Marcin_gps Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 The Village (Osada) - dobry scenariusz, swietna kreacja Adriena Brody, koncowka rozbrajajaca Battle Royale - japonskie kino w najlepszym wydaniu, dla ludzi o mocnych nerwach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 King Artur - Keira Kinghtley w jednej z głównych ról i dobra obsada, ciekawa akcja....moim zdaniem równa się, jeśli nie rpzewyższa trylogię o władcy pierścieni... Nie no króla artura przyrównuje do władcy pierścieni 8O :lol: :?: o co chodzi ? btw IMHO troche nudny był ten artur jak dla mnie, chyba, że nastroju wtedy nie miałem na taki film, ale wykonanie było solidne a an mnie z kolei władca pierścieni nie podziałał - moze jestem dziwny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Polecam film "Klub 54" 8) :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Dodgeball - fajna nawet, momentami całkiem śmieszna amerykańska komedia :D Rybki z Ferajny - O Wu En Zet 8) Sky Captain i Świat Jutra - osobiście nie lubie takich filmów, ale do obejrzenia ... momentami nudny NIkotyna - fajna czarna komedia, ktorej motywem przewodnim jest ;) a zresztą obejrzyjcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Chciałbym obejrzeć jakas fajną koedie>co mi polecicie ?? wole coś takiego w stylu Noc w Roxbury lub coś innego byle super żebym się nienudził :) niemusi to być hit tylko źeby był super albo strasznie głupi np jak How High Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 miał już ktoś okazje wrzucić coś takiego; The.Manchurian.Candidate :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Biker Boyz - dla fanow F&F na motorach. Torque to kiepski zart w porownaniu z BB. Mniuuut. I jeszcze ta czekoladka w jednej z glownych rol. mniam.Biker Boyz - dla fanow F&F na motorach. Torque to kiepski zart w porownaniu z BB. Mniuuut. I jeszcze ta czekoladka w jednej z glownych rol. mniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Miłośnikom zakręconych klimatów typu Butterfly Effect polecam : One Point O (o schizowanym informatyku) I Inside (scenariusz podobny do Butterfly Effect ) Dla tych co lubią sobie zapalic (ale nie papierosy :D) przy filmie: parodia horrorów: Monster Man Niepolecam: Blessed (thriller, scenariusz oklepany juz widzialem podobny film, zero klimatu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 The SAW...najbardziej miażdżący film jaki widziałem, ciężkie i mocne kino...coś w stylu "Seven", ale moim zdaniem lepsze...mocniejsze, mroczniejsze i siadające bardziej na psychę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 A ja właśnie ściągam School of rock i Scooby doo 2 (wiem że troszke już po premierze ale chciałem je zobaczyć) warto ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 School of Rock jest rewelacyjny, goraco polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 A ja właśnie ściągam School of rock i Scooby doo 2 (wiem że troszke już po premierze ale chciałem je zobaczyć) warto ?? :lol: :lol: :wink: lepiej edytuj tego posta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 eeeeeeeee niema głupich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 eeeeeeeee niema głupich No to czesc, milo bylo Cie poznac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ogólnie nie trybie amerykańskich komedii, ale ostatnio obejrzałem "Harold And Kumar Go To White Castle" - wybitnie mnie rozwaliła, praktycznie co 5minut leżałem na podłodze, zwijając się ze śmiechu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 ja tez polecam SAW...film wrecz genialny!!!! a zakonczenie??? hohohohohoho...w zyciu bym nie przypuszczal takiego czegos!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 sky kapitan i swiat jutra naprawde polecam. dawno nie oglądałem niczego co tak by wciągneło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 SAW - film ma cos w sobie, ale jak dla mnie nic ciekawego. Kapitan Sky - zasnąłem gdzieś w połowie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 SAW - nie polecam ogladac w nocy, teraz mam tylko niepotrzebnie schizy a tak to 5/5 :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 24: Niedlugo koncze ogladac 2 sezon serialu 24 i jestem tak samo zachwycony jak po 1 odcinku pierwszego sezonu. Akcja caly czas trzyma w napieciu, wspaniala gra aktorska (szczegolnie Kiefer'a Sutherland'a). 