Leoni Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Pi Głowa do wycierania Mullholland drive Mechaniczna pomarańcza Zagubiona autostrada Adwokat diabła Moje własne Idaho Łowca androidów Full metal jacket Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Blade 3- Trinity- bez rewelacji, najsłabszy z całej serii :( Można obejżeć, w sumie zawieść się nie ma na czym, po prostu kolejna część tego samego z autoparodią ( nawiązanie do Terminatora 3?!!!). Może być., tylko kto dał rolę Drakuli dla tego aktora 8O Mam nadzieję tylko, że nie będzie 4-tej części. Suma wszystkich strachów- rozczarowanie, nie ma klimatu, głupie zakończenie- spłycili wszystko, co się spłycić dało- do Czasu Patriotów z Harisonem Fordem nie ma jak porównać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 E tam... w blade 3 jest Jessica Biel ;] IMHO trojka lepsza od dwojki, ale do jedynki faktycznie jej brakuje. Ja ze swojej strony polecam SAW (jak wszyscy ;]) i film o ktorym chyba nikt tu nie pisal - Johnny Idzie na Wojne (Johnny Got His Gun). Zakonczenie z SAW wysiada przy koncowce tego filmu calkowicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ja dzis obejrzałem The Forgotten i musze powiedziec ze nawet nawet. Ciekwy scenariusz, bez niepotrzebnego efekciarstwa. A w wersji The.Forgotten.DVDRiP.XViD-KJS po napisach koncowych jest nawet alternatywne zakonczenie. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Oto moja lista filmow wartych ogladniecia kolejnośc alfabetyczna tytoly angielskie: Antitrust / Apocalypse Now / Black Hawk Down / Cube / Equilibrium / eXistenZ / Fight Club / Finding Forrester / Good Will Hunting / John Q / Leon / Man on Fire / Mindhunters / Ocean's Eleven / Panic Room / Payback / Phone Booth / PI / Reich / Requiem for a Dream / Rules of Engagement / Saw / Seven / Swordfish / The Animatrix / The Bone Collector / The Butterfly Effect / The Italian Job / The Last Castle / The Last Samurai / The Manchurian Candidate / The Matrix ALL / The Shawshank Redemption / Training Day chyba wszystko moglem kilka tytolow pominac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ogladalem The Notebook - dla lubiacych dramat/romance GORACO POLECAM! The Grudge - 2/5 (the ring + buffy + roswell = ? ) The Forgotten - taki sredniak, nic nwego w sumie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Po obejrzeniu The Saw stwierdzam ze film to rewelacja, tylko mam jeden problem :). JESLI KTOS CHCE DOPIERO OBEJRZEC A NIE OGLADAL NIECH NIE CZYTA DALEJ !!!!!!! tak wiec kiedy jeden naszych bohaterow Adam obrywa z armaty recznej, jaka napewno jest .357 Magnum , to wstaje sobie ze tak powiem z palcem w odbycie i rozwala tego goscia pokrywą od sedesu ... :> (pokrywe im wybaczam bo ona wygladala na zrobiona z jakiegos kamienia, czyli byla ciezka, czyli po tylu mocnych ciosach gosciu nawet jakby oberwal ECSem to by nie wstal ;) .) ale wkurzylem sie bo gdyby oberwal z tego magnum to chyba kula przeszlaby go na wylot , a przy wylocie zrobilaby mu na plecach dziure wielkosci piesci i mialby problemy z ruszeniem nogami a co dopiero rekami :) ..... to tyle odemnie .... Wszystko poza tym mi sie podobalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 (...) Full metal jacket 1196006[/snapback] FMJ to film ktory trzeba obejzec bez 2 zdan. This is my rifle. There are many like it, but this one is mine. My rifle is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. My rifle, without me, is useless. Without my rifle, I am useless. I must fire my rifle true. I must shoot straighter than my enemy, who is trying to kill me. I must shoot him before he shoots me. I will. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Z ostatnio obejrzanych: The forgotten - można obejrzeć, ale nic szczególnego (też mam tą wersję z alternatywnym zakończeniem i muszę powiedzieć, że gdyby się zdecydowali je wstawić zamiast tego które jest normalnie, to film byłby klapą). Zatoichi - do połowy jeszcze jakoś się akcja toczy (wolno, ale jednak), ale później zaczyna się jakaś przedziwna mieszanka różnych stylów - jacyś stepujący robotnicy na polu, tańczący jak w musicalu bohaterowie... Szkoda słów i czasu. To nie jest film kung-fu. Sky Captain And The World Of Tomorrow - tia... Jak ktoś lubi bajki, tudzież proste filmy o banalnej fabule - w sam raz. The grudge - zdecydowanie najlepszy w tym zestawie (i chyba jako jedyny naprawdę warty obejrzenia). Klimat zbliżony do the ring, ale wyjaśnienie dziwnych zjawisk nie znajduje się na samym końcu, tylko w krótkim czasie wiadomo mniej więcej o co chodzi. Film jest bardziej płytki - podobieństwo do the ring jest uderzające (czyli po prostu ściągali :)), jest dużo więcej akcji z "trupami", dlatego też jest to w zasadzie czysty horror, ale mimo wszystko całkiem fajnie się go ogląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 również polecam Saw.... film wypas, trzyma w napięciu. nie polecam natomiast Catwoman - strasznie nudny i prosty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ostatnio