R.i.P. Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 nie ogladajcie "Head In The Clouds" (gra charlize theron i penelope cruz), usnalem na 30 minucie, totalna nuda!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holtek Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Jak dla mnie The Saw(piła) to bardzo średni horror powiem więcej wogóle nie zaliczyłbym go do tego gatunku..... 1279570[/snapback] Bo Saw to nie horror... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 (edytowane) mozecie polecic jakis film z zajawka na koncu tzn. thriller w stylu The saw, kolekcjoner kosci, The ring? Mam ochote na taki filmikMożesz obejrzeć łowców umysłów (mindhunters), albo tożsamość (identity), ale nie są one tak dobre jak te, które wymieniłeś. 1279590[/snapback] Dodam jeszcze Basic i np. Vanila Sky. Edytowane 16 Lutego 2005 przez Crazy_Ivan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 ok moje opinie: Lock,Stock And Two Smoking Barrels (Porachunki) - BARDZOOO fajny Trespassing - niezbyt Cookout - taka murzynska komedia...nawet ok Madhouse - fajny Shall We Dance (Zatancz ze mna) - mi sie podobal...nawet bardzo..no i fajna latynoska muza i tance Closer - hmm..taki sobie..po prostu zycie Komórka (Cellular) - super Zakladnik (Collateral) - tez super Rybki z ferajny - super po raz 3:) Garden State - bleee..strasznie nudne..ogladalem prze 3 dni (nie moglem sie zmusic) Exorcist - The Beginning - spoko Grudge - jakos nie przypadl mi do gustu Dark Water - bardzo fajny film...dzieki niemu "napalilem" sie na japonskie horrory Team America - uwielbiam SP wiec spodziewalem sie czegos troszke lepszego First Daughter - imho dosc fajny..taka lekka romantyczna komedyjka Catwoman - moze byc (ale pewnie tylko dlatego ze uwilbiam komiksy wiec wszytsko z nimi zwiazane jest dla mnie prawie super) SAW - mistrzostwo swiata (przebija go imho tylko SE7EN ktorego ogladalem chyba z 5 razy) Envy (Zazdrosc) - bleeeeeeee Open Water - Bleeeeeeeee...bezsens..1,5 H filmu w wodzie... The Footbal Factory - ciekawy film opowiadajacy o kibicach w Anglii...nawet "fajny"(jesli mozna tak powiedziec) moglbym jeszcze tu parenascie wypisac ale na dzisiaj starczy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Open Water jest podobno oparty na faktach... bleeeee ale do .... film... Rybki z ferajny - troszke wialo nuda.. :P Shall We Dance - bardzo fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nevaglarien Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 z horrorów polecam "Darkness", "dark water"(japoński!) z innych filmów: "życie jest piękne", "tańcząc w ciemnościach","raport mniejszości" i wszystkie od monthy pyhona ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 polecam łzy szczęsica(lub wojny) z brucem willisem i monicą belluci film jest fantastyczny można się popłakać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 polecam łzy szczęsica(lub wojny) z brucem willisem i monicą belluci film jest fantastyczny można się popłakać. 1283558[/snapback] Pewnie chodzi Ci o Tears of the sun (Łzy słońca) Ja polecam Ike-Countdown To D-Day Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Polecam "Skarb Narodów" (ang. National Treasure). Fajny przygodowy film, mało teraz filmów tego gatunku. "Piła" - b.dobry, wprawdzie nie horror ale wchodzi na psychę... Z filmów tego typu to polecam "Tożsamość". Też taki zakręcony thriller ;) Edytowane 18 Lutego 2005 przez kaczala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 A ja wreszcie obejrzalem "Sky captain and the world of tomorrow" (czlowieka, ktory wymyslil "Sky kapitan..." nalezaloby powiesic). Swietny film, robiony w stylu filmow SF z lat 40. i 50. Troche moze za bardzo stylizowany na stara tasme (kolorystyka i oswietlenie), ale oglada sie super. Od razu ostrzegam, ze nie nalezy sie nastawiac na nowatorska fabule - "Sky..." nie zbacza ani troche ze sciezki wytyczonej przez filmy, ktore nasladuje (czyli szalony naukowiec i jego pomysly zrodzone w tajnym faszystowskim laboratorium zagrazaja swiatu i dzielny bohater i jego piekna towarzyszka musza go powstrzymac). Skoro juz jestesmy przy starszych rzeczach - wszystkim milosnikom science fiction polecam Metropolis Fritza Langa z 1929 (albo 1926, nie pamietam) roku. Bodajze pierwszy, a na pewno jeden z pierwszych, film tego gatunku. Troche trudno sie oglada (jest to badz co badz film niemy!), ale IMHO warto zobaczyc jak wygladaly korzenie gatunku, szczegolnie ze niektore pomysly z Metropolis sie przewijaja w wielu wspolczesnych filmach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 DZISIAJ O 00:20 na TVN leci OSTRA JAZDA !! To trzeba zobaczyc :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 DZISIAJ O 00:20 na TVN leci OSTRA JAZDA !! To trzeba zobaczyc :lol: :lol: 1286703[/snapback] stawie się, z chęcią obejrze sobie taką głupawkę :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 a ja polecam "Dziewczyna Z Sadziedztwa (The Girl Next Door)" jak ktos lubi komedie :) Ogladalem z 7 razy juz i moge ogladac w kolko na okraglo :D :D Najlepszy film jak dla mnie !! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Ostatnio obejzalem film "Dodgeball" (Zabawy z pilka). Bardzo przyjemna, fajna komedyjka :D Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Home On The Range (Rogate Ranczo) - Takie sobie, nic specjalnego, mozna obejrzec 6/10. Kontrolerzy - Taki troche zakrecony film 7/10. Edytowane 20 Lutego 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 jeden z przedmowcow polecil mi vanilla sky. Nie stety widzialem to juz (albo stety) - film nadajacy sie tylko do zobaczenia na raz, moim zdaniem rewelacyjny!! Jesli ktos nie widzial niech zobaczy, P O L E C A M ! ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 a ogladał ktoś może Hitch ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Dziesięcioro obcych sobie ludzi, z których każdy posiada swoje tajemnice, znalazło się w samym środku szalejącej nawałnicy - kierowca limuzyny, gwiazda telewizyjna z lat 80-tych, policjant eskortujący zabójcę, dziewczyna na telefon, para nowożeńców oraz przechodząca kryzys rodzina. Wszyscy oni zmuszeni zostali do schronienia się w odludnym motelu prowadzonym przez nerwowego kierownika. Ulga związana ze znalezieniem dachu nad głową ustępuje wkrótce przerażeniu - podróżnicy giną, jeden po drugim. Wkrótce zaczynają sobie zdawać sprawę z tego, że jeśli chcą przeżyć muszą odkryć tajemnicę, która sprawiła, że wszyscy znaleźli się w tym samym miejscu o tym samym czasie.No wiec przez wiekszosc filmu jest po prostu bezsensowne zabijanie ktore do niczego nie prowadzi, po 40min to juz bylo takie nudne, ze z kazdym nowym trupem poprostu sie z bratem smialismy. Potem jeszcze dochodza jakies czary i nie ma sie pojecia o co w tym wszystkim tak naprawde chodzi. Wszystko sie wyjasnia dopiero 10min przed koncem filmu i wtedy dowiadujemy sie, ze pomysl byl calkiem fajny, jednak wykonanie.. :? Podsumowujac: jak sie bardzo nudzicie to mozna obejrzec ale lepiej poswiecic czas na jakis lepszy film =] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 POLECAM "The Machinist (Mechanik)" film ma taki klimat ze szok, muza rewelacyjna, sam fakt ze Christian Bale do tego filmu schudl ok 30kg wzbudza skrajne emocje... naprawde super FILM! 5/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Onk Bak - fabula do bani, ale co koles robi z lokciami i kolanami to... ah, trza zobaczyc. The Salton sea - bardzo fajny Bad Santa - heh, usmialem sie do lez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 własnie skończyłem oglądać seven(siedem) Film poprostu wymiata. Dwno nie oglądałem czegoś tak dobrego! Od pierwszej minuty do samego końca siedxziałem przykuty w monitor, i niemogłem sie odezrwać. fBardzo dobrze zrobiony, bardzo zaskakujący i bardzo zaje***y FILM!!! POLECAM szczerze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) Half Baked- dno, dno, DNO!!!! Bardzo idotyczna i bezsensona komedia propagująca bezkarne sprzedawanie i używanie narkotyków przez urajanych żulów. Myśl przewodnia filmu na końcu- już nie palę, wolę cipki rzeczywiście daje do myślenia :|. Nie moje klimaty...może dla amerykańskiej młodzieży się spodoba i "białych czarnuchów" :? Do dzisiaj nic nie pobiło w klimatach narkotyków Trainspotting B) Edytowane 21 Lutego 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Slayer: no nie jest to najlepszy wytwor Chappele'a ale zeby sie na nim usmiac to jeszcze trzeba ten humor rozumiec =] . Ogolnie w porownaniu z reszta tworow Dave'a to rzeczywiscie "Half Baked" jest najgorszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 VERA DRAKE -> -4/5 (dobry scenariusz i wykonanie, ale za duzo angielszczyzny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Widzial ktos Aviatora ? 11 nominacji, trabia na lewo i prawo. Mam go na zwalonym HDD i nie potrafie odtworzyc. Powiedzcie czy warto na to isc do kina w takim razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Warto. Nawet bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Reklamuja wlasnie film Saw - Pila. Byl ktos na tym. Fajny, tzn czy dobrze zrobiony, trzymjacy w napieciu i wogle wart ogladniecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 :lol: Nie wogole nikt o nim nie slyszal 8O Poczytaj laskawie pare str wstecz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 The Others-naprawdę niezły film :) Co prawda z motywami o duchach, ale przywoicie nakręcone i z fajnym nastrojem. Końcówka też dobra, no i piękna Nicole Kidman :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 A propos "Innych"... Oglądał ktoś film "Teza" ("Tesis") tego samego reżysera (Amenábara)?? Nigdzie nie mogę go dostać:/ Jak ktoś ma to prosze o kontakt na priv;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...