1 sezonu nie ogladalem na polsacie, swierdzilem wtedy, ze to nie ma sensu, czekac tydzien na jeden odcinek, w przerwie reklamy, w dodatku z lektorem. 1 sezon obejrzalem w sumie nie dawno (zajelo mi to 7 dni) i jeszcze zostaly mi 2 odcinki drugiego sezonu. Jest to napewno najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstal. Polecam wszystkich, ktorzy jeszcze nie ogladali, przypominam, bodajrze 9 stycznia rusza 4 sezon na kanale FOX... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 wtej chwili na TVN zaczyna sie "w sieci zła" POLECAM SUPER FILM !!!!!!!!!!!!!!!!!! ".... taaaaaaaaajm is on maj sajd .. jes it issss " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 wtej chwili na TVN zaczyna sie "w sieci zła" POLECAM SUPER FILM !!!!!!!!!!!!!!!!!! W tej chwili juz się skonczył. Film dobry, tyle ze juz był kiedys w tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Sky Captain And The World Of Tomorrow - bleee troszke przynudnawy ;) Alien vs Predator - zajemglisty ;D Walka 2 gigantow ;] Collateral - "Zakładnik" - super, mi sie podobal ;] Ogladalem jeszcze First Daughter z Katie Holmes - ale taki sredniawy filmik.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 własnie obejrzałem film "SAW" ..hmmm uczucia mam mieszane .... UWAGA DALSZY CIĄG ZAWIERA SPOILER(czyli po polsku streszczenie pewnych fragmentów filmu) JESLI NIE CHCESZ SOBIE PSUC ZABAWY Z OGLĄDANIA FILMU TO NIE RADZE CZYTAC DALEJ ...OSTRZEGAŁEM ..z jednej strony trzyma w napięciu i nawet ciekawy pomysł a z drugiej strony jak sie go oglada to sie ma wrazenie ze "to wszystko juz gdzies było ale lepiej np "SIEDEM") generalnie film jest dobrze zrobiony ale ma jedną powazną wadę ..... .....jest po prostu przekombinowany :? jak sie go ogląda to caly czas sie mysli .."czym nas tu jeszcze scenarzysta zaskoczy" (ciekawostka: scenariusz filmu napisał ten młodszy chłopak przypięty do sciany). .film mniej więcej do połowy trzyma sie nawet kupy , potem jest jedno wielkie zaskakiwanie widza, i od połowy filmu absurd goni absurd , moment w którym na koncu filmu główny ZŁY podnosi sie z podłogi i sciąga charakteryzację rozbawił mnie i zasmucił :? + :lol: scenarzysta pewnie miał takie przemyslenia: "widz bedzie myslał ze to ten , a my go zaskoczymy, potem bedzie myslal ze to tamten ...a my znowu go zaskoczymy, a potem juz nie bedzie nic myslal i my znowu go zaskoczymy -jaki ja jestem genialny " :lol: aha..film bedzie miał kontynuację - wiadoma sprawa -kasa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 saw - super :!: :!: :!: zakładnik - super :!: :!: iniemamocni - super :!: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 WESELE- takiej tragikomedii to ja jeszcze nie widziałem- najleprzy polski film tego roku :D Piękne teksty i klimaty żywcem wyciagniete z realiów i aktorzy 1 klasa!!! Mordy jak z meliny- tego zapomnieć sie nie da!!! :D ^_^ PS- 1 LOL był na samym poczatku- napis Wesele i kłos żyta -cała sala w brecht :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holtek Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Saw- Suuuper film. Polecam ludziom o mocnych nerwach. Cellular- Też bardzo polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 WESELE- takiej tragikomedii to ja jeszcze nie widziałem- najleprzy polski film tego roku :D Piękne teksty i klimaty żywcem wyciagniete z realiów i aktorzy 1 klasa!!! Mordy jak z meliny- tego zapomnieć sie nie da!!! :D ^_^ PS- 1 LOL był na samym poczatku- napis Wesele i kłos żyta -cała sala w brecht :lol: Musze to zobaczyc bo podobno krecili kilka scen w miejscowosci w ktorej kiedys mieszkalem :D Pchał ktoś malucha ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Cellular - dobry pomysl, zly dobor obsady (poza Kim Basinger :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 The Evil Dead 3 - parodia jakich mało :P kupa śmiechu, troche kiczowata, ale chyba tak mialo byc North by Northwest - film z 1959 roku w reżyserii A.Hitchcock'a, intrygująca fabuła, świetne dialogi, na prawdę warto (film zajmuje 22 miejsce na liscie 'Top 250' serwisu IMDB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...