und3r Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Co do 60 sekund - wiele osob stawia ten film bardzo wysoko - dajac mu oceny od 8 do 10... jak dla mnie ten film jest beznadziejny - ledwo 4/10 bajeczka samochodowa nic wiecej... Tak wysokie noty wynikają z tego, ze twórcom filmu udało sie zgromadzić na planie wiele motoryzacyjnych klasykow, a niektorzy oceniają bardziej samochody niz sam film :) . Moze jakieś uzasadnienie?Nie licz na to. W przypadku takich filmow oceny zawsze są skrajne - albo sie to czuje, albo nie. Dla mnie np. Kill Bill to arcydzielo kinematografii (najlepszy film Tarantino i jeden z lepszych w ogóle), podczas gdy dla większości populacji to kicz i bezsensowna siekanka:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Tak wysokie noty wynikają z tego, ze twórcom filmu udało sie zgromadzić na planie wiele motoryzacyjnych klasykow, a niektorzy oceniają bardziej samochody niz sam film :) . Nie licz na to. W przypadku takich filmow oceny zawsze są skrajne - albo sie to czuje, albo nie. Dla mnie np. Kill Bill to arcydzielo kinematografii (najlepszy film Tarantino i jeden z lepszych w ogóle), podczas gdy dla większości populacji to kicz i bezsensowna siekanka:> No jak dla mnie film 60 sekund jest nedzny, nawet nie wiem czy nie za wyskoko go ocenilem w poprzednim poscie... Co do Sin City - mi tez osobiscie sie nie podobal - specyficzne ujecie tego filmu i sposob w jaki biegnie akcja - nie tego oczekiwalem, film jest dziwny 5/10... taka jest moja ocena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Szczerze mowiąc też sie na nim zawiodłem, aczkolwiek nie było aż tak źle - wystawiłem swego czasu 7/10 (juz za samą realizację należy sie coś wiec niż 5/10, czyli 'przeciętniak'). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Co do 60 sekund - wiele osob stawia ten film bardzo wysoko - dajac mu oceny od 8 do 10... jak dla mnie ten film jest beznadziejny - ledwo 4/10 bajeczka samochodowa nic wiecej... Ja już po filmie... i się zaskoczyłem myślałem że będzie to coś lepszego, dopiero pod koniec coś się zaczęło dziać... Ale muszę przyznać że podczas oglądania zaraz przypomniał mi się „Monster Garage” chyba się domyślacie dlaczego (Long Beach) :wink: Edytowane 23 Lutego 2006 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Mi osobiscie Sin City bardzo sie podobalo. Dalbym mu 8 albo 9/10, a Kill Billa wogole nie trawie. Po prostu nie czuje tego klimatu. Co do 60 sekund to taki spoko film akcji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Co do 60 sekund - wiele osob stawia ten film bardzo wysoko - dajac mu oceny od 8 do 10... jak dla mnie ten film jest beznadziejny - ledwo 4/10 bajeczka samochodowa nic wiecej... Wielu ten film ogladalo po 2f2f i w tej kategorii mierza go. Ten film jest o klase lepszy. Poczatkowa muzyczka jest swietna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Wielu ten film ogladalo po 2f2f i w tej kategorii mierza go. Ten film jest o klase lepszy. Poczatkowa muzyczka jest swietna. No wiesz... Poczatkowa muzyczka jest swietna tez w "Aniolkach Charliego" ale to nie znaczy, ze caly film jest swietny... Ale zeby nie bylo: w "Czasie Apokalipsy" jest swietna muzyczka poczatkowa a reszta filmu jest juz tylko coraz lepsza. Polecam. 9/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 No wiesz... Poczatkowa muzyczka jest swietna tez w "Aniolkach Charliego" ale to nie znaczy, ze caly film jest swietny... . Co ma piernik do wiatraka ? Zapytaj Ch. N. