LPC Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 bullet - hmm dziwny film troche popaprany smutny alewarty obejzenia 6,5/10 hostage - bardzo średni , niebyło tam ani jednej ponadprzecietnej sceny i ta koncowka w ktorej mars nierzuca mołotowa plizzz -5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) Taking Lives 7.5/10 - ogólnie dobry film, no i angelina w tym filmie mi się podobała ;) Edytowane 14 Maja 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 FastlY co do filmu Taking Lives niemiales uczucia ze wiesz co sie wydarzy bo dla mnie ten film to byl zbyt oczywisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Był oczywisty, ale mimo to przyjemnie sie ogladało :) . Rownież daje mu 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 nadrabiam zaległosci ;] wczoraj obejrzałem Hitcha super film do obejrzenia ze swoja drugą połówka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) wlaśnie obejżałem Sin City i... nie wiem co napisac. Nie lubie zabardzo komiksów i film mi sie średnio podobal gdyby nie to ze gralo tam kilku świetnych aktorów plus oczywiście Jess ^^ to bym nawet nie oglądał... jak dla mnie 7/10 za niebanalną oprawę i tego zółtego ziomka na końcu ^^ Edytowane 14 Maja 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 FastlY co do filmu Taking Lives niemiales uczucia ze wiesz co sie wydarzy bo dla mnie ten film to byl zbyt oczywisty 1445027[/snapback] ale mnie trochę w konia zrobił trochę film ;) przy 1 przesłuchaniu mówie, ten malarz to ten psychol. potem patrzę zaczyna się rozkręcać akcja, wkręcają tamtego "znajomego" malarza, no to myslę że się pomyliłem [;, no ale 1 myśl była dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ale mnie trochę w konia zrobił trochę film ;) przy 1 przesłuchaniu mówie, ten malarz to ten psychol. potem patrzę zaczyna się rozkręcać akcja, wkręcają tamtego "znajomego" malarza, no to myslę że się pomyliłem [;, no ale 1 myśl była dobra 1445500[/snapback] Mnie w tym filmie zaskoczyła tylko końcówka i akcja z nożem, aż mi się smutno zrobiło... Ale nie będe pisał o co chodzi żeby nie spoilerować... Ogólnie film ciekawy... Aha polecam film który właśnie oglądam: Śmiertelna Wyliczanka (Murder by numbers) - świetny film, świetna obsada aktorska, niby są tajemnice ale tak naprawdę ich nie ma od początku... Tym co przyciąga w tym filmie to chęć dowiedzenia się jak to wszystko się stało :D No i moja kochana Sandra Bullock :D Te 2h są naprawdę warte poświęcenia :D Ocena 8+/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ktos ogladal Kingdom of Heaven ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ktos ogladal Kingdom of Heaven ? 1446172[/snapback] Ja osobiście nie, ale parę znajomych widziało i są zadowoleni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ktos ogladal Kingdom of Heaven ? Walnałem krotka recke na poprzedniej stronie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 apropo Kingdom of Heaven jeszcze, super film polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Pod warunkiem, ze nie bedziemy traktowac go jako podrecznika historii;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Kingdom Of Heaven - imo orlando bloom zagral tu o wiele lepiej niz w LOTRze, nie pokazuje tutaj swojego "co to on nie jest" (chodzi mi o jego osobe o ktorej sie mowi ze jest niby najsexo... facetem na swiecie-LOL). efekty specjalne i samo wykonanie jest o wiele lepsze niz w przypadku troji (bardziej sie skupili na tym drugim, pomijajac gigantyczne efekty specjalne jakie byly zastosowane w troji ktore wogole mi sie nie podobaly). najwiekszym plusem jest MUZA, poprostu zwala z nog na calej linii (by Harry Gregson). naprawde super film!!! POLECAM. a ode mnie 5/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Kingdom Of Heaven - 7/10 - ogólnie fajny, ale nudnawy czasem, dlatego tylko 7 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankesik27 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 The ONE zajefffajny Film bo Matrixa chyba polecac nie trzeba!!! B) B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Sahara - podobny do Hidalgo, ale rownie slaby. jakos ta historia sie ciagnie i ciagnie. jest bardzo nudno, czasami wrecz zasypialem. pozatym nie trawie McConaugheyego. 2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) Smakosz 2- takiego szajsu to ja jeszcze nie oglądałem :? Zmutowany nietoperzo-pająko-człowiek atakuje grupkę debilnych amerykańskich nastolatków. To najgorszy film jaki widziałem przezostatnie lata 0/10 Spalona sprawa - kolejny film o jaraniu , tym razem z lat 70-tych. Wybitne dzieło to nie było :mur: 0.1/10 Edytowane 16 Maja 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Smakosz 2- takiego [ciach!]a to ja jeszcze nie oglądałem :? 