Kaeres Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Lyncha sie albo uwielbia albo nieznosi. Ja mam to drugie. Co do Tron to niedawno lecial i o znosniejszej porze. Oczywiscie film genialny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Lyncha sie albo uwielbia albo nieznosi. Ja mam to drugie. Co do Tron to niedawno lecial i o znosniejszej porze. Oczywiscie film genialny. 1628379[/snapback] Tia o 2 w nocy na TVP2 ;) Faktycznie znośna,szczególnie dla uczących się i pracujących ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Tia o 2 w nocy na TVP2 ;) Faktycznie znośna,szczególnie dla uczących się i pracujących ;) 1628501[/snapback] Hmm, nie wiem czy niedoczytales czy mnie popierasz rzucajac sarkazm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 A ja jeszcze wrooce do Crasha vel Miasto gniewoo(wg mnie oba tytuly pasuja wiec niewiem czemu sie tak ludzie czepiaja - przeciez kazdy zna kawal o tlumaczniach :) ) , bo go 2 raz ogladalem i wciaz stwierdzam ze to najlepszy film ostatnich lat z genialna muzyka, swietna fabula i zwrotami akcji , tylko jeden "-" za szczesliwie sie skonczylo, tzn nie sam koniec filmu ale caly film mial za duzo happyendow, mogli zrobic choc jednego mniej np na autostradzie, bylo by naturalnie i naprawde smutno . Czy zna ktos jeszcze jakies super smutne filmy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 super film - sin city, nie wiem jak ze smutkiem, bo z tym filmem moze byc roznie... a ja zaraz chyba obejrze "autostrade grozy"/// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 dla porównaia obejrzyj w podobnej konwencji "Na Skróty" Altmana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewosh Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Teletubisie :lol: a tak na powaznie to ostatnio ogladalem Hitchhikers Guide To The Galaxy... Polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Czy zna ktos jeszcze jakies super smutne filmy ??Requiem for a Dream? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Hmmm "na skróty " tak to juz mi polecano , wiec poleci pierwsze(tyle osoob nei moze sie mylic) czy przypadkiem RfaDream nie jest o narkomanach?? Jak tak to raczej odpada, niecierpie filmów o narkomanach(kiedys probowalem go ogladac ale npisow nie mialem a po angielsku byl zbyt trudny dla mnie :( Talibanisiów juz nie ogladam bo sie zawsze poplakiwalem na nich ;) Sin City - procz ciekawej konwencji to dla mnie nienajlepszy film (tak samo jak inne Magiczne czwoorki , Hulki czy inne spidermany), nie wiem czy dobrze kojarze ale tak sadzac po scenach z filmu to rzeklbym ze to cos pokroju KilaZbila ktorego to darze olbrzymia.... niechecia(a tak szczerze to najglupszy film jaki widzialem -nieliczac oczywiscie czesci oferty stacji telewizyjnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 wez sie ogarnij, jak mozna kojarzyc sin city z fantastyczna czworka (jeszcze pokreciles nazwe) i hulkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 moze tak, ze wszystkie to adaptacje komiksow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 No dokładnie... Oglądał ktoś ten film ??...oceny i komentarze zachęcające...(na imdb 8,2 bodajże)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ja probowalem obejrzez dzisiaj Pitbulla, ale niestety nie udalo mi sie, tylko zmarnowalem 40 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 eee a gdzie tam jest napisane takie cos- napisane jest ze podobne do KillBilla a nie do FF(specjalnie pokrecona nazwa byla bo to pokrecony film) czy Hulka , tylko ze naleza do tej samej kategori filmow "ktore nie lubie" (zwaz ze nie pisze ze sa glupie czy cos , tylko ze dla ! mnie ! sa glupie i ich nie lubie) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 dobrze juz, zwracam honor; stwierdzenie, ze wszystkie adaptacje komiksow sa dla Ciebie glupie, jest, no po prostu brakuje mi slow, jesli sie nie widzialo filmow, to nie mozna mowic, ze jest glupi, takie moje zdanie; widzial juz ktos "Dark Water - Fatum" ? warto obejrzec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Adaptacje tak , same komixy nie(tzn jakis czas temu je czytalem i lubilem ,zwlaszcza takiego mrocznego spidermana , bodajze z batmanem byl wtedy i jakims upiorem hmmm....) Ja widzialem ale po japonsku :) , i bylo nawet niezle a w 2 miejscach to sie naprawde przestraszylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Sie macie ludzie ! Zdecydowanie polecam ten film, przynajmniej można trochę się dowiedzieć o Dżemie, najlepiej obejżeć po filmie Skazany na bluesa, bo można mniej więcej wtedy ocenić ten 2 film, a po dokumencie zdecydowanie notowania dla mnie poszły w górę Skazanego, aż chce się iść do kina znowu ( nie pamiętam, żeby coś takiego mi się zdarzyło wcześniej). Nie jestem jakimś tam gigantycznym fanem zespołu, a tym bardziej wrażliwcem ale wczoraj po kilkurazowym przesłuchaniu Ausajdera rozkleiłem się :| :( :cry: Co ze sobą możne człowiek zrobić, to aż za serce chwyta. :cry: :cry: SZKODA RYŚKA :( :( Poza tym jutro obejżę moje ulubione klimaty tj. zombie :lol2: Children of the living dead Return of the living dead 2 ( oglądałem baaardzo dawno temu i do tego tylko raz- nie zachwycił, to sobie przypomnę może tym razem się spodoba :P) City of the living dead ( oglądałem też wiele lat temu wersję...włoską- prawie nic nie pamiętam) Land of the dead Day of the dead 2 Edytowane 2 Września 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Hitchhiker's Guide to the Galaxy - film jest taki nudny i taki kiczowaty ze po 25 minutach prawie usnalem. ktos musi zdecydowanie lubic takie klimaty. mnie to wogole nie bawi. 1+/5 (+ za recznik ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Hitchhiker's Guide to the Galaxy - film jest taki nudny i taki kiczowaty ze po 25 minutach prawie usnalem. ktos musi zdecydowanie lubic takie klimaty. mnie to wogole nie bawi. 1+/5 (+ za recznik ;p ) 1629707[/snapback] Przychylam się... Po 30min wyłączyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 To nie jest kolejna komedia dla kretynów - to jest kolejna komedia dla kretynów jakich wiele - znowu szkolne klimaty i panienki-dajki, żygać mi się chce :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) miałem dziś wieczorem to oglądać, dobrze, że wybrałem SOPOT :-P jakim sposobem to natrzaskało taką note na imdb :blink: Edytowane 2 Września 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) SOPOT z Mandaryną na czele, boshe taki kicz się w Polsce chyba tylko sprzedaje :o drugi festiwal odpustowej piosenki zaraz po Eurowizji. po meczu Polaków ( "Popatrz w prawo, popatrz w lewo, bo tam biegnie nasze drzewo" :))))) ) obejrzę wkońcu Sincity :P mam nadzieję, że się nie zawiodę :=) Edytowane 3 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 obejrzę wkońcu Sincity :P mam nadzieję, że się nie zawiodę :=) 1629775[/snapback] Film z początku zbyt ciekawy się nie wydaje, ale jak już wciągnie to jest ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 SOPOT z Mandaryną na czele, boshe taki kicz się w Polsce chyba tylko sprzedaje :o drugi festiwal odpustowej piosenki zaraz po Eurowizji. po meczu Polaków ( "Popatrz w prawo, popatrz w lewo, bo tam biegnie nasze drzewo" :))))) ) obejrzę wkońcu Sincity :P mam nadzieję, że się nie zawiodę :=) 1629775[/snapback] e tam z jaką Mandaryną? Mandaryna dopiero będzie "śpiewać" dziś, ma to zrobić bez playbacku więc będą jaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Ziemia żywych trupów- 6.5/10. Jak na Romero film jest napewno lepszy niż większość jego poprzednich filmów,ale rewelacji w tym nie ma. Dla fanów zombie film jest jak najbardziej dobry, ale końcówka to jakieś nieporozumienie O_o Spojler! "Nie strzelajcie, oni szukają sobie tylko miejsca, tak jak my. Jedziemy na północ." Co to k.....ma być?!!! Cały film to jatka na truposzach, a tutaj taki tekst i wszyscy "bohaterowie" kiwają głową ze zrozumieniem?!!!! Nie rozumiem przesłania.. :| Poza tym widać w filmie użycie przyzwoitej ilości środków finansowych, ale do np. Dawn of the dead z 2004 roku nie podchodzi zupełnie, przy tym wygląda słabo i z tanimi zagrywkami, fabuła też nie przekonywuje :huh: Edytowane 3 Września 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Dom z piasku i mgły - szczerze polecam, bardzo bardzo dobry film, wreszcie jakas mila odmiana po badziewnych nowych horrorach;] 8++/10 Autostrada grozy - jakby tworcy sie bardziej postarali to mogloby byc ciekawe, a tak zbyt krotkie i proste 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Dziś leci 8mm na Polsacie :P Jak by nie było dobry film. A wczoraj na TVP2 leciała Obietnica z Wielkim Jackiem. I był nawet ciekawy, dobry ( http://www.filmweb.pl/Film?id=10746 ). Nie wiem jaki byłby film z Jackiem to zawsze bym obejrzał :=). On jest po prostu mistrzowski,niesamowity, a grane przez niego postacie ogląda się z ogromnym zaciekawieniem( w tym jest bardzoooooo realistyczny ), przynajmniej ja tak mam :]] bardzo go cenie w tej dziedzinie. Mało jest takich aktorów, a Wielki Jack się sprawdza niemal w każdym rodzaju kinomatografii. pozdro. Edytowane 4 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Day of the dead 6.4/10 Za bardzo spieprzyć tego filmu się nie dało, bo historia była prosta, jak budowa cepa. NIe zachwyca ani fabularnie, ale wykonanie ( oprócz przemiany głównych bohaterów -LOL) jest jak najbardziej dobra. Śmieszne były tylko grafiki komputerowe samochodów i helikoptera na początku filmu, ale daje się to oglądać całkiem nieźle. Nie ma niestety w nim praktycznie żadnej grozy, bo gatunek wyeksploatowany jest już ( chociaż Dawn of the dead był bardzo dobry i w miarę świerzy). Czekam niecierpliwie na Return of the living dead 4 i 5:) http://www.returnofthelivingdead4and5.com/ Edytowane 4 Września 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Jaki jest tytul po angielsku "Na skróty" ?? Shortcuts ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Jaki jest tytul po angielsku "Na skróty" ?? Shortcuts ?? 1632534[/snapback] ta Short Cuts Edytowane 4 Września 2005 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...