mak777 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Science Fiction chyba :-P Może ktos polecić dobra komedie romantyczną którą puszczają aktualnie w kinach? tylko nie tylko mnie kochaj albo ta druga nowa polska. Yeah, whatever ;) Teraz się przymierzam jak co wieczór/noc do filmu, kolejny dylemat, hilfe :P Dragon's World-A Fantasy Made Real A Sound Of Thunder R Point Snake Supervolcano Wolf Creek The Legend of Zorro (to) The Man Tańczący z wilkami (albo to) Heavy Metal Ballistic (albo to) Te co w nawiasach najbardziej biorę pod uwagę, chociarz Sound of thunder też może być ciekawy, widział ktoś? :) Nic z tych filmów nie widziałem tak a propo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Yeah, whatever :wink: Teraz się przymierzam jak co wieczór/noc do filmu, kolejny dylemat, hilfe :razz: Dragon's World-A Fantasy Made Real A Sound Of Thunder R Point Snake Supervolcano Wolf Creek The Legend of Zorro (to) The Man Tańczący z wilkami (albo to) Heavy Metal Ballistic (albo to) Te co w nawiasach najbardziej biorę pod uwagę, chociarz Sound of thunder też może być ciekawy, widział ktoś? Nic z tych filmów nie widziałem tak a propo :razz: Z tych trzech w nawiasach to "Tańczący z wilkami" a z pozostałych R-Point. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 End of Days - jeden z lepszych filmów z Arnoldem - Terminatorem ;) Zagrał naprawdę porządnie- jedyny o takiej tematyce ( walka z Szatanem :)) film w jego dorobku. Pomysł na film jest mniej więcej taki - mający wszystkiego dosyć( rodzinkę mu zabili) paker ateista broni laski przed szatanem :D Oczywiście teksty na najwyższym poziomie :) Arnold co i rusz puszcza wiązkę do Szatana typu - "Myslisz, że jesteś taki zły? Przy mnie jesteś zwykła ciotą!" :D Naprawdę dobre kino akcji, fabuła też dobra, nawet czasami trochę wzrusza. Ponoć film zarobił klapę, ale nie ma co się tym sugerować - nie jest dla mnie wyznaczikiem amerykańska tępizna. 9.5/10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Wczoraj w TV leciał Perfect World (ogladalem juz chyba 5 raz) - kto nie widzial niech zaluje-8/10 obejrzalem rozwniez poraz wtóry Reservoir Dogs- swietne kino przy niewielkich nakladach 8/10 z nowych filmow polecam Memoirs of a Geisha-w koncu cos innego-film godny polecenia 7/10 mojej dziewczynie bardziej sie podobal. kurcze musze wracac do starszych filmow zeby dawac 8-ki :cry: Edytowane 16 Lutego 2006 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Yeah, whatever ;) Teraz się przymierzam jak co wieczór/noc do filmu, kolejny dylemat, hilfe :P Dragon's World-A Fantasy Made Real A Sound Of Thunder R Point Snake Supervolcano Wolf Creek The Legend of Zorro (to) The Man Tańczący z wilkami (albo to) Heavy Metal Ballistic (albo to) Te co w nawiasach najbardziej biorę pod uwagę, chociarz Sound of thunder też może być ciekawy, widział ktoś? :) Nic z tych filmów nie widziałem tak a propo :P widzialem wczoraj "sound of thunder" -kino s-f z bardzo malym budzetem ,wiekszosc akcji na blue screenie ,takie sobie efekty i akcja ,ogolnie jako fan kina s-F daje 5.5/10 ,fabula dotyczy firmy ktora za oplata wysyla ludzi na polowanie do okresu kredy doslownie na 5 min ,gdzie zabijaja t-rexa (najgorzej zrobionego jakiego widzialem) i wracaja do swojego czasu,jednak podczas kolejnej podrozy jeden z gosci zabija przez przypadek motyla co doprowadza do anomali czasowych i genetycznych na swiecie the legend of zorro- o ile 1 czesc przelknalem ze spokojem to 2 jest poprostu totalna porazka, jesli chodzi o fabule i akcje ,zorro jest juz chyba mistrzem kung-fu i braciszek zakonny pomagajacy mu takze ,ogolnie zenada ,nikomu nie polecam ,ocena 4/10 heavy metal -klasyka animowanego s-f ,jesli