R.i.P. Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 The Interpreter - film nudny jak flaki z olejem, myslalem ze bedzie o wiele lepszy a tu monotonia..monotonia..... -2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Son.Of.The.Mask -> oglądał ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Son.Of.The.Mask -> oglądał ktoś? 1424231[/snapback] to jest nowa Maska ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 satoshie... ukradłes mi avatara :D 1423981[/snapback] nieświadomie...sorry mate :) :) grrr musze poszukac czegos innego <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 kucyk opisałem w 2 słowach SOTM max ze 2 stronki wczesniej Jin* raw juz sie sciaga :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Hide And Seek - hmm mam watpliwosci co do wystawienia oceny zaten film, waham sie miedzy 0/5 a 1/5 dlatego ze ten film niczym, kompletnie niczym mnie nie wytraszyl, mialem wrazenie ze usne zaraz. co wiecej film kojarzy sie z godsend (gdzie rowniez zagral de niro). i na dodatek to..... zakonczenie, mega-lol 0+/5 :) edit: a co do Son Of The Mask -> 1.9/10 (1,688 votes) 13 miejsce wsrod 100 najgorszych filmow swiata :lol: Edytowane 3 Maja 2005 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 a co do Son Of The Mask -> 1.9/10 (1,688 votes) 13 miejsce wsrod 100 najgorszych filmow swiata :lol: 1424517[/snapback] a kto ma 1? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ogolnie daj linka do tej listy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 http://www.imdb.com/ tam masz jeszcze kilka innych list Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 wiem ze naimdb ale nie moge tam tego znalesc oprocz top250 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 http://imdb.com/chart/bottom lista 100 najgorszych filmow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 seed of chucky : w kategorii horror : 1/10 w kategorii komedia : hmmm mysle ze moge dac nawet 7 troche sie posmialem z moja pania dzisiejszego wieczoru :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Byl jeszcze jeden znakomity film o kolesiu co zapominal wszystko co zdazylo sie dawniej niz 15minut temu. Tatuowal sobie na ciele wszystkie zadania ktore musi wykonac. A caly film lecial tak jakby od konca. Na samym poczatku juz wiadomo jak sie konczy :D film max zakrecony i tez go polecam. Jesli ktokolwiek kto go widzal i pamieta tytul prosze zeby tutaj napisal. ;] 1424005[/snapback] Ten film to "Memento" . Widzialem kiedys liste 10 filmow o najbardziej zagmatwanej fabule. Ten byl na 1 miejscu. Jesli lubisz pokrecone filmy to obejrzyj cos Lynch-a (polecam Mullholland drive" 2 miejsce na liscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) Ten film to "Memento" . Widzialem kiedys liste 10 filmow o najbardziej zagmatwanej fabule. Ten byl na 1 miejscu. Jesli lubisz pokrecone filmy to obejrzyj cos Lynch-a (polecam Mullholland drive" 2 miejsce na liscie) 1425370[/snapback] Tylko że Memento ma jakąś fabułę, wszystko da się poskładać i wszystko ma sens. Natomiast większość filmów Lynch'a odbieram jako przechwalanie się: jaką to ja mam niesamowitą wyobraźnię i jakie głębokie filmy potrafię robić... Ja ostatnio wymęczyłem dwa filmy: Sideways - długi, dosyć nudnawy... Ale daje sporo do myślenia o sobie samym... Warto. My Summer Of Love - fabuła identyczna z polską "Panną nikt", która zresztą jest dużo lepsza. Nie warto - lepiej zobaczyć "oryginał" ;) Edytowane 4 Maja 2005 przez grogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 @grogi Nie zgadzam sie. Mullholland Drive jest wybitne, podobnie jak Zagubiona Autostrada. Filmy Lyncha trzeba zrozumiec i odpowiednio sie nastawic. Ja zrozumialem o co chodzi w fabule MD za drugim razem ale kilku scen do dzisiaj nie kumam (ogladalem w sumie 3 razy) ;) Np. nie wiem o co chodzi z watkiem restauracji (scena z psychologiem, zmieniajace sie tabliczki z imionami kelnerek). Natomiast Memento jest słabe - ten film jest uznawany za "kultowy" tylko dlatego, ze leci od tylu :lol: . Mullholland Drive naprawde ma glebie i niesie jakies przesłanie, a Memento to "płycizna" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Be cool - Fajny ;) 6,5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 TRIPLEX 2 czyli xXx State of the Union - ogolem kiepski chociaz sa fajne momenty ale straszliwie przebajerzone w jedynce to jeszcze jakos wygladalo i mozna bylo nawet uwierzyc :P ale tutaj niema na to szans ogolna ocena 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Dla mnie jeden z najlepszych filmów jakie obejzałem jest "The Boondock Saints" Film poprostu miażdzy swoja akcja, klimatem i wogle. To jest film ktory dlugo zapamietacie. Idealnie dobrani aktorzy. Kto widzial ten wie, ja polecam go w szczegolnosci. Zapadł mi w pamieci tak samo mocno jak Fight Club ;] 1424005[/snapback] To jest