam: - Van Helsing (Matko Boska, za jakie grzechy? :P) - Liga niezwykłych dżentelmenów (to samo co wyzej, jeszcze kurna batmana brakuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Eurotrip - chyba chcieli zrobic bardzo głupią komedie, ale wyszła im zajedwabista komedia :D mozna pośmiać, tak poza tym 21 gram (rewelka) Grind (skate on, my son :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Shaun of the Dead (Wysyp Żywych Trupów) - oglądał ktoś? warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 @kucyk - wszyscy gadaja, ze film swietny ale mi sie srednie podobal :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Kucyk, jak dla mnie bomba ten film. Świetny (taki "inny") humor. A budowanie "grozy" - szczególnie na początku, to po prostu płakałem ze śmiechu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 rumun 666: wlasnie ogladnolem eurotripa i po obsadzie podejzewam ze to wysoko budzetowa komedyjka niemniej jednak dolanczam sie do opini ze to swietna komedia, dawno juz nie plakalem na filmie jak teraz... niewiem jak wy ale xena alias lucy lowles dzieki temu filmowi awansowala w moich oczach do rangi calkiem niezlej aktorki, po euro tripie to juz niejest tylko cycata kobita z majchrem w reku, przynajmniej wg. mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 czy ktos mi moze podac tytuły jakis wypasnych filmów katastroficznych? cos jak pojutrze :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Jak "Pojutrze" to "wypaśny film katastroficzny" to ja odpadam :P (akcja z mrozem goniącym głownych bohaterow korytarzami biblioteki rrruuuulez :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 dobra to mnie rozwaliło również, jak i inne rzeczy w tym filmie, ale chodzi mi o efekty specjalne i jakas tam wizja(pomysl) na katastrofę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Ogólnie chyba wszystkie amerykanskie filmy katastroficzne są wypasione ... ... kiczem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Możesz spróbować independence day, armageddon, twister... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 ok te widzialem :( kurde malo jest takich filmów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...