M.I.L.F. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 No do tej pory nikt się z kolegą nie za bardzo zgadzał co do wypowiedzi na temat filmów więc może i tym razem nie będzie tak źle ;) Z tego co gadałem z innymi film jest przeciętny ale nie zły... 1516676[/snapback] Mie mozesz powiedziec ze nikt sie ze mna nie zgadza bo sie nie udzielalem tutaj ... ale uznalem ze 3eba was wprowadzic ... ;] Przyznam ze nie lubie horrorow bo sa slabe i odrazu siadomo kto zabija itp. ale polecam "To" i Hanibala trylogje ;] ale nie chcialm zdradzac scen ale jak lubisz gdy zabija sie kilka razy w filmie jednego czlowiek albo jakims kijem przebija sie czaszke [kosc czola chyba najbardziej wytrzymala] i do tego jeszcze na koncu scena zapowiadajaca dalsze czescie ale prosze Cie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 skończyłem WRONG TURN. film jest naprawdę spoko fajnie się zaczyna, super sie ogląda :) Może nie jest to jakis hi-end, ale po ostatnich pseudo horrorach typu BOOGUMEN który mnie totalnie osłabił, czy KRĄG 2 film wypada nieźle. Dobra muzyka, pasująca do klimatu ,,dzikiego lasu' aktorzy zagrali bardzo dobrze i to bez wyjątków. Eliza Dushku: - Jessie , nie wiem dlaczego ale dla mnie bardzo podobna jest do WERONIKI ROSATI... przynajmniej w tym filmie z wyglądu bardzo ja przypominała, nawet przeszłą mi jedna mała mysl czy to oby nie ona :blink: ale po 2 sekundach uświadomiłem sobie że ROSSATI niemogła by tak dobrze zagrać bo to PSEUDO aktorka . Film POLECAM, nieprzeraxicie się na nim do szpiku kości, ale jest naprawde ciekawy. Zakończenie troszkę takie sobie ale... 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Dead Birds Taki dziwny film, ale jak się ogląda w nocy to nawet chwilami postraszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 skończyłęm oglądać eurotrip Zanim pójde spać, napisze jeszcze cos Filmik ogólnie całkiem spox, porównywalny do American PIE, ale tutaj jest więcej ,,nagości" i dobrze :-P Momentami nawet całkiem całkiem śmieszny, choc nie jest to kwintesencja komedii fajnie sie oglada film nie jest nudny, dowodem na to jest to że nie zasnałem po pierwszych 20 minutach, wytrwałem do końca bez żadnego problemu a jest 4:55 :) OK Miłej nocy Tfffuu Miłego dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 skończyłem WRONG TURN. film jest naprawdę spoko fajnie się zaczyna, super sie ogląda :) Może nie jest to jakis hi-end, ale po ostatnich pseudo horrorach typu BOOGUMEN który mnie totalnie osłabił, czy KRĄG 2 film wypada nieźle. ta, tylko ze wrong turn ma juz 2 lata [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 a ogladaliscie "the last horror movie"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Mie mozesz powiedziec ze nikt sie ze mna nie zgadza bo sie nie udzielalem tutaj ... ale uznalem ze 3eba was wprowadzic ... ;] No o to tutaj chodziło właśnie ;) That's the point :P Przyznam ze nie lubie horrorow bo sa slabe i odrazu siadomo kto zabija itp. ale polecam "To" i Hanibala trylogje ;] To fakt, ale horrory są dobre na "odprężenie" się ;) A co do "To" to nie chodziło Ci czasami o "Coś" (The Thing) ;) Jeśli się mylę to przepraszam :) (no chyba że chodzi Ci o ten film S.K. ale on IMO jest bardzoooo słaby!!) ale nie chcialm zdradzac scen ale jak lubisz gdy zabija sie kilka razy w filmie jednego czlowiek albo jakims kijem przebija sie czaszke [kosc czola chyba najbardziej wytrzymala] i do tego jeszcze na koncu scena zapowiadajaca dalsze czescie ale prosze Cie ... 1517688[/snapback] No to nie zdradzaj... :/ To jest film GORE... Tzn. taki miałbyć bo nie do końca jest... A ja jeszcze raz polecam Brain Dead (Martwica Mózgu) jako klasykę GORE :P AA i jeszcze ciekawostka: Producent Scott Faye wraz z Firm Films szykuje się do filmu Max Payne, który ma być nowym tytułem z oferty wytwórni 20th Century Fox. Gra Max Payne, którą Remedy zaczęło tworzyć jeszcze w roku 1996, pojawiła się w 2001 na komputerach i konsolach szybko zdobywając uznanie prasy i samych grających. Teraz glina, którego misją jest pomszczenie śmierci żony i dziecka powróci w obrazie kinowym, którego fabuła kręcić ma się wokół głównego bohatera, ale także i ciemnych interesów rządu, policji i mafii. Źródło: gry.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja czekam teraz na Grę Wstępną (Jap., premiera 2005-07-01). Ponoć obraz w stylu Oldboya, więc zapowiada się nieźle. A do tego jeszcze ciekawe foto: Nie wiem czy w Japonii znają już Samoobronę, ale główka mi przypomina przewodniczącego... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 dla ścisłości Gra Wstępna(Audition) to film z 1999 roku, ale przytargali to teraz do polski bo wiadomo przemoc jest trendy. Filmu póki co nie widziałem, ale słyszałem że od scen przemocy ludzi wykręca w kinach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 A ja właśnie po raz n-ty obejżałem BrainDead'a :D Czyli sławetną Martwicę mózgu :D POLECAM!! Ocena 10/10 :D Nie ma drugiego takiego filmu GORE :D Tym samym udowadniasz po raz kolejny, ze wiesz co dobre;] Widziales cala trylogie gore Jacksona, czy tylko Braindead? Ps. A Wrong Turn jest slaaaabe - jesli lubisz horrory, to sie zawiedziesz. Zero napiecia (to znaczy jest napiecie, ale tylko takie 'przewidywalne', if u know what I mean;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Tym samym udowadniasz po raz kolejny, ze wiesz co dobre;] Widziales cala trylogie gore Jacksona, czy tylko Braindead? Ps. A Wrong Turn jest slaaaabe - jesli lubisz horrory, to sie zawiedziesz. Zero napiecia (to znaczy jest napiecie, ale tylko takie 'przewidywalne', if u know what I mean;]) 1519472[/snapback] właśie przeglądam Martwicę, kurde jak na 92 rok ten FILM musiał Nieźle miażdżyć :blink: heh myslałem do tej pory że to nowy film... niedawno było o nim dośc głośno może było jakies odświezenie tak w 2003/2004 roku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 R-point, nawet nawet, na tle tewgo co się z horrorami dzieje ostatnio wypada nawet nawet bardzo dobrze ;) amitiville horror - remake starej wersji której nie widziałem ;] film mi się podobał, znowu bliżej horroru niż to ostatnio modne ;] z innej beczki = madagaskar -imo bliżej do disneya niż dreamworks,, za dużo "srania w banie", bliżej do shreka 2 poziomem niż do jedynki.. na pewno z epoką lodowcową przegrywa o kilka długości ;] trochę do przesady nastawiony na dzieci a nie dorosłych,, kilka fajnych scen,, pingwiny są fajniejsze niż cała reszta razem wzięta, dla mnie 5/10 za to że nie trzyma poziomu, za to że pozostawia niedosyt, za to że mógł być lepszy,, 7 sekund - jako że ostatnio nie było za dużo sensownego strzelania - więcej niż przejdzie,, interesujący chociaż absolutnie przewidywalny,, rozrywka lajtowa ;] hostage - podobnie,, lekko i przyjemnie :-) czasem trochę dynamicznie, kilka razy zaskoczył,,, - dla willisa za ostatnią scenę (normalnie dla tej miny warto obejrzeć ten film;) ) klapy na maksa, odradzam na maksa: 13 dzielnica (ojeju, jamakaszi, błędami razi w oczy) xxx - state of the union - na tle starych xów film wypada po prostu biednie,, zrealizowany w konwencji teledysku, dużo kolorów, "fajne fury" etc.. Unleashed - nudny, po prostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Tym samym udowadniasz po raz kolejny, ze wiesz co dobre;] Widziales cala trylogie gore Jacksona, czy tylko Braindead? Ps. A Wrong Turn jest slaaaabe - jesli lubisz horrory, to sie zawiedziesz. Zero napiecia (to znaczy jest napiecie, ale tylko takie 'przewidywalne', if u know what I mean;]) 1519472[/snapback] Tylko Martwicę, możesz podać dwa pozostałe tytuły?? :D I pomyśleć że Jackson zaczynał od takich filmów a skończył na ekranizacji megahitowej trylogii Tolkiena :) A "Zły skręt" IMO da się obejżeć, całkiem przyjemny, swoją drogą jak oglądałem go drugi raz z kumplami którzy jarają zioło to złapali niezłą śmiechawę jak zobaczyli polski tytuł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) kaeres chyba kubrick :) finding neverland - takiego filmu o piotrusiu panie jeszcze nie widziałem aż mi się łezka w oku zakręciła jak go oglądałem , niezla odmiana zero krwi zero przemocy 7/10 polecam 1517287[/snapback] Byłem na tym z panną w kinie - zgadzam się z oceną. skończyłęm oglądać eurotrip 1518736[/snapback] Oglądałem to. W ciekawy sposób przedstawili Europę Wschodnią nie ma co. No i ta akcja w Rzymie odczuwałem lekki niesmak. Edytowane 28 Czerwca 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ale poza tym filmik spoko. Niezle sie mozna posmiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Hostage z Brucem W. 9/10 Calkiem niezly film. Podobny do Panic room i innych Nic nowego nie pokazali Atak na 13 posterunkek 6/10 Wial troche nuda i byl przewidywalny. Z tych dwoch lepszy byl pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Hostage z Brucem W. 9/10 Calkiem niezly film. Podobny do Panic room i innych Nic nowego nie pokazali Atak na 13 posterunkek 6/10 Wial troche nuda i byl przewidywalny. Z tych dwoch lepszy byl pierwszy. 