mechl!k Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 The Terminal - zajedwabista komedia z Tomem Hanksem... Tzw. Komedia Inteligenta ;) The Dumb And The Dumber 2 - Głupi i głupszy 2 - czyli sequel fajnego filmu.... DNO i 10 METRÓW MUŁU.... BEZNADZIEJA... ZMARNOWAŁEM 2 GODZINY Z ŻYCIA NA OGLĄDANIE GO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Immortel- kobieta pulapka 4/10 Closer 7/10 The Manchurian Candidat (Kandydat) 8,5/10 Cellular 7/10 Blade 3 6,5/10 Winbledon 7/10 Skarb Narodow 8,5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Taking Lives Fajnie się ogląda, i do tego moja ulubiona aktorka w roli głównej :D Jest to coś w stylu Kolekcjonera Kości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 ogladalem dzis islandzki film NOI ALBINOI... mowie Wam super, tylko szkoda ze taki krotki bo mogli zrobic ciekawsze zakonczenie. POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 ogladalem dzis islandzki film NOI ALBINOI... mowie Wam super Ja ze swojej strony dorzuce film "101 Reykiavik" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 The Terminal - zajedwabista komedia z Tomem Hanksem... Tzw. Komedia InteligentaNiby fajny, ale infantylność filmów Spielberga zaczyna być już nurząca. Zaczynam się zastanawiać jak ten sam człowiek mógł wyreżyserować the terminal, ai i jednocześnie raport mniejszości? Taking Lives Fajnie się ogląda, i do tego moja ulubiona aktorka w roli głównej Jest to coś w stylu Kolekcjonera Kości. Jeśli polski tytuł tego filmu to złodziej życia to po obejrzeniu odradzam go. Jest po prostu nudny, a porównanie go do (bardzo dobrego) kolekcjonera kości jest nie na miejscu. Angelina Jolie nie ratuje tego filmu, tak samo jak Hale Berry nie ratuje catwoman. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) Closer / Bliżej - dobry trudny film o porzadaniu, o klamstwach, o tym jak niszczone jest uczucie, ku przestrodze. polecam obejrzec samemu. Edytowane 15 Lutego 2005 przez glo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Rogate Ranczo, bajka ale fajna.. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 A czy ktoś z was ogląda serial LOST w dwa dni obejrzałem 14 odcinków, 15 się ściąga jak dla mnie super serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Rogate Ranczo, bajka ale fajna.. :lol: 1278251[/snapback] IMO beznadziejna w porównaniu do innych produkcji... Taka do lat 8.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) IMO beznadziejna w porównaniu do innych produkcji... Taka do lat 8.... 1278296[/snapback] eee tam, dla mnie ta bajka jest fajna :lol: Edytowane 15 Lutego 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 odradzam zatoichi, imo bubel, 0/10 za dialogi, 1/10 za aktorstwo, 1/10 za scenariusz, razem 0,67/10 :lol: dodam jeszcze 0,5/10 za bohatera tytułowego, ślepego mistrza machania mieczem, walki ciekawej w filmie tez nie uświadczycie -> takie tam krajanie człowieka mieczykiem, w Last Samurai kruzo fajniej kroił ;) 1277268[/snapback] Zeby nikogo nie zniechecila ta wypowiedz do obejrzenia filmu ! Jest bowiem swietny i warto zobaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Skarb Narodów - oklepany temat, ale nawet dobrze się oglądało 8/10 Rybki z ferajny(stare trochę ) - bajka do obiadu w niedziele 7/10 Ocean's Twelve - taki sobie, poprzedniej nie oglądałem 5/10 a teraz pytanie co wybrać na dzisiejszy wieczór ? , najlepiej w kolejności od najlepszego do najgorszego do wyboru jest : Blade III, Linia czasu (Time Line) , Piła (Saw), Sniper 3, Szkoła uczuć, Wimbledon jak ktoś oglądał niektore z nich mógłby któryś polecić mi ??? pewnie wybór padnie na Saw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Wimbledon i Szkoła uczyć, osobiście nie oglądałem, ale słyszałem że Szkoła uczyć bardzo fajny film, a Wimbledon to tylko tak mi się wydaje, że też warto go obejrzeć... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Wimbledon, raczej szmira bez polotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daldron Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Polecę wam te filmy moim zdaniem fajne komedyjki -Shaolin Soccer -Jay i Cichy Bob kontratakują -Wypalcowany Freddy(kobietom się nie podoba:) -Kung Pow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) Wimbledon, raczej szmira bez polotu. 