przyjrzec sie akcja to luc bessone w "piatym elemencie "wykorzystal wiele z tego filmu ,polecam!!,ocena 9/10 tanczancy z wilkami - bardzo dobry film, godny polecenia ,ocena 9/10, Edytowane 16 Lutego 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 widzialem wczoraj "sound of thunder" -kino s-f z bardzo malym budzetem ,wiekszosc akcji na blue screenie ,takie sobie efekty i akcja ,ogolnie jako fan kina s-F daje 5.5/10 ,fabula dotyczy firmy ktora za oplata wysyla ludzi na polowanie do okresu kredy doslownie na 5 min ,gdzie zabijaja t-rexa (najgorzej zrobionego jakiego widzialem) i wracaja do swojego czasu,jednak podczas kolejnej podrozy jeden z gosci zabija przez przypadek motyla co doprowadza do anomali czasowych i genetycznych na swiecie the legend of zorro- o ile 1 czesc przelknalem ze spokojem to 2 jest poprostu totalna porazka, jesli chodzi o fabule i akcje ,zorro jest juz chyba mistrzem kung-fu i braciszek zakonny pomagajacy mu takze ,ogolnie zenada ,nikomu nie polecam ,ocena 4/10 heavy metal -klasyka animowanego s-f ,jesli przyjrzec sie akcja to luc bessone w "piatym elemencie "wykorzystal wiele z tego filmu ,polecam!!,ocena 9/10 tanczancy z wilkami - bardzo dobry film, godny polecenia ,ocena 9/10, Oglądnołem Legend OF Zorro :) Nie no tak jak piszesz, jedynka spoko, a tutaj troszkę przesadzili, ale i tak przy piwie przeleciał ;) Dzisiaj chyba Heavy Metal i Tańczący z Wilczkami ;) No i może ten Sound of Thunder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 MirrorMask - ten film, jesli to wogole mozna tak nazwac to jedna wielka pomylka. moze zalozenia byly inne ale dla mnie to jest 0/5 Walk the Line (Spacer po linie) - super nakrecony film, bardzo milo sie oglada. ciekawe zycie mial J.Casha ;] swietne role zarowno J.Phoenixa jak i Reese Witherspoon (brawa dla Reese!!!). film trzeba obejrzec do konca. mocne 4/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Według mnie filmy warte obejrzenia to: 60 sekund 13 Dzielnica - polecam azumi 1 i 2 Według mnie filmy warte obejrzenia to: 60 sekund 13 Dzielnica - polecam azumi 1 i 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Według mnie filmy warte obejrzenia to: 60 sekund 13 Dzielnica - polecam azumi 1 i 2 Według mnie filmy warte obejrzenia to: 60 sekund 13 Dzielnica - polecam azumi 1 i 2 Chyba mam deja'vu... :D Jesli ktos jeszcze nie ogladal Dune Davida Lyncha - to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Wczoraj byłem na Ja wam pokażę i szczerze powiedziawszy film nie zachwyca. Nie ma jakiś szczegółnych dawek humoru jakie dawała np Michalinka w Tylko mnie kochaj. Nigdy w życiu wprawdziew nie widziałem, ale kobieta, z którą wczoraj wybrałem się do kina stwierdziła, że było ono definitywnie lepszye od kontynuacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Te co w nawiasach najbardziej biorę pod uwagę, chociarz Sound of thunder też może być ciekawy, widział ktoś? :) Nic z tych filmów nie widziałem tak a propo :P widzialem wczoraj "sound of thunder" -kino s-f z bardzo malym budzetem ,wiekszosc akcji na blue screenie ,takie sobie efekty i akcja ,ogolnie jako fan kina s-F daje 5.5/10 ,fabula dotyczy firmy ktora za oplata wysyla ludzi na polowanie do okresu kredy doslownie na 5 min ,gdzie zabijaja t-rexa (najgorzej zrobionego jakiego widzialem) i wracaja do swojego czasu,jednak podczas kolejnej podrozy jeden z gosci zabija przez przypadek motyla co doprowadza do anomali czasowych i genetycznych na swiecie dokladnie, ale film jest po prostu smieszny;o nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 9 Rota - dziewiąta kompania - właśnie skończyłem oglądać, wbija w fotel, wymiata. Mocny film, masa radzieckiego sprzetu wojskowego