1520213[/snapback] w moim odczuciu oba te filmy były kiepskie i więcej niż 5/10 bym nie dał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Polecam Hitch. Takie lekki filmik o "lekarzu serc", ktory pomaga facetom zarywac laski. Niezle sie usmialem - 7,5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Hostage z Brucem W. 9/10 Calkiem niezly film. Podobny do Panic room i innych Nic nowego nie pokazali Atak na 13 posterunkek 6/10 Wial troche nuda i byl przewidywalny. Z tych dwoch lepszy byl pierwszy. 1520213[/snapback] Jak na taki film dajesz 9/10 to sie boje co wystawisz Ojcu Chrzestnemu lub innych hitom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 hehe... Też to ostatnio oglądałem...powiedzmy 6,5/10 ...średni film, ale obecność Bruce'a go ratuje :)... Dziś biorę na ruszt Tożsamość i Krucjatę Bourne'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 hehe... Też to ostatnio oglądałem...powiedzmy 6,5/10 ...średni film, ale obecność Bruce'a go ratuje :)... Dziś biorę na ruszt Tożsamość i Krucjatę Bourne'a... 1520438[/snapback] Jezeli mozna sie wtracic. Zobacz najpierw stara Tozsamosc Bourne`a. W tej nowej aktor jest za mlody i on mi psuje troche ten film bedziesz mial porownanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Dziś biorę na ruszt Tożsamośćimo lepiej se przejechac nozem po czole i posypac sola niz ogladac ten film... juz hide and seek jest lepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Wczoraj miałem okazję/możliwość obejrzeć Symetrię. Powiem (napiszę) Wam, że takich filmów chciałbym oglądać więcej. Oceny nie wystawię, bo nie :-P ;) Oglądał ktoś film 13 Ghosts :?: Warto się za to zabierać :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 13 duchow jak dla mnie baardzo badziewny horror, pobac sie mozna, ale nie wiem czy warto, bo ogolnie film jest slabiutki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Oglądał ktoś film 13 Ghosts :?: Warto się za to zabierać :?:Jeszcze lepszy niz tozsamosc [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) imo lepiej se przejechac nozem po czole i posypac sola niz ogladac ten film... juz hide and seek jest lepsze... 1520473[/snapback] EE kolega napewno żartował :) Po pierwsze tych dwóch filmów za bardzo nie można porównywać bo trochę inne jest ich przeznaczenie, inny odbiorca, inny gatunek... Pozatym nawet jeśli to Tożsamość zjada Siłę strachu... Jeszcze lepszy niz tozsamosc [; 1520522[/snapback] Jin co Ty wogóle wypisujesz? Ja rozumiem że to Twoje odczucia no ale bez jaj... Edytowane 29 Czerwca 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 EE kolega napewno żartował :) Po pierwsze tych dwóch filmów za bardzo nie można porównywać bo trochę inne jest ich przeznaczenie, inny odbiorca, inny gatunek... Pozatym nawet jeśli to Tożsamość zjada Siłę strachu...Ech, jak siedzialem z bratem i ogladalismy tozsamosc to sie smialismy z tych idiotyzmow. Co do tozsamosci i hide and seek, obydwa z motywem schizofreni i obydwa niby straszace, ale przynajmniej hide... nie jest taki przewidywalny i nudny chociaz najwyzszych lotow tez nie jest. A co do 13 duchow to juz jeden z najgorszych filmow moim zdaniem, do dzis nie moge sobie przebaczyc, ze obejrzalem go do konca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Jin* z ta Tożsamoscią przesadzasz. Film jest dobry, oczywiscie pierwowzor lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Wczoraj miałem okazję/możliwość obejrzeć Symetrię. Powiem (napiszę) Wam, że takich filmów chciałbym oglądać więcej. Oceny nie wystawię, bo nie :-P ;) Symetrie już oglądałem jakiś czas temu i ten film posiada prawdziwy polski klimat, jest świetny, giciarnia i te wszystkie więźenne cyki, ocenę ciężko w zasadzie wystawić bo nie każdemu się on bedzie podobał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Starą "Tożsamość" oglądałem, tylko strasznie dawno temu...potwierdzam - lepsza niż nowy film, ale nową wersję obejrzeć warto... Pooglądam a potem się za książkę zabieram... Btw kiedy 3 cześć wkracza do kin ??... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...