1278375[/snapback] Aha, no więc sorry. Ale tak jak napisałem że nie oglądałem tylko tak mi się wydaje :D P.S Można ten temat dodać do "Przyklejonych" ? Edytowane 15 Lutego 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 time Line mozesz od razu wyrzucic bo to tępa jak chama siekiera ekranizacja bardzo dobrej ksiazki. Nie warto oglądać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Skarb Narodów - oklepany temat, ale nawet dobrze się oglądało 8/10 Rybki z ferajny(stare trochę ) - bajka do obiadu w niedziele 7/10 Ocean's Twelve - taki sobie, poprzedniej nie oglądałem 5/10 a teraz pytanie co wybrać na dzisiejszy wieczór ? , najlepiej w kolejności od najlepszego do najgorszego do wyboru jest : Blade III, Linia czasu (Time Line) , Piła (Saw), Sniper 3, Szkoła uczuć, Wimbledon jak ktoś oglądał niektore z nich mógłby któryś polecić mi ??? pewnie wybór padnie na Saw :) 1278342[/snapback] Saw - genialny film, goraco polecam. Blade III to podobno bardziej komedia niz horror/film akcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 A czy ktoś z was ogląda serial LOST w dwa dni obejrzałem 14 odcinków, 15 się ściąga jak dla mnie super serial.Serial roxxuje.. Szkoda ze narazie mam tylko 2 odcinki.. Normlanie fajny, intrygujacy i co odcinek jaka nowa tajemnica.. No i ta wiadomosc powtarzana od 16 lat.. 8O Nie wylec mi tu ze spojlerem czasem ! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Zeby nikogo nie zniechecila ta wypowiedz do obejrzenia filmu ! Jest bowiem swietny i warto zobaczyc. 1278339[/snapback] True True B) :D Choć mam swiadomosc ze nie kazdemu moze sie film podobac, a co do walk to uwazam ze są swietne, takie własnie rzeczywiste , pamiętajcie ze w japońskiej szermierce nie było bardzo rozwiniętej obrony , raczej unik i atak przypominało to raczej pojedynek rewolwerowców niz rycerzy , dlatego miecze się nie szczerbiły bo nie miały o co. dla mnie ten film na swój sposób jest kultowy , swietna muzyka, niebanalne postacie, kolorystyka filmu , jak dlamnie swietne "niehollywodzkie" pojedynki ....ale to nie film dla każdego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Domyślałem się że to powiesz ZATOICHI... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Domyślałem się że to powiesz ZATOICHI... ;) 1278890[/snapback] I ma rację :) ale tak jak wcześniej napisałem docenią to tylko miłośnicy gatunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 mozecie polecic jakis film z zajawka na koncu tzn. thriller w stylu The saw, kolekcjoner kosci, The ring? Mam ochote na taki filmik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 mozecie polecic jakis film z zajawka na koncu tzn. thriller w stylu The saw, kolekcjoner kosci, The ring? Mam ochote na taki filmik :) 1279064[/snapback] Kolekcjoner kośći :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 obejrzałem "Za wszelką cenę" i dobry, dobry... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosk Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Jeśli lubicie horrory - zobaczcie THE SAW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Jak dla mnie The Saw(piła) to bardzo średni horror powiem więcej wogóle nie zaliczyłbym go do tego gatunku..... Oglądałem ten film kilka dni temu, w warunkach idealnych ( 23 wieczorem sam w pokoju, głośniki z subem). Film bardzo ciekawy i fajny, ale nie wiem czego tam się bać? :blink: Dobrze że nikt nie nazwał tego filmu psychologicznym horrorem.... Jak dla mnie to Thriller. Ogólnie bardzo dobze zrobiony film, z fajnym zakończeniem. Warto oglądnąć , ale nie ma co się nastawiać na dreszcze z przerażenia.,.. :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Jeśli lubicie horrory - zobaczcie THE SAW 1279552[/snapback] Oni to wiedzą kocie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 mozecie polecic jakis film z zajawka na koncu tzn. thriller w stylu The saw, kolekcjoner kosci, The ring? Mam ochote na taki filmikMożesz obejrzeć łowców umysłów (mindhunters), albo tożsamość (identity), ale nie są one tak dobre jak te, które wymieniłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...