R.i.P. Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Fever Pitch - bardzo sympatyczna komedyja, ofkors z happy-endem..razi mnie jedynie gra Barrymore ktora jest fatalna. 3/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 The Skeleton Key - Klucz do koszmaru zazwyczaj (tzn NIGDY :) nie ogladam kinówek..ale ta mi wpadła w łapki..oglądałe z moją dziewczyną i jesteśmy pod duzym wrazeniem..film bardzo fajny, może mało straszny , ale zakończenie powala..nosz kurcze az mi sie chce zaspojlerować :) ale oczywiscie tego nie zrobie..chyba drugie zaskakujące zakończenie zaraz po SAW (Piła)..albo nawet na równi..powiem tylko że nie kończy sie happy endem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 The Skeleton Key - Klucz do koszmaru zazwyczaj (tzn NIGDY :) (...) .oglądałe z moją dziewczyną i jesteśmy pod duzym wrazeniem..film bardzo fajny, może mało straszny , ale zakończenie powala..nosz kurcze az mi sie chce zaspojlerować :) ale oczywiscie tego nie zrobie..chyba drugie zaskakujące zakończenie zaraz po SAW (Piła)..albo nawet na równi..powiem tylko że nie kończy sie happy endem :D 1633224[/snapback] Lepiej zmień treść posta... :mur: :mur: :rtfm: :rulez: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 The Longest Yard - sam scenariusz jest juz znany bo to remake filmu z lat 70tych. ale trzeba przyznac ze ma klimat. imo aktorzy sa idealnie dobrani (najwiekszym lolem bylo pojawienie sie Reynoldsa albo dzikus Wielka Stopa...). jest wiele zabawnych akcji i idzie sie posmiac. dodatkowo pewne efekty sprawiaja ze oglada sie ciekawe widowisko. stawiam mocne 4/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) The Longest Yard - sam scenariusz jest juz znany bo to remake filmu z lat 70tych. ale trzeba przyznac ze ma klimat. imo aktorzy sa idealnie dobrani (najwiekszym lolem bylo pojawienie sie Reynoldsa albo dzikus Wielka Stopa...). jest wiele zabawnych akcji i idzie sie posmiac. dodatkowo pewne efekty sprawiaja ze oglada sie ciekawe widowisko. stawiam mocne 4/5 1633363[/snapback] IMHO kiepskawy remake tylko Chris Rock daje temu filmowi nieco ikry, oryginal widzialem lata temu ale polecam europejski remake tego filmu "Mean Machine" to jest dopiero jazda! Edytowane 5 Września 2005 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ja również polecam skeleton key (klucz do koszmaru). Ciekawa historyjka, dość zaskakujące zakończenie (jak dla mnie). 7+/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 z tym wyrażeniem "kinówek" to juz nie przesazajmy..ok niech bedzie "film w kiepskiej jakosci"..moze byc?? lepiej?? :D House Of Wax - hmmmm..film nawet spoko..z tymze praktycznie niestraszny ani obrzydliwy (na to drugie "liczylem")..tzn bylo pare momentow ale dosc lajtowe..co mi sie nie podobalo to koncowka..w sumie bezsens..myslalem ze dom byl z wosku ok, ale OBLOZONY WOSKIEM...ale zbudowany z wosku?? nawet schody, drzwi itp?? (chyba ze jestem tak glupi i moze mozna ..nie wiem)..no i ta temperaturka chyba bylaby na logike troche wysoka..a jakos nie dalo sie poznac no oczywiscie juz standartowe..ciekawe jak sie mozna utrzymywac bez pracy (chyba ze pracowali, ale raczej nie) i do tego kupowac TONY wosku..skad ten wosk? nikt sie nie pokapowal z sasiednich miast? jak go przywozili? na rowerze? no ale nic nie jest idealne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ja tambym sie raczej zastanowil kto oplacal elektrycznosc w miasteczku, a moze elektrownia zapomniala o nich...to sie tam przeprowadze bo za prad to sporo place.A podatki od gruntow, domow , karoow itp... nie toby nie przeszlo.A wosk mogli sami wytwarzac z ludzkiego tluszcza...aaaa to mydlo sie tak robi ale pewnei od biedy wax tez sieda.Ogoolnie to gdyby nie Paris robiaca lody na lewo i prawo to ten film pewnie nei przyciagnalby nikogo (a moze sie myle i to jest kawal ambitnego kina ;) Ogladalem Jacketa, dziwne i jak dlamnie zbyt pokrecone, wogoole generalnie filmy ze skokami w czasie sa ....eee.... nie dla mnie, bo uwazam skokiw czasie za glupote . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Nie jestem na bierząco teraz, a potrzebuję dobry horror. Warunek musi lecieć w kinach bo właśnie mam załatwiony seansik z dziewczyną na której mi bardzo zależy a wymagania ma ;) Kiedy gadaliśmy o filmach byłem w szoku, oglądała większośc horrorów które widziałem , a widziałem dużo. Czytam sobie na temat <klucz do koszmaru" ale to zalatuje Thlirrerem . . Help Me pliss :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Fever Pitch (Miłosna Zagrywka) - całkiem fajny filmik..ot taka komedyjka romantyczna jak 100 innych..ale miło sie oglada i nie nudzi..no i kilka momentów zabawnych tez jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 The.Longest.Yard Jak dla mnie suoer rozrywkowy filmik, daje 8/10 bo fajnie wraz z dziewczyną się bawiłem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 stealth totalna porazka.4/10 chociaz to i tak chyba za wysoka ocena.J. Fox po oskarowej roli Ray-a ladny film sobie wybral. Inna sprawa ze i tak obejrzalbym ten film bo obsada i rezyser wymusza koniecznosc obejrzenia.Ja po prostu nie moge odpuscic sobie filmow...jestem uzalezniony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Steamboy - Bardzo ciekawa produkcja z interesujacym scenariuszem. Tylko teraz tak: w moich oczach bardzo