ten film o dwoch braciszkach?? Swietych mordercach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Be Cool <- komedia z dobrymi aktorami, calkiem przyjemna Skarb narodowy <- tez calkiem niezla komedia, z ciut gorszymi aktorami, bez tylu slaw SpacBalls <- glupia parodia Gwiezdnych Wojen, ale da sie ogladac Dom Latających Sztyletów <- Niezle walki, calkiem przyjemna fabula, letko "milosny" filmik Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń <- film familijny, bardzo dobrze sie go oglada, ciekawa fabuła Jako ze nie mowa tu tylko o "nowościach" : Godfather Part I , Part II <- czy trzeba wyjasniac? raczej nie, trzeba obejrzeć. Pominolem 3 bo mi sie za bardzo nie spodobała. Bracie Gdzie jestes <- bardzo dobra muzyka, calkiem dobry scenariusz. Edytowane 5 Maja 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Man on fire 9/10 jeden z najlepszych filmów, ktore ostatnio widziałem, fajne efekty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Tłumaczka - polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 constantin - 8/10 fajny filmik do akcji ktora zaczyna sie kolo basenu (koncowka) gdyby nie ta postac lucyfera (taka hm.... groteskowa :-P cos w stylu kolesia z laska z cube zero) to dalbym 9 :) ogolnie film mi sie bardzo podobal, koncowka mniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 To jest ten film o dwoch braciszkach?? Swietych mordercach?? 1427777[/snapback] Taaa.. Film jest wysmienity.. Zaraz normalnie go chyba jeszcze raz obejze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 xXx State of the Union - film dolacza do hall of fame z avp, blade3 i alone in the dark na czele, nawet wyprzedzajac je i zajmujac 1 miejsce ;) ogolnie: efekty -1/5, dialogi 1/5, scenariusz 0/5. dlatwgo ogolna ocena dla tego filmu u mnie wynosi 0/5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 zgadzam sie calkowicie , film do bani ;) niepolecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 A ja się niezgodzę :) Muza była zarąbista :) Teksty? Hmm, podobało mi się cytowanie 2paca :D Efekty? Tutaj też się niezgodzę, były kozackie, aczkolwiek przebajerowali ;) Ja ogólnie lubię od czasu do czasu obejżeć taki film :) I nie porównywałbym go do Alone in the Dark, bo do tego to nic nie można porównać-total crap... Tak jak pisałem wcześniej, dla mnie XXX2 spokojnie 6+/10 :) Ale to dlatego że przy takim filmie się odstresowuje :) Aczkolwiek jedynka była dużooooooo lepsza ;] P.S. Niezapominajcie że są gusta i guściki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Betrayed (Zdradzony) - dobry film, fajna fabuła, ciekawy... 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 wczoraj oglądałem PITCH BLACK 8,5/10 - naprawdę b. dobry zachęcił mnie do oglądania tego Chronicles of Riddick -7/10 - IMO duuuuużo słabszy od pierwszego występu riddicka poza tym be cool - 6/10 nie wiem czy już mam dość takich filmów, ale mało mnie ubawił, a zapowiadał się nieźle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Wlasnie obejrzalem Into the sun kolejny filmik z Seagalem, kolejna oklepana fabula .... Steven chodzi po miescie, sciga mafiozow, zabija itp itd. Lubie Seagala ale ktory to juz film o tej samej tematyce ehh. Ale nie mowie ze byl zly :P 6.5/10 Przedemna Klatwa i Be cool moze beda dobre ... zobaczymy :) Odnosnie obejrzanych filmow hmmm: Sin City wreszcie film z innej beczki, troche zakrecony, ale da rade, 6/10 Harold and Kumar Go to the White Castle -> ostatnim razem smialem sie tak na Kilerow 2ch, tak wiec jak najbardziej polecam. 10/10 Apartament przyjemny, cieply, mily -> do obejrzenia z kobieta [nie musi byc wlasna :P] 9/10 Saw (Pila) ciekawy, fakt ze koncowka jest najlepsza z calego filmu, troche czasu chodzilem zakrecony i nie wiedzialem o co w koncu w tym filmie chodzi, ale podobal sie :) 8/10 Poznaj moich rodzicow 2 hmm z braku czasu mozna obejrzec, ot taka komedia 5/10 Na razie tyle moich opinii, jak cos nowego obejrze to z checia sie wypowiem :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 13 Dzielnica - jak zobaczyłem te stuningowane fury i dwóch kolesi z shotgunami to spazmatyczny śmiech rzucił mną o podłogę, w tym filmie zawarty jest taki perfidny kicz, że aż w pewnych momentach ciężko mi było to oglądać, ale w sumie scenariusz Besson'a więc ciężko było sie czego innego spodziewać. Ten film ratują tylko akcje kolesi niczym z Yamakasi. Be Cool - aż dziwne że na taki chłam jest zapotrzebowanie, wytrzymałem 40 minut, jedyne co było jakie takie w tym filmie to Dwayne Johnson jako pedał. Pręgi - jeden z ciekawszym polskich filmów tamtego roku, pomimo że historia sztucznie naciągana, to każdy może znaleźć sobie coś dla siebie w tym filmie. Jakby jednak chciał ktoś zobaczyć coś ambitniejszego to polecam Sling Blade, Underground, Brazil, Noi Albinoi, Kika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...