0/10 1449040[/snapback] E tam, polewny, tak jak pierwsza część :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Smakosz 2 to istna porazka. Dlaczego zawsze na tych "horrorach" ci ludzie sa takimi idiotami?? Najlepsza scena to jak zlapal na koncu tego murzyna z ktorym sie tyle silowal :D Wczesniej przewracal samochody, przestawial autokar a na koniec z ludzikiem se poradzic nie moze. Poprostu debilizm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Smakosz 2 to istna porazka. Dlaczego zawsze na tych "horrorach" ci ludzie sa takimi idiotami?? Najlepsza scena to jak zlapal na koncu tego murzyna z ktorym sie tyle silowal :D Wczesniej przewracal samochody, przestawial autokar a na koniec z ludzikiem se poradzic nie moze. Poprostu debilizm 1449277[/snapback] Tak jak pisałem powyżej, film do pośmiania się :) Zresztą w jedynce były podobne elementy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Wczoraj bylem na Rh+ Żamojdy. Nie polecam. Chyba juz lepiej by bylo zostac w domu i zjesc chipsy podczas ogladania "klanu" :D To chyba mial byc thriller ale w momentach grozy sala wybuchala smiechem. Moge dac 2/10 i nie wiem czy to nie przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Boogeyman - właśnie skończyłem oglądać i powiem Wam że już dawno się nie bałem oglądając jakiś horror, a tutaj naprawdę były momenty że ciary człowieka przechodziły :) Budowanie nastroju poprzez ukazywanie np. drzwi z różnych ujęć kamery, dawno tego nie było, naprawdę można momentami się wystraszyć! Jeste jedno duże ale, zastanawiam się kto wymyślił zakończenie dla tego filmu, bo napewno nie autor całego scenariusza (przynajmniej tak sobie wmawiam :P). Zakończenie jest poprostu słabe... Ale ogólnie cały film naprawdę warty obejżenia, jak dla mnie ocena to mocne 8/10. P.S. Polecam oglądać w nocy z jakąś kobitką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Boogeyman - z nudow obejrzalem ale sie jeszcze bardziej znudzilem :) tak jak juz kiedys pisalem, nie rozumiem czemu robia takie slabe filmy, domyslam sie ze podstawa to budzet. na dodatek nie mogelm sie jakos przyzwyczaic ze glowna role gra koles ktory kiedys gral w serialu puszczanym w niedzielne poranki "siodme niebo". nie ma tam praktycznie zadnych sytuacji gdzie bym sie bal. a sama postac boogeymana (komputerowa obrobka) to mega LOL, i ta ostatnia scena jak niby unicestwiaja go - normalnie sie poplakalem... sorry ale ja wymagam czegos wiecej od filmu niz takiej parodii..kolejny smakosz. 1/5 (szkoda czasu na ten film! sorry - "horror" ) (ogladalem przed polnoca :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zywiol Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 R.i.P. żeby było śmiesznie to ten film nie miał wcale takiego małego budżetu bo kosztował ponad 25 milionów co nawet jak na USA według mnie nie jest małą sumą biorąc pod uwage jak wygląda ten film i to jest w tym wszystkim najśmieszniejsze a tak ogólnie to podzielam twoje zdanie film jest beznadziejny szkoda czasu. A tak wogóle ostatnio skręciłem sobie kostke i ogladalem kila filmów najbardziej spodobał mi się chyba "Garden State" :-P :-P :-P :-P film jest naprawde ekstra. Poza tym oglądałem jeszcze "Be Cool" z Travoltą to kontynuacja "Dorwać małego" nawet fajny film nie powiem za to odradzałbym oglądanie "Sahary" film jest dosłownie momentami już nie zabawny a dosłownie nie wiem jak to określić rozumiem że to komedia i mogą się tam wydarzyć jakieś zbiegi okoliczności ale to co w tym filmie się dzieje to po prostu czysta bajka , aż się głupio robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 The Jacket - jak dla mnie bomba, film bardzo klimatyczny, swietna rola Brody'ego, jak ja lubie takie filmy ;]] Constantine - kolejna hiper produkcja :P nie wytrzymalem do konca ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Constantine - niby obejrzalem, ale nawet nie pamietam o co w nim chodzilo O_o (jakby sie ktos nie domyslil - crap [; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 The Jacket (Obłęd) - daje 8.5/10, jak dla mnie super, choć przez 3/4 filmu nie wiedziałem o co biega, naprawdę warto zobaczyć B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Hero- nie za bardzo trawię takie klimaty ( latające ludziki), ale historyjka całkiem fajna. 6/10 44 minuty- do Heat nawet nie podchodzi. Ot taka dosyć tania amerykańska sieka na faktach ( w rzeczywistości dużo lepiej to wyglądało). Gliniarze znowu dali [gluteus maximus] nie mogąc ustrzelić 2 bandytów hmmm.....zastanawiające. Poza tym 1 koleś sam się zastrzelił, ale nie chcący, bo mu broń się zacięła ( w filmie popełnił samobójstwo). Można obejżeć, ale refleksji jest kilka- bandyci jak i gliniarze nie umieli strzelać, bo walili do siebie bez celowania ( zero ofiar śmiertlentych!!!!). A organizacja tak napadu jak i koordynacja działań policji była maksymalnie beznadziejna. Jeden snajper i by było po sprawie :? 4.9/10 RING- czym wy ludzie się zachwycaliście w tym filmie?!! Znowu jakiś duch zabija ludzi uuuuu....... straszne .....i do tego ze studni wyłazi, a potem z TV :| .......aż mnie trzęsie, jak oglądam kolejne takie bzdury z nudy 3/10 Nieporównywalnie lepszy w tym był film Shocker z Mitch Pileggi ( X-Files- szef Moldera i Scully :D). 10/10- obejżałem go wiele razy i za każdym razem dobrze się bawiłem :D Takich jaj to nie widziałem w żadnym filmie :D Edytowane 18 Maja 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Blade Trinity - niezla bajeczka na dobranoc ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...