dziwnie sie oglada produkcje japonska kiedy akcja dzieje sie w Anglii, postacie nie sa anime (no wiecie krzyworyje ;p) tylko normalne A jezyk jest qrw*a japonski - bardzo dziwnie to wyglada. Po drugie jest on za dlugi (ponad 2godziny), a po trzecie pod koniec chcialo mi sie rzygac tymi zaworami, para i wszelkimi typu mechanizmami. Ale pomijajac te minusy oceniam na 4/5 ciekawostka: Był to najdroższy anime w historii Japońskiej kinematografii, a produkcja trwała 7 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 stealth totalna porazka.4/10 chociaz to i tak chyba za wysoka ocena.J. Fox po oskarowej roli Ray-a ladny film sobie wybral. Inna sprawa ze i tak obejrzalbym ten film bo obsada i rezyser wymusza koniecznosc obejrzenia.Ja po prostu nie moge odpuscic sobie filmow...jestem uzalezniony. Bardzo dobra ocena, dokladnie na tyle ten film zasluguje :) Szkoda, bo po Cohenie spodziewalem sie czegos lepszego:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 podzielam opinie - stealth 4/10 i ani punktu wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 The Dukes of Hazzard - hmm kolejna "glupia" amerykanska komedia, i gdyby nie Johnny Knoxville czyli Jackass to juz wogole.. Jessica to sie w zyciu nie nadaje na aktorke bo tylko potrafi swiecic swoja d0pa a jej kwestie sa ograniczone do minimum. pozatym ciekawie krecone wyscigi i poscigi. general r0x ;] -3/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 W końcu oblukałem White Noise - wprawdzie prawie przysnąłem przez pierwszą godzinę, ale końcówka nadrabia klimatem .... Ech radyjko z Silent Hill się kłania :) - 7/10 za żmudne "budowanie napięcia" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Wyspa Swietna fantazja rezysera :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Wróciłemwłaśnie z ,,klucz do koszmaru" .. :-| Filmik średni acz kolwiek nie najgorszy ;] Mi się podobał średnio towarzyszce bardziej, ale zgodnie powiedzieliśmy że zakonczenie przereklamowane ;) Ktos porównał zakończenie w skeleton key'u do zakończenia w Pile :angry: :blink: :blink: 6/10 Ja jakoś nie mogłem skupić się na filmie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) Wyspa Na plus: + świetnie wykreowany świat, widac reke futurologow + rozmach + gra aktorów (drewniana, ale to klony w koncu :P ) + wizja nowego x-box'a;] + humor Na minus: - naciagane i niepotrzebnie przesadzone sceny Ogolem - 8/10 EDIT: "Król Artur" - Za scene na lodzie i Ginewre: 6,5/10 Edytowane 17 Marca 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 ee mnie "Krol Artur" nie syci, jedyny + to fajna Ginewra, 6-/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 No mowie, ze za scene na lodzie i Ginewre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Wyspa bardzo mnie zaskoczylam, spodziewalem sie sredniego filmu, a po obejrzeniu musze powiedziec, ze robi piorunujace wrazenie :D Poscig na autostradzie +kola od pociagow rlz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Wyspa (...) Na minus: - naciagane i niepotrzebnie przesadzone sceny 1637351[/snapback] Nom dokładnie, szególnie scena ze spadaniem z wielkiego reklamowego napisu :/ Ale ogólnie film bardzo przyjemny, jedna z lepszych produkcji ostatnich czasów. P.S. Wie ktoś swoją drogą kiedy Transporter 2 się pojawi w kinach? :) JEdynka miała swój specyficzny klimat i bardzo dobrą muzykę (kwestia gustu offkoz) :) Albo jakiś inny film który może być ciekawy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Creep - film - jedna wielka angielska QPA ;s chala jakich malo, jakas laska ucieka przez caly film przed jakims oblakanym psychopatycznym pseudo-czlowiekiem. ehh, zamiast Creep powinien sie raczej nazywac CRAP! 1/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 to nawet nie byl czlowiek tylko jakis mutant ;] ale to nie zmienia faktu, ze horror zalosny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 ....hmm czyli mowicie zeby sobie darowac CREEP...a wlasnie mialem sie przymierzac do tego filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 The Toolbox Murders - kolejna mega QPA, mega naciagana i mega z d0py wyciagnieta historia o kolejnym mega-lolowym pseudo-czlowieku ktory niby to urodzil sie ze smierci (byl w lonie matki jak ta chowali martwa do grobu, i uslyszeli w pewnym momencie placz dziecka i odkopywali grob----BEUEHHAHHA poprostu MEGA-LOL) biegajacym po hotelu i mordujacym mega-drastycznie ludzi. ehhh... 1/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 CREEP = CRAP :| mak777 - też na Transportera czekam...jedynka mi się podobała (mimo że to typowy film "łan hiro wersus źli faceci")...poprostu film który ma rozerwać...i nie wiem czemu ale lubię Jasona Stathama... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) ....hmm czyli mowicie zeby sobie darowac CREEP...a wlasnie mialem sie przymierzac do tego filmu. 1638715[/snapback] Hmm jak masz już go gdzieś przygotowanego to przeglądnij, Nie jest tak makabrycznie źle mi filmik sie nawet podobał. Ale fakt na miano horroru to nie zasługuje, ale dla mnie 5/10 . EDIT Transportera mam już od 2 tygodni na kompie, ale nie będe oglądał. Widziałem zwiastun i zapowiada się SUPER~, więc wole wybrać się do kina w tego typu filach oglądnia w domu/kinie to niebo a ziemia. Edytowane 8 Września 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...