Goździu Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Constantine<-Blade tylko że tamten nie palił fajek ten ciagnie jak smok.Ogladałem na kompie jak coś to zadbajcie o porzadne napisy. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Erin Brockovich TVP 1: Sobota 20:10 chyba tylko dla fanów juli za co ona dostała tego oskara to ... nieporozumienie Set It Off ( na polski przełumaczyli Desperatki :lol: tłumacz powinien dostac poryju jak zawsze choć z drugiej strony polski tytół mówi dużo o fabule filmu ) polecam obra "czarna" obsada Jada Pinkett (jeszcze nie Smith ;) ) Queen Latifah no i IMO najlepiej grajaca Vivica A. Fox dobry choć smutny film pokazuje życie z tej gorszej strony nie jest to kolejny holiłoodzki filmik z hapiendem IMO warto zobaczyć a leci dzis o 23;25 na TVN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 debil uciął sobie nogę zamiast użyć piły do wzięcia telefonu obejrzyj sobie ten film jeszcze raz, drugi, trzeci to moze wkoncu zalapiesz o co w nim biegalo, a nie pisz bezsensu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 constantine rzeczywiscie jest sredni, warty obejrzenia ale nie w kinie. trzeci - fajny film, sporo humoru, przesanie takie sobie w zasadzie dosc standardowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 a ja polecam obejrzec "In Good Company" - bardzo milo sie oglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Wlasnie obejrzałem Constantine i film nawet może być. Tylko zeby ten film kojarzyć z Matrixem czy jak ktoś wczesniej napisal z Bladem to trzeba chyba się mocno uderzyć w głowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) Trailer koncentruje sie tylko na praniu po gebach - jak do tego dodac Keanu Reevesa w czarnym stroju w roli glownej, to skojarzenie samo sie nasuwa ;) Edytowane 13 Marca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Sideways (rozdroża) 4/5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Sideways (rozdroża) 4/5 :) 1325106[/snapback] chyba Bezdroża :lol: :lol: Oglądałem jakieś 2 tygodnie temu, film dla mnie zaje....y. Muszę sobie loknąć jeszcze ,, za wszelką cenę" i Marzyciela" bo Aviatora sobie odpuszczam na starcie. Za to Bezdorża jak już mówiłem to film zasługujący na oskara, mówię tak bo nie widziałęm j.w. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ja natomiast wczoraj obejrzalem z moja ukochana film pt: "KINSEY" . Jest to film biograficzny prezentujacy okres badania znanego doktora nauk biologicznych o powyzszym nazwisku. Nie bede sie rozwodzil nad dokladnym opisaniem filmu, po prostu GORACO GO WAM POLECE. Jak dla mnie 8,5/10 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Dzisiaj w nocy obejrzałem dwa chińskie filmy: Chińskie Duchy I i Chińskie Duchy II, które leciały na TV4. Powiem wam, że dawno się tak nie uśmiałem. To nie oznacza, że filmy były słabe. Mi się bardzo podobały, może dlatego iż przypominają bardzo chociażby Przyczajony Tygrys, Ukryty Smok albo animowane filmy jak Dragonball itp. Nie żałuję, że poświęciłem swój czas na te filmy. Mam prośbę: możecie podać filmy podobne do Hero, Przyczajony Tygrys, Ukryty Smok? Tylko żeby nie były też bardzo stare :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ja ze swojej strony polecam pewien calkiem stary film-ale jak dla mnie ma zajebisty klimat. Shogun assasin! Z kilku sampli powinien go kojarzyc kazdy fan Wu Tang'u :] Byla tez o nim wzmianka w Kill Bill 2. Dla kazdego fana wschodu, samurajow, ninja, itp klimatow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Dzisiaj w nocy obejrzałem dwa chińskie filmy: Chińskie Duchy I i Chińskie Duchy II, które leciały na TV4. Powiem wam, że dawno się tak nie uśmiałem. To nie oznacza, że filmy były słabe. Mi się bardzo podobały, może dlatego iż przypominają bardzo chociażby Przyczajony Tygrys, Ukryty Smok albo animowane filmy jak Dragonball itp. Nie żałuję, że poświęciłem swój czas na te filmy. Mam prośbę: możecie podać filmy podobne do Hero, Przyczajony Tygrys, Ukryty