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Mi osobiscie Sin City bardzo sie podobalo. Dalbym mu 8 albo 9/10Film został zrobiony w naprawdę niesamowity sposób. Dla mnie nie jest ot kolejna ekranizacja komiksu, tylko komiks z dodanym ruchem. Bardzo mi się podobał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Film został zrobiony w naprawdę niesamowity sposób. Dla mnie nie jest ot kolejna ekranizacja komiksu, tylko komiks z dodanym ruchem. Bardzo mi się podobał.Wszyscy znajomi mi to powtarzaja, jednak jak ktos nie czuje tego niesamowitego sposobu, film mu sie nie spodoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 The Dark Hours Imo film wart obejrzenia. 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Matrix się przed chwilą skonczył. Który to juz raz go oglądałem to nawet nie zlicze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Oglądał ktos nowy film z Carrey'em? [; Nie wiem... czy wybierać się na to do kina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 oooo tak matrix, jak dla mnie to super film, wszystkie 3 czesci. Moglbym ogladac bez konca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Matrix się przed chwilą skonczył. Który to juz raz go oglądałem to nawet nie zlicze. Podobnie... I nadal mnie zachwyca B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Podobnie... I nadal mnie zachwyca B) Ale tylko jedynka, pozostale czesci juz tak rewelacyjne nie sa.... ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja tam ogladalem Henryka 8 na TVP 1. Przyznam ze calkiem dobry film. Matrixa juz ogladalem z 10 razy ;) Ponoc ma byc emitowany Matrix: Reloaded rowniez w TVN ,tylko nie wiem kiedy. U mnie ogladanie TV to ostatnio rzadkosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Matrix się przed chwilą skonczył. Który to juz raz go oglądałem to nawet nie zlicze. Ja dzisiaj oglądałem Matrixa po raz 57 albo 58, nie jestem pewny... <_< Ogólnie znam prawie wszystkie kwestie na pamięć a i tak mnie bawi :) Kocham ten film :) Szczególnie scenę w holu i z helikopterem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Oglądał ktos nowy film z Carrey'em? [; Nie wiem... czy wybierać się na to do kina. Pisalem juz o nim Padaczka Co do Sin City i Kill Billa to fajne filmy. Troche zakrecone co dodaje im smaku. Co do 60sekund, f&F, 2f2f, torque, bikerboys i innych temu podobnych mam raczej zle zdanie. Filmy te sa dla mnie plytkie i malo widowiskowe. Calosc klimatu stanowia samochody/motory a nie caly scenariusz i gra aktorow. Podsumowujac filmy dla osob lubiacych poogladac maszynki a nie filmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) "odmienne stany swiadomosci" wrescie po dlugich latach dorwalem ten film, wiem ze wyszla w polsce wrescie edycja dvd,co do filmu to juz w latch 80 zrobil na mnie wrazenie,teraz po dluuuugiej przerwie zrobil to ..ponownie,film jest fantastyka mowiaca o badaniach nad ludzka swiadomoscia w specjalnym izolowanym zbiorniku wodnym, glowny bochater podaje sie rowniez w meksyku specjalnemu rytualowi i spozywajac specjalna miksture ma cofnac sie jak najdalej do pierwotnej swiadomosci ,jakie z tego wychodza wnioski i efekty uboczne zobaczcie sami. Film nie jest dla wszystkich,trzeba lubic fantastyke oraz pamientac ze film pochodzi z lat 80 ,jednak efekty w nim pokazane na tamte czasy sa najwyzszej klasy,jesli ktos chce przezyc podroz metafizyczna i zobaczyc co jest na poczatku naszej pierwotnej swiadomosci to goraco polecam ocena 9/10 sin city- 9/10 60 sekund - 3/10 tego typu filmy mozna ogladac podczas golenia lub strzyzenia trawinka ;) Edytowane 25 Lutego 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ale tylko jedynka, pozostale czesci juz tak rewelacyjne nie sa.... ehhReaktywacja jest prawie tak samo dobra jak jedynka, z tą róznicą, ze trzeba uwazac zeby efekty specjalne nie przysłoniły fabuły:> W Rewolucjach bracia niestety troche na łatwizne poszli, