Slayer Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Ocean 12- po 20 minutach staciłem jaką kolwiek chęć oglądania tego filmu. Nie wiadomo o co chodzi, nudny i wogóle bez sensu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Stander - osloskop - 7/10 + dobra sciezka dzwiekowa Link usunięty sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 colin_hendry radze ci skasować swój post ;-) bo warez tu nie jest tolerowany :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 colin_hendry radze ci skasować swój post ;-) bo warez tu nie jest tolerowany :rolleyes: 1262621[/snapback] jaki znowu warez ? - osloskop jest doskonalym zrodlem informacji - chodzilo mi o opis - to czy ktos to sciagnie to juz jego prywatna sprawa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Ocean 12- po 20 minutach staciłem jaką kolwiek chęć oglądania tego filmu. Nie wiadomo o co chodzi, nudny i wogóle bez sensu :| 1262609[/snapback] Jak po 20min nie wiedziałeś o co chodzi, to jak ten film oglądałeś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 jaki znowu warez ? - osloskop jest doskonalym zrodlem informacji - chodzilo mi o opis - to czy ktos to sciagnie to juz jego prywatna sprawa.. 1262625[/snapback] Tak sobie tłumacz, opis można był owziąć z kilku innych stron np. tej z której skopiowano go na osloskopie. Odpoczniesz kilka dni. Jak po 20min nie wiedziałeś o co chodzi, to jak ten film oglądałeś :lol: 1262650[/snapback] W tym filmie mozna chyba trochę nie wiedzieć o co chodzi jezeli nie oglądało się pierwszej częsci. Inej mozliwości nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Co do Oceans 12 uwaga <spoiler> czy jak to sie nazywa ;] Lubie filmy ktore sa skomplikowane, i zaskakują końcówką, ale jednak ta koncowke mozna przewidziec a dopiero gdy okaze sie ze sie jej nie przewidzialo to czlowiek lapie sie za glowe i mysli: "Dlaczego ja o tym nie pomyslalem ?! " A tutaj to jakas seria dziwnych akcji po ktorych nagle okazuje sie ze prawdziwe jajko jechalo w pociągu... No i wszechwiedząca i genialna Zeta-Jones ;] Nie pasi mi to :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Obejrzyjcie "REQUIEM FOR A DREAM/REQUIEM DLA SNU". Koniecznie w nocy. Na porządnych słuchawkach albo kinie.. A jeżeli ktoś pali marihuane to musi ten film zaliczyc na fazie... Peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Obejrzyjcie "REQUIEM FOR A DREAM/REQUIEM DLA SNU". Koniecznie w nocy. Na porządnych słuchawkach albo kinie.. A jeżeli ktoś pali marihuane to musi ten film zaliczyc na fazie... Peace 1263093[/snapback] zaliczylem ten film po blancie. mam slaba psyche i przez tydzien po lbie jezdzila mi muza i urywki tego filmu. nie polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) The Grudge - Fajny film, widac ze troche zjechany z "The Ring", ogolnie mi sie podobal 7,5/10 National Treasure - Jak juz ktos powiedzial, lekki, latwy i przyjemny film troche akcji,troche przygody, oglnie bardzo ciekawy 8,5/10. New York Taxi - Taki sredniak, mozna obejrzec... 5,5/10 Godsend(Bozy dar) - calkiem fajny, polecam.. 7/10 Edytowane 7 Lutego 2005 przez Ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 odgrzebe troche starsze klimaty ale imo warto ogladal ktorys z was Ukryty Wymiar(Event Horizon)?? jesli ktos lubi mroczne s-f to bardzo polecam :D Skrot Rok 2040: eksperymentalny statek kosmiczny wyrusza w przestrzeń i nagle znika w okolicach planety Neptun. W siedem lat później do Ziemi docierają sygnały pochodzące z zaginionego pojazdu. Władze organizują wyprawę ratunkową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Orgiusz: Jestem PEWIEN, ze ogladalem, ale nic z niego nie pamietam wiec to dobrze nie swiadczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 przy coraz bardziej efektownych produkcjach (zastrzezenie - efektowne nie znaczy dobre) film ktory ma prawie 8 lat moze byc zapomniany. a patrzac na "produkcje" ktore teraz puszaja w kinach zaczynam szukac jakis starych dobrych filmow ktore przeszly przez publike bez echa... papka jest imo meczaca... jakies propozycje? najlepiej zeby mialo ciezki, mroczny klimat :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 standartowo musze wtrącic swoje 3 grosze ;) jeżeli chodzi o ogladanie filmów "na fazie" to "requiem...." napewno do nich nie nalezy ten film trzeba obejzec na trzeżwo przy pełnej swiadomosci tego co się dzieje na ekranie ... co innego "Fear & Loathing in Las Vegas" przy tym filmie zioło jest wymagane depp z del toro miażdżą co do "skarb naro.." mógł by być troszke ciekawszy bardziej klimatyczny ale postawili bardziej na efekciarstwo nie zmienia to faktu że mozna go oejrzec ;) godsend strasznie słaba rola deniro ten mały łebek lepiej zagrał od niego , dobra muzyka kilka ciekawych (strachawych) momentów :twisted: "event horizon" słabiuuutki co tu wiecej pisac ( morfeusz miał kilka takich niewypałów w karierze min 'biker boyz' - to juz totalna porazka ) "brother" z początku troche nudnawy ale ma w sobie to coś co wciąga w dalsze siedzenie przed ekranem , fajnie pokazana lojalnosc gdy kato strzela sobie w łeb zeby doprowadzic do połączenia gangów nie brakoje w nim tez odrobiny humoru , polecam "house of 1000 corpses" - rob zombie i wsio jasne troszku gore nikomu nie zaszkodzi :lol: very pokręcony film .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) Event Horizon (btw, tłumacze jak zwykle musieli popisać się kreatywnością) to zdecydowanie najlepszy film Andersona (dla nieobeznanych w temacie, to reżyser Mortal Combat, RE, RE:A, A vs P), jednak jak na ironie najmniej zarobił :? . Własciwie to był finansową klapą. Co jest o tyle wqrwiające, że późniejsza "Kula" ("Sphere"), która została maksymalnie zerżnieta z Event'a zarobiła sporo i zdobyła rozgłos, mimo że jest ZNACZNIE gorszym filmem:/ Ci od kuli nawet plakatu nie potrafili sami wymyśleć, więc zmienili troche plakat pierwowzoru, patrzcie: Plakat "Event Horizon" Plakat "Kuli" n/c po prostu :lol: Natomiast Anderson po klapie Horyzontu wyraźnie się podłamał i zaczał robić idiotyczne filmy pod publiczke:/ O ile RE jeszcze dawał rade (zwłaszcza ze względu na muzyke i Milę ;) ), to jego ostatnie dwa "dzieła", czyli RE:A i Alien vs Predator są poniżej krytyki:/ (w ogóle to jak można kręcic dwa filmy jednocześnie?! 8O ). Szkoda, bo to utalentowany reżyser jest... znaczy sie był:/ ERRATA: ;) - pomyliłem się, Anderson napisał tylko scenariusz, kręcił to badziewie ktoś inny. EDIT: "event horizon" słabiuuutki co tu wiecej pisac Sam jesteś słabiutki :P . Ten film to świetne połączenie mrocznego s-f z horrorem klasy B (niektóre akcje były nieźle zeschizowane), ale takie klimaty trzeba lubić;] Tak samo niektórzy nie doceniają kunsztu Mistrza Tarantino - to są filmy dla wybranych :) Edytowane 8 Lutego 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) ...zaliczylem ten film po blancie. mam slaba psyche i przez tydzien po lbie jezdzila mi muza i urywki tego filmu. nie polecam... 