Smok? Tylko żeby nie były też bardzo stare :) 1325121[/snapback] "Dom latających sztyletów" - reżysera Hero :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Jesli komus sie podobal "Shaolin Soccer" to polecam inny film tego samego goscia "Kung Fu Hustle" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 "Interstate 60" - nieglupi i calkiem zabawny... polecam:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 najlepszy film, jaki w tym miesiacu ogladalem to "Skarb Narodow" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 ogladalem INIEMAMOCNYCH i moje wrazenia 6/5 !!! jest to najbardziej zaawansowany technicznie film animowany jaki w zyciu widzialem, w dodatku qpa smiechu i zabawy - POLECAM !!!! a znajoma byla na CONSTANTINE i mowi ze "polaczenie matrixa i egzorcysty" jak jej sie spytalem "to jak oceniasz od 1 do 5" to mi odpowiedziala "zero" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Na Iniemamocnych byłem w kinie z dziewczyną i bawiliśmy się świetnie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukus Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 A warto wybrac sie na "Siłę strachu?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Łzy Słońca, film naprawde dobry, ale jak czytam niektore komentarze na filmwebie to naprawde ubolewam nad inteligencja niektorych dzieciakow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 CONSTANTINE właśnie wróciłem z kina i musze powiedzieć że podobał mi się. a dawno już nie wyszedłem z kina zadowolony z filmu, a C. był po prostu fajny. Nie wiem gdzie tam matrix i blade ale co tam Skarb Narodów - taki sobie ale do obejrzenia, jak ktoś lubi indianę jonesa to mu się nie spodoba tak uważam, za prosty, za amerykański ... Iniemamocni - byłem w kinie, a potem oglądałem na kompie wersję z napisami i ta druga opcja jest lepsza. w kinie się wynudziłem ze starzych rzeczy: appleseed - manga oglądałem ostatnio i muszę powiedzieć że brakuje mi takich filmów sf, tylko jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tych postaci komiksowych Baśń o ludziach stąd - jak nie widzieliście to koniecznie musicie obnejrzeć - młody Stuhr i Tym w pełnej krasie, posikany byłem od początku do końca filmu, dla mnie qltowy to tyle na dziś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 ze starzych rzeczy: appleseed - manga oglądałem ostatnio i muszę powiedzieć że brakuje mi takich filmów sf, tylko jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tych postaci komiksowych 1328798[/snapback] Tak z ciekawosci - mowisz o Appleseedzie z bodajze 1998r. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Suspect Zero 2/5 kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 appleseed nie z 1998 a z 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Piekna rzecz - polecam nawet tym, ktorzy animacje niespecjalnie lubia :) Kawal zarabistego SF! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 "Dom latających sztyletów" - reżysera Hero :) 1325612[/snapback] Znowu mnie ubiegłeś :-P , film świetny miłosnikom wschodu (i nie tylko) polecam. Dodam jeszcze, od siebie, Azumi - bardziej brutalny od chińskich filmów w/w. ale dla mnie jest klasą dla siebie :). BTW. w Japoni niebawaem (albo już teraz) na ekrany kin trafi Azumi 2, ciekawe kiedy będzie można go zobaczyć u nas? Obawiam się, że nie prędko :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukus Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 No a siły strachu nikt nie widział? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Być jak John Malkovich - film jest... hmm dziwny :D oryginalny scenariusz, swietna gra aktorska, ogolnie godny uwagi, polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Polecam Oldboy'a miażdży :mellow: no i Mechanika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodniczek15 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a gdzie szukać napisów 443428[/snapback] http://napisy.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...