oglądłem bardzo dobry film "cube" poprostu miazga naprawde warto obejrzeć. OStatnio wyszła 2 ale jeszcze nie ogladałem. Ale jednyke poprostu trzeba obejrzeć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ostatnio oglądłem bardzo dobry film "cube" poprostu miazga naprawde warto obejrzeć. OStatnio wyszła 2 ale jeszcze nie ogladałem. Ale jednyke poprostu trzeba obejrzeć ;) 1209560[/snapback] Cube 2: Hypercube tak naprawde wyszedł 2 lata temu tylko w Polsce pojawił sie dopiero pod koniec zeszłego roku. PS. zwykły Cube jest lepszy... Oceans Twelve - Naprawde udany sequel, warto obejrzec jesli ktos jest fanem takich filmow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 National Treasure (Skarb Narodowy) całkiem fajnie nakrecona przygodowka POLECAM Cube Zero - najnowsza czesc opowiadajaca o wydarzeniach zprzed jedynki wyjasnia sie sporo aspektow filmu pprostu pozycja obowiazkowa dla fanow CUBE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 A co myslicie o tym filmie Bad Santa?pozdro:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zatoichi - wiele filmow powstalo na temat tej osoby, ten zdecydowanie zasluguje na uwage. Bardzo dobra rola Takeshi Kitano, ktory sam wyrezyserowal film. Krwawe pojedynki, smieszne momentami zabiegi techniczne, ale to trzeba zobaczyc ;) One Point O - dziwne odczucia po obejrzeniu tej niskobudzetowej produkcji. Tajemniczy klimat, fabula raczej malo oryginalna, ale moze byc ostatecznie Resident Evil 2 - za co??? :D Na prawde, za jakie grzechy?? Na 3 to juz sie na pewno nie skusze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 :D Oceans 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ja ostatnio obejrzałem dwa bardzo fajne filmiki i obydwa polecam: SAW (Piła) - mroczny i na maxa schizujący thriller z genialnym zakończeniem w którym okazuje się że Antonio Morenga jest zaginionym przed laty bratem ciotecznym Marianny De Soledad :) (żartowałem) Sky Captain and the World of Tomorrow - treść banalna aczkolwiek przyjemna, ale treść w tym filmie to tylko dodatek. Liczy się tylko grafika komputerowa która powala na kolana, czegoś takiego jeszcze w filmach nie było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 hmm ostatnio ogladalem 13 pietro nawet fajny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ja ogladalem cube 2 i film byl o wiele gorszy niz pierwsza czesc cube Pozdrawiam:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Cube Zero - najnowsza czesc opowiadajaca o wydarzeniach zprzed jedynki wyjasnia sie sporo aspektow filmu pprostu pozycja obowiazkowa dla fanow CUBE 1209853[/snapback] Czyli dla jajoglowcow, ktorzy musza miec wytlumaczenie wszystkiego. Juz dwojka zwalila klimat kostki. To jest taka sama sytuacja jak w Matrix. Moglby zostac tylko ten jeden film ale nie, Jajomerykanie musieli miec wszystko na talezu bo oni by spac nie mogli nie rozumiejac nic z tego co widzieli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zatoichi :arrow: 4/5 Shall We Dance :arrow: mile zaskoczenie 4/5 Team America :arrow: MEGA LOL film!! zajeb*ste texty i akcje - POLECAM 5/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Polecam SAW - film naprawde trzyma w napieciu i jest swietny A na deser Ju On The Grudge tak zeby nie mozna bylo zasnąc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Team America Film roxxuje normalnie kopie dupe :D 11/10 Tak jak mowi R.I.P txty zajedwabiste :D [ Plus MEGA LOL za seks kukielek :D] Masakra :lol: Resident Evil 2 - taki sredni, w sumie mi sie podobal.... 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Cube Zero: Dno totalne... Po tym poscie gdzie ktos pisal, ze film jest bardzo dobry spodziewalem sie jakiegos skoku jakosci w stosunku do dwojki... No i dostalem go, tylko ze w zupelnie odwrotna strone :evil: . To co sie wyprawia tutaj to naprawde szczyt chamstwa wobec odbiorcy i idiotyzmu tworcow. Aktorzy do bani, doktorek ze sztucznym okiem - to ma byc jakas komediowa postac? Naprawde, dno :evil: Full Metal Jacket: ja tam wole Apocalypse Now ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 O czym jest ten film Team America?? Pozdrawiam:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Jin: dla mnie nie mozna porownywac FMJ do Apocalypse Now ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Hunter166 Poprostu musisz to zobaczyc... Film opowiada o walce z terrorystami... Chinczykami itp. Film power :twisted: To ze jest to film producentow South Parku swiadczy o klasie... Jezeli oczywiscie ktos oglada South Park :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zobaczylem SAW i jestem pod wieeeeelkim wrazeniem Podobal mi sie Podobny do SEVEN ale ciut inny i rownie dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Team America: od poczatku do konca czuc klimat South Parka, nie mowiac o tych samych glosach ("jes, dis is sziti łok" :lol: ). Jezeli lubisz South Park, to TA tez napewno Ci sie spodoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...