wbijającego się w ekran - nie to co na hamerykanskych fylmach. Trochę klasyki: Bloody sunday - kolejny mocny film - juz wiem, dlaczego średnio lubię angoli - półdokumentalny, na faktach - masakra w Derry The General (1998) - dziwny, ale bardzo fajny film, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmugler Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Confidence (Przekręt Doskonały) - jak dla mnie kino z najwyższej półki. Bardzo wciągająca akcja, no i do tego dobra obsada: Edward Burns, Dustin Hoffman (genialnie zagrał), Rachel Weisch. Bardzo polecam ! Edytowane 17 Lutego 2006 przez Szmugler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 HEhe, ja opiszę popołudniu co dzisiaj obejrzałem ;) "Who's my bitch now?" :) Kto wie jaki to film? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 HEhe, ja opiszę popołudniu co dzisiaj obejrzałem ;) "Who's my bitch now?" :) Kto wie jaki to film? ;) :lol2: :lol2: The Man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 :lol2: :lol2: The Man Hehe, that's the point :D "Bitch, say that you're my bitch, bitch" :D Nie no nie wiem czy to przez to że po piwie czy nprawdę to takie śmieszne, ale ryłem dobre 5-10min po tych tekstach :D Ta scena z gangsterami i odwróceniem ról była genialna :D Ogólnie film wszedł mi naprawdę bardzo przyjemnie, może nie był rewelacyjny, ale napewno nie słaby :) Lubię filmy z Samuelem L. Jacksonem, Eugene Levy też daję radę jako Turek :D "He want's the turk, who's the turk?" "Look in the mirror" "Ohh, halo?" :) Nie no teksty są naprawdę dobre, film miły i przyjemny, ja go polecam :) Ocena 7+/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Hehe, that's the point :D "Bitch, say that you're my bitch, bitch" :D Nie no nie wiem czy to przez to że po piwie czy nprawdę to takie śmieszne, ale ryłem dobre 5-10min po tych tekstach :D Ta scena z gangsterami i odwróceniem ról była genialna :D Ogólnie film wszedł mi naprawdę bardzo przyjemnie, może nie był rewelacyjny, ale napewno nie słaby :) Lubię filmy z Samuelem L. Jacksonem, Eugene Levy też daję radę jako Turek :D "He want's the turk, who's the turk?" "Look in the mirror" "Ohh, halo?" :) Nie no teksty są naprawdę dobre, film miły i przyjemny, ja go polecam :) Ocena 7+/10 takze uwazam ze film naprawde godny obejrzenia, a jeslu komus podobal sie Oscar ze Stalonem to polecam film Dorm Daze takżę bardzo zakrecony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 End of Days - jeden z lepszych filmów z Arnoldem - Terminatorem ;)W sobotę na TVP2 będzie. ;) Dzisiaj na Polsacie Fanatyk, jutro na TVP1 RoboCop. Do tego również w sobotę będzie na TVNie film Uciekający pociąg. Wszystkie trzy filmy warto obejrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 american history x - zajebisty, dalacy do myslenia film :D 9.5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgadzam się z dzikiem86, świetny film. John Q. - stary film, ale dopiero dzisiaj go obejrzałem. Trzyma w napięciu i wzrusza. Warto zobaczyć. 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Crimson Tide - Karmazynowy przyplyw - dobry film ! jeszcze takie produkcje znalazlem ostatnimi czasy: Revolver, Pearl Harbour, Matrix, Arlington Road, Godfellas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja właśnie jestem w trakcie nabywania K-19 Widowmaker i Das Boot bodajże :) Dostałem też sporą dawkę filmów, koło 50-60sztuk :) Pomału będe je przeglądał, ale na to trzeba czasu, a w sumie więcej niż jeden film dziennie, no góra dwa nie wchodzi w grę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Widziałem wczoraj The Dukes of Hazard. Nie spodziewałem się niczego specjalnego po tym filmie, ale uśmiałem się nieźle. Jest