jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 mak777 nie kazdy bierze do siebie wszystkie filmy Zwlaszcza amerykanskie szmiry (bo tych coraz wiecej) Jezeli chodzi o ten film to jest niezla pozycja ale taka sama jak kilka innych. Na drugi raz jak masz cos komus do powiedzenia to sie z nim skontaktuj na gg albo pw Bo na tym forum nikomu nie bedziesz jezdzil od gejasow Mam nadzieje ze zrozumiales przeslanie mojego posta troszke bardziej dosadnie niz tego filmu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 No rzeczywiscie film byl wzruszajacy i poruszal do glebi ... Jakie wartosci ?? Ze kazdy jest z natury dobry ? i co jeszcze ?? 1598934[/snapback] ehhe-ja sie zgodze z IGI płytko , dennie i nudno -tyle wiało z filmu DAnnyTheDOg (występ Freemana w takich chałturach przypisuje chwilowemu brakowi kasiorki bądz nudzie -innego racjonalnego wytłumaczenia wystepu w tym gniocie nie widzę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Monster in Law - bardzo podobny do Duplex'u, jednak idzie sie usmiac, i to calkiem niezlie, zwlaszcza z oryginalnych pomyslow jak utrudnic zycie 2giej osobie. choc gry JLO nie skomentuje. mocne 3/5 OT: @ mak777 przy okazji oceny filmu, chcialbym sie wtracic do dyskusji i zgodzic niestety z jonathanem ze bierzesz niektore recenzje filmow zbyt do siebie i wyglada to czesto tak jakby ktos obrazil "twoj film". uwierz mi i przemysl to co piszesz bo ja juz nieraz jak komentowales czyjas wypowiedz mialem sie odezwac ze robisz z siebie blazna ale wole sie ugrysc w jezyk bo po co dyskutowac skoro za wszelka cene bedziesz bronil filmu. jezuu nie popadaj w paranoje, to ze lubisz ogladac filmy i ogladasz ich duzo nie znaczy ze inni nie moga swobodnie pisac recek (zebys sie nie zgodzil). no offense Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 OK, sorry chłopaki, fakt miałem zły dzień i się wyżyłem przy okazji na forum... JEszcze raz sorry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 http://www.uwebollsucks.com/ Sajt z naszym ulubionym rezyserem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Strona jest niezła, ten text najlepszy: Is he the anti-Christ? There is the distinct possibility. You are mean Shutup, this site is a joke. I am sending you a virus you fag I hope you die :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 The Island - powiem tak: efekty i wykonanie wgniataja w fotel, scenariusz tez jest dosyc ciekawy, ale podobienstwo do takich filmow jak Ja Robot (szczegolnie samo zakonczenie), Fortecy z Christopherem Lambertem czy tez nawet Sexmisji psuje troche zabawe. poprostu ma sie wrazenie, ze to juz gdzies bylo. -4/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Wczoraj bylem w kinie na Danny the dog czyli "Człowiek pies" Ogolnie byl to bardzo milo spedzony czas - film nie wymaga wielkiego wysilku umyslowego ale po wyjsciu z kina geba sie smieje ;) Ogolnie bardzo dobra propozycja zeby siasc i sie odstresowc, bez zaglebiania sie w szczegoly :). Moim zdaniem 8,5/10 1598718[/snapback] Hmm, a oryginalny tytuł nie brzmi czasem Unleashed ? http://film.onet.pl/10786,film.html?X=100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Hmm, a oryginalny tytuł nie brzmi czasem Unleashed ? 1601047[/snapback] oba tytuły są prawidłowe i są stosowane zamiennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Unleashed=Danny The Dog=Czlowiek pies; czy nie bylo jeszcze jakiegos tytulu :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zdecydowanie polecam "Wojnę Światów" i "Batmana". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ja jak juz napisalem - zdecydowanie odradzam Wojne Swiatow, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) No coś Ty, Flo3, to najlepszy film jaki ostatnio widziałam! Oczywiście jak ktoś nie gustuje w tych klimatach to rzeczywiście odradzam, bo na tym filmie można osiwieć z wrażenia ;) Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez afrodyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Obejrzałem The Island i powiem, że mi się podobało :]. Wiadomo efekty :P ale dobrze, że obsadzili Ewana w roli głównej, bo to ambitny aktor :P i nie wyszła z tego totalna sieczka. Efekty specjalne powalają :o szczególnie ta akcja pościgu po L.A. gęba na ziemi :) matrixy się chowają :P wypas. Chociaż widać bylo kilka razy, że to były rendery :P. Ale wypas to wygląda. Scenariusz też nie najgorszy i niesie kolejną wizję przyszłości w sumie chyba najbliższą rzeczywistości niż inne filmy. A dźwięk ? wgniata w fotel :=) w połaczeniu z tymi efektami ogląda się super. Krótko mówiąc najlepsze kino akcji jakie w tym roku było mi oglądać :> polecam. P.S. to moje subiektywne odczucia :P pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 afrodyta - wojna swiatow to slaby film, sam efekty, znikoma gra aktorow i w ogole, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 afrodyta - wojna swiatow to slaby film, sam efekty, znikoma gra aktorow i w ogole, 1601740[/snapback] Wiecie co, może faktycznie już zakończmy dyskusję na temat tego filmu... "Przeciwnikom" nie da się wytłumaczyć że to wzorowe odwzorowanie książki i w tym twki cały urok filmu...W drugą stronę też ciężko... Kończymy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Polecam 13 Dzielnice film wypas dawno takiego nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 konczymy, bo ten film nie jest wart, zeby o nim tak dlugo dyskutowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Wczoraj z dziwczyna ogladalismy "A Lot Like Love" troche komedi,romansu i dramatu.Ogolnie na duzy +. Bardzo polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Wiecie co, może faktycznie już zakończmy dyskusję na temat tego filmu... "Przeciwnikom" nie da się wytłumaczyć że to wzorowe odwzorowanie książki i w tym twki cały urok filmu...W drugą stronę też ciężko... Kończymy? Napisałem na ten temat obszerny elaborat pare stron temu ale chyba był za dlugi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Napisałem na ten temat obszerny elaborat pare stron temu ale chyba był za dlugi :lol: 1602184[/snapback] Czytałem... Ja się wcześniej w podobnym tonie wypowiadałem co Ty... No ale cóż, nie każdego przegadasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 no, dzisiaj obejrzalem porzadny film; niektorym sie moze nie spodobac, ale wedlug mnie bardzo ciekawy biograficzny - Tupac: Resurrection, szczerze polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Wczoraj z dziwczyna ogladalismy "A Lot Like Love" troche komedi,romansu i dramatu.Ogolnie na duzy +. Bardzo polecam.No ja o tym filmi nie powiem nic dobrego. Nudny, nie zabawny i denny... 2/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Wczoraj z dziwczyna ogladalismy "A Lot Like Love" troche komedi,romansu i dramatu.Ogolnie na duzy +. Bardzo polecam. 1602006[/snapback] Popieram, bardzo przyjemny i fajny filmik :) Też oglądałem z kobitką :) Śmieszny i momentami życiowy ;) Ale bez przesady ;) Warty napewno obejżenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Jezeli ktos lubi polskie filmy i lubi ambitniejsze kino to zapraszam na lekcje dobrego ogladania. "PRĘGI" - polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ja oglądaw wszytko co mi wpadnie w rękę... może też dlatego że te wakacje zbytnio nas pogodą nie rozpieszczają wiec z filmami jestem na bierząco no ale oczywiscie na kompie :( powiedzcie mi czy warto sie wybrać do kina na 'czas serferów' widział ktos juz ten film :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 The Island Bardzo dobry film. Wszystkie pomysly skladajace sie na film bardzo swierze i na czasie. Polecam 8/10 :D \__<Stealth>___/ mily film dla oka efekty dosyc dobre. 7/10 tez polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Też Wyspę obejrzałem...ogólnie ujdzie w tłoku, nie ziewałem oglądając ją co mi się ostatnio rzadko zdarza przy oglądaniu nowości... :| Właśnie sobie uświadomiłem że jeszcze nie oglądałem The Crash :| ...nie bijcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 nie martw sie - ja tez jeszcze nie zdolalem tego obejrzec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...