SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ... Mrowki w gaciach - 3/5 (druga czesc jest imho lepsza) ... A jak sie nazywa ta druga czesc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 A jak sie nazywa ta druga czesc? 1419912[/snapback] Parcie na tarcie. Z filmów, które ostatnio oglądałem polecam: Banlieue 13 (13 dzielnica) - francuski film akcji, scanariusz może nie jakiś wyszukany, ale miło się go ogląda ;] Dla mnie 9/10 bo lubie tego typu filmy. Kids (Dzieciaki) - film już kultowy, ku przestrodze co się może zdarzyć gdy żyje się bez żadnych zasad, wartości.. Imo 9/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Kung Fu Hustle zrobili to ci sami kolesie co shaolin soccer;) jak komus sie podobal to niech obejzy to... ale z pilka ten film niema nic wspolnego^^ Konspiracja.com jak ktos nie ogladal to polecam;) a muzyka... cos pieknego:) szczegolnie glowny motyw Edytowane 1 Maja 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Banlieue 13 (13 dzielnica) przedchwila skonczylem ogladac... polecam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Extreme Ops (ekstremiści) bardzo fajny film jak ma ktoś możliwość POLECAM gorąco! niebanalna fabuła gromka akcja i film ogląda się syśmienicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Extreme Ops (ekstremiści) bardzo fajny film jak ma ktoś możliwość POLECAM gorąco! niebanalna fabuła gromka akcja i film ogląda się syśmienicie. 1422028[/snapback] Heh, chyba pierwszy raz będziemy się w czymś zgadzać... Także polecam film, oglądałem go z rok, może dwa temu, ale jest naprawdę świetny. Grupa ludzi miłujących się w sportach eXtremalnych i robieniu z nich użytku w reklamach zostaje wynajęta przez jakąś bogatą panienkę do zjazdu przed lawiną śnieżną :) Wyjazd w piękne góry, super hotel, jaccuzi i te sprawy... No i nie może zabraknać bad people z pistoletami ;) Fabuła całkiem całkiem choć nie brzmi zaciekawie w zapowiedziach ;) Wykonanie na wysokim poziomie. Bardzo przyjemny film szczególnie do oglądania w większym gronie. Ocena 8+/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Przypomniał mi się jeszcze jeden fajny pogmatwany film, ale gorzej zakręcony od Matrixa (gdy się go ogląda za pierwszym razem), a mianowicie eXistenZ. Warto obejżeć, ale to też moje zdanie bo wielu osobom się nie podobał... Jak to określił mój młodszy kumpel, aby zrozumieć ten film trzeba się porządnie zjarać :D (w tym podobno tkwi sekret :P) 1419747[/snapback] dzisiaj leci na TVP eXistenZ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 The Amityville Horror (2005) - 6/10 taka bajeczka nudnawa czasami, nic ciekawego się nie dzieje, a czasem głupota postaci, aż poraża... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Dzisiaj mam trochę filmów/czasu do oglądania :D Co polecacie na 1,2 i 3 ogień ??:> 1.Lot Feniksa 2.13 Dzielnica 3.Taking Lives 4.Hitch 5.Mulan 2 6.List z piekła 7.Zły duch 8.Zakładnik 9.Kandydat 10.The Masters of Disquise 11.King Salomon's miners 12.Taxi 13.Man on fire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Na 1 ogien CZŁOWIEK W OGNIU - polecam! ps. jakby co to to jest twoj nr 13 men on fire ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Banlieue 13 - fajny film akcji , francuskie kino , świetna muza ;) 8+/10 Woodsman - także dobry film - fajny klimat , typowy amerykański dramat - chociaż coś mu brakuje , dotąd nie wiem co ale daje także 8/10 p0zdr-0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Na 1 ogien CZŁOWIEK W OGNIU - polecam! ps. jakby co to to jest twoj nr 13 men on fire ;) 1422880[/snapback] na pierwszy ogień to ogień ps.dzięki bo nie byłem pewny ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 13 dzielnica super filmik ale IMO na małym ekranie dużo traci, dlatego warto odżałować to 20 zł na kino ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Co tak drogo, we Wrocku są po 12-14zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Dzisiaj mam trochę filmów/czasu do oglądania :D Co polecacie na 1,2 i 3 ogień ??:> 8.Zakładnik 1422783[/snapback] a to na 100% na drugi ogien :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 13 Dzielnica 7/10 - jak dla mnie za dużo tych śmiesznych pościgów, w 10 za 1 typkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 eXistenZ - IMO jeden z lepszych jakie oglądałem, takiego pokręconego filmu dawno nie widzialem a koncówka juz mnie w ogole rozwaliła. Chcialbym w cos takiego pograc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 eXistenZ - IMO jeden z lepszych jakie oglądałem, takiego pokręconego filmu dawno nie widzialem a koncówka juz mnie w ogole rozwaliła. Chcialbym w cos takiego pograc :P 1423493[/snapback] A skąd wiesz że nie grasz... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 eee no ludzie co wy... zawiodlem sie na tym eXiztens, mowicie ze taki fajny juz sie napalilem ale 85% filmu to straszna nuda....wogole te bio-konsolki wogole mi do gustu nie przypadly. Przyznam ze koncowka byla calkiem fajna, dobrze to wymyslili ale ogolnie rzecz biorac to czulem sie po tym filmie jakbym czas stracil :P co do kapowania to wszytsko kumalem bez zadnego jarania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 eee no ludzie co wy... zawiodlem sie na tym eXiztens, mowicie ze taki fajny juz sie napalilem ale 85% filmu to straszna nuda....wogole te bio-konsolki wogole mi do gustu nie przypadly. Przyznam ze koncowka byla calkiem fajna, dobrze to wymyslili ale ogolnie rzecz biorac to czulem sie po tym filmie jakbym czas stracil :P co do kapowania to wszytsko kumalem bez zadnego jarania ;) 1423564[/snapback] Hehe, widać piwo źle wpływa na odbiór tego filmu ;) A tak poważnie film jak już zresztą pisałem IMO bardzo ciekawy. Takiego podejścia jeszcze nie było :) BTW film jak wszedł do kin tak samo ludzie byli poodzieleni, jedni zachwyceni inni zniesmaczeni :) Są gusta i guściki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Komórka- koszmarnie beznadziejny film, strata czasu 0/10. Typowy film dla tępych Amerykanów, niesamowicie wręcz żenujące aktorstwo, w co bardziej dynamicznych momentach rechot ( kto dał rolę dla wąsatego??!!!), beznadziejne dialogi, pomysły i realizacja- wszystko!! Sponsorem było Daewoo ( za co i już pojawiającego się Lanosa :D) i NOKIA :? Genesis- z 10 osób w kinie na tym było razem ze mną i dziewczyną. Wcale się nie dziwię- stary czarny dziadek opowiada historię wszechświata na przykładzie gotującej się zupy i 2 pianek z mleka :blink: No żesz k... :mur: Może dla małych dzieci dało by rady ( tak 4 letnich), ale o wiele lepiej już włączyć Discovey czy Animal Planet :rolleyes: Edytowane 3 Maja 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Komórka- koszmarnie beznadziejny film, strata czasu 0/10. Typowy film dla tępych Amerykanów, niesamowicie wręcz żenujące aktorstwo, w co bardziej dynamicznych momentach rechot ( kto dał rolę dla wąsatego??!!!), beznadziejne dialogi, pomysły i realizacja- wszystko!! Sponsorem było Daewoo ( za co i już pojawiającego się Lanosa :D) i NOKIA :? Genesis- z 10 osób w kinie na tym było razem ze mną i dziewczyną. Wcale się nie dziwię- stary czarny dziadek opowiada historię wszechświata na przykładzie gotującej się zupy i 2 pianek z mleka :blink: No żesz k... :mur: Może dla małych dzieci dało by rady ( tak 4 letnich), ale o wiele lepiej już włączyć Discovey czy Animal Planet :rolleyes: 1423810[/snapback] Komórka fakt cieniaski film ale ,,TELEFON" zaskoczył mnie totalnie. zapodam tu opis z filmWEB bo jakbym po swojemu opisał film to pewnie jak zwykle wszyscy by mnie zbesztali że powiedziałem najciekawsze kawałki :-P :-P :D ,,Stu Shepherd jest człowiekiem biznesu. Swoje sprawy zawodowe załatwia przez telefon komórkowy, jednak dzwoniąc do kochanki używa budki telefonicznej, by jego żona nie dowiedziała się o kochance. Po jednej z takich rozmów odkłada telefon, który nagle dzwoni. Stu nieświadomy tego, co robi odbiera go. Rozmówca dobrze zna Stuarta i jego bliskich, więc ta rozmowa nie będzie krótka. I zmieni jego życie. A odłożenie słuchawki jest równoważne z samobójstwem. " Flm naprawdę warty oglądnięcia, byłem po wrażeniem, najwięszym atutem jest to że kiedy go oglądałem nie przerywałem sobie na sprawdzanie poczty, forum itp :D poprostu wciąga ;) dla mnie 8,5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Ostatnio ogladalem film "The Machinist".. Jesli ktos lubi zakrecone filmy to ten jest naprawde niezly. Cos w stylu "Fight Club". Ktos widzial film kontrolerzy ? Bo nie wiem czy warto ? satoshie... ukradłes mi avatara :D Edytowane 3 Maja 2005 przez Buzzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Eddie Murphy Delirious 22letni Eddie na wystepie goscinnym trwa ponad 1h i momentami idzie sie uwaga cytat "zejszczać ze śmiechu" , zlewa ze wszystkich , zaczyna od pedałów poprzez mr T , majkela j. steve wondera lodziarzy i samego siebie oraz swojej famili POLECAM ! (źródło do zassania torrent itp ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Flm naprawdę warty oglądnięcia, byłem po wrażeniem, najwięszym atutem jest to że kiedy go oglądałem nie przerywałem sobie na sprawdzanie poczty, forum itp :D 1423933[/snapback] jak ogladajac film przerwyasz go zeby zobaczyc forum, maila itp jestes chyba jakims nalogowcem bez umiaru :blink: :):):) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Dla mnie jeden z najlepszych filmów jakie obejzałem jest "The Boondock Saints" Film poprostu miażdzy swoja akcja, klimatem i wogle. To jest film ktory dlugo zapamietacie. Idealnie dobrani aktorzy. Kto widzial ten wie, ja polecam go w szczegolnosci. Zapadł mi w pamieci tak samo mocno jak Fight Club ;] Byl jeszcze jeden znakomity film o kolesiu co zapominal wszystko co zdazylo sie dawniej niz 15minut temu. Tatuowal sobie na ciele wszystkie zadania ktore musi wykonac. A caly film lecial tak jakby od konca. Na samym poczatku juz wiadomo jak sie konczy :D film max zakrecony i tez go polecam. Jesli ktokolwiek kto go widzal i pamieta tytul prosze zeby tutaj napisal. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Eddie Murphy Delirious 22letni Eddie na wystepie goscinnym trwa ponad 1h i momentami idzie sie uwaga cytat "zejszczać ze śmiechu" , zlewa ze wszystkich , zaczyna od pedałów poprzez mr T , majkela j. steve wondera lodziarzy i samego siebie oraz swojej famili POLECAM ! (źródło do zassania torrent itp ) 1423982[/snapback] heh przypomniał mi sie film ,,parasol biezpieczeństwa/National Security" z Martinem Lawrence... oglądając ten film można się jak to LPC zacytował "zejszczać ze śmiechu", genialne połżaczenie kina akcji z znakomita komedią..... Polecam szczególnie oglądać z płcią przeciwną, można wtedy zmienic poglądy u swojej kobiety jeżeli lubi tylko komedie romantyczne :-P film 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Byl jeszcze jeden znakomity film o kolesiu co zapominal wszystko co zdazylo sie dawniej niz 15minut temu. Tatuowal sobie na ciele wszystkie zadania ktore musi wykonac. A caly film lecial tak jakby od konca. Na samym poczatku juz wiadomo jak sie konczy :D film max zakrecony i tez go polecam. Jesli ktokolwiek kto go widzal i pamieta tytul prosze zeby tutaj napisal. ;] 1424005[/snapback] Ten film to 'Memento' i też go polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 A caly film lecial tak jakby od konca. Na samym poczatku juz wiadomo jak sie konczy :D film max zakrecony i tez go polecam. 1424005[/snapback] heh oglądnij sobie filma 11:14 na początku zakręcony później all się wyjasnia... ale równiez leci jakby od końca ;-) jak ogladajac film przerwyasz go zeby zobaczyc forum, maila itp jestes chyba jakims nalogowcem bez umiaru pzdr hehe nałagowcem bez umiaru raczej nie jestem, mam tak tylko wtedy jak oglądamjakieś kiepskie kontynuacje jak ring 2 albo jakieś musicale... :D hmm naprzykład jak oglądałem ,,Lśnienie" byłem przyklejony do monitora cały czas.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Eddie Murphy Delirious 22letni Eddie na wystepie goscinnym trwa ponad 1h i momentami idzie sie uwaga cytat "zejszczać ze śmiechu" , zlewa ze wszystkich , zaczyna od pedałów poprzez mr T , majkela j. steve wondera lodziarzy i samego siebie oraz swojej famili POLECAM ! (źródło do zassania torrent itp ) Obejrzyj jeszcze Eddie Murphy Raw, chociaz prze delirious plakalem ze smiechu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...