1263106[/snapback] w podobnych okolicznościah oglądałem ten film. daje do zrozumienia i schizuje (pzynajmniej mnie)... odgrzebe troche starsze klimaty ale imo warto ogladal ktorys z was Ukryty Wymiar(Event Horizon)?? jesli ktos lubi mroczne s-f to bardzo polecam :D Skrot 1263139[/snapback] oglądałem ten film. też ładnie porobiony :D i te ich teksty typu: 'piekło to tylko słowo, tam gdzie lecimy to obszar niewyobrażalnego zła'. i te przebłyski jak ich maltretuja... Edytowane 7 Lutego 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) Do you see? Do you see??? DO YOU SEE?!!!!! Yes, I see. Boooom! :) Sceny z masakrowania załogi widziałem klatka po klatce ( dziennik pokładowy miażdżył :)) Zdrowo popiepszony film :D Film zajebisty, no i te piekne wydłubane oczy, wysadzanie żył od ciśnienia, zamrożone zwłoki latające w niewaszkości i rozbijające się o podłogę :D Flm już ma 8 lat, ale efekty trzymają poziom- warto obejżeć. Star Wars : Episode II- warto sobie przypomnieć, bo III już w drodze. Gdyby nie motywy dla dzieci specjalnej troski ( Jar-Jar, walczący Yoda, bezsensowna rzeźnia tysięcy ludzików z robotami itp.) to film jest całkiem niezły. Duku ( b. dobrze zagrany)- koleś ma poad 80 lat a krzepy ma więcej niż wszyscy Jedi razem wzięci i jest wyższy od każdego ludzkiego przeciwnika- Respekt ;). Edytowane 7 Lutego 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 oglądałem ten film. też ładnie porobiony :D i te ich teksty typu: 'piekło to tylko słowo, tam gdzie lecimy to obszar niewyobrażalnego zła'. i te przebłyski jak ich maltretuja... - O Boże, co sie stało z twoimi oczami? - Juz ich nie potrzebuje, tam gdzie sie znalazlem nie sa mi potrzebne. Widze wszystko doskonale :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Natomiast Anderson po klapie Horyzontu wyraźnie się podłamał i zaczał robić idiotyczne filmy pod publiczke:/ O ile RE jeszcze dawał rade (zwłaszcza ze względu na muzyke i Milę ;) ), to jego ostatnie dwa "dzieła", czyli RE:A i Alien vs Predator są poniżej krytyki:/ (w ogóle to jak można kręcic dwa filmy jednocześnie?! 8O ). Szkoda, bo to utalentowany reżyser jest... znaczy sie był:/ 1263297[/snapback] AvP to normalnie %$&%$&$&*&*&&*, nie da się tego opisać. A RE:A jest dobry, Anderson napisał scenariusz ,reżyserem był kto inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 miejmy tylko nadzieje ze kolejne czesci przygod (razem badz osobno) zostana powierzone w rece dobrych scenarzystow, rezyserow i ogolnie calych ekip... cholera po AvP spodziewalem sie czegos wiecej wide komiks wydanie specjalne z 9x roku albo AvPvTerminator :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 co do ogladanie filmow po palenii to uwielbiam ogladac w tym stanie idotyczne komedie typu Kung Pow, Kung Fu Hustle, Monster Man i magiczny polski produkt Hydro Zagadka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A RE:A jest dobry To Twoje zdanie, ja mam inne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Ogladal ktos juz Bardzo Dlugie Zareczyny? Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Chodzi wam o Resident Evil: Apocalipse ?? Jeśli tak to jeden z gorszych filmów jakie oglądałem, takie badziewie ze nawet 5 minut nie warto na to marnować. Dla mnie to byla komedia. No i oczywiscie musieli zostawic wyjscie do 3 czesci (no jakby inaczej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Dobrze wiedzieć, że ktoś myśli podobnie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 oglądałem wczoraj ze swoją ukochaną "Garden State" i nie udało nam się do końca obejrzeć :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Takie beznadziejne, czy powody były inne? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 sam sobie wydedukuj :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Znaczy sie film dobry? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 taknei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...