taka jedna scena jak wyjeżdżają Chargerem z warsztatu, ten ryk silnika, ten samochód to dzieło sztuki poprostu, aż mi łzy w oczach stanęły ze wzruszenia. Pościg po Atlancie również całkiem fajny choć krótki, no i laseczki też w porządku :D . Edit. Zapomniałem o ocenie 7/10 Gdyby Duke'owie jeździli innym wozem byłaby niższa ocena, ale ponieważ to Dodge Charger to już na starcie +1ptk extra dostaje. Edytowane 18 Lutego 2006 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 MirrorMask - ten film, jesli to wogole mozna tak nazwac to jedna wielka pomylka. moze zalozenia byly inne ale dla mnie to jest 0/5 Walk the Line (Spacer po linie) - super nakrecony film, bardzo milo sie oglada. ciekawe zycie mial J.Casha ;] swietne role zarowno J.Phoenixa jak i Reese Witherspoon (brawa dla Reese!!!). film trzeba obejrzec do konca. mocne 4/5 wlasnie przed chwila obejrzalem "the mirror mask" i nie zgodze sie z powyzsza opinia,bo film poprostu nie jest dla wszystkich ,raczej dla kogos kto docenia artystyczne i plastyczne wyrazanie sie w filmach,moim zdaniem film byl bardzo dobry!!,a glowna bochaterka .mniam :), polecam kazdemu o bogatej wyobrazni i komus kto chcialby chwile odtechnac od filmow z poscigami zabijaniem itp -goraco polecam ,acha swietne efekty zrobione za pomoca kilku zwyklych pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Undeworld Evolution :D jak dla mnie super film sceny bardziej krwawe niż w pierwszej części :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 A ja wczoraj oglądałem chyba po raz 3 albo 4 najlepszy zaraz za Terminatorem film Arniego :) I stanie się koniec (End of The Days) - bardzo dobry :) Na TVP2 wczoraj leciał o 23.10 :) Lubię klimaty religijne :) No i były przez 2momenty gołe cycki na ekranie (hiehiehie) :P Nie no tak poważnie film z dobrą grą aktorską (no może poza minami Arniego w pewnym momencie :P) i niezłymi efektami jak na 99 rok :) Udane połączenie tematyki końca świata, Y2K i rozwałki w stylu Arniego :) FIlm godny polecenia i obejrzenia :) Ocena 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Co do tego, że Terminator jest najlepszym filmem Arniego to chyba wszyscy się zgodą, ale numerem dwa IMO jest True Lies (Prawdziwe Kłamstwa) również nakręcony przez Wielkiego Mistrza Jamesa Camerona, tam to dopiero były efekty specjalne, a to 1994 rok. W End of The Days... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak staruszka rzuciła Arnoldem przez cały pokój a potem przygniotła fortepianem podczas gdy Arni w rękawach płaszcza ma ukryte dwa Glocki i zamiast ich użyć i rozmazać babcię po ścianie to leży i głupie miny robi. I co to za imię Jericho, głupszego już wymyśleć nie mogli? Moja ocena 6+/10 No i były przez 2momenty gołe cycki na ekranie (hiehiehie)W którym momencie? Chyba przysnąłem akurat jak najlepsze leciało :mur: Edytowane 19 Lutego 2006 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 a poznaliście że Christine grała ta sama babeczka co gra Veronike w Prison break ps. zeby nie było OT obejrzałem ostatnio Dirty Deeds - taka sobie komedyjka amerykanska typu american pie o uczniach i ich perypetiach, o imprezach i szkolnej druzynie i o zawodach w robieniu roznych przekretów mozna od biedy obejrzec niektore akcje całkiem fajne 5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Obejrzałem Munich Spielberga, cóż moge powiedzieć, w końcu nakręcił coś godnego swojego nazwiska ;]]] No i gra tam Eric Bana, który rewelacyjnie zagrał w Troi. Długi bo ~3h ale gorąco polecam!!! pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ostatnio oglądałem film pt. "Byliśm żołnierzami" Fajny film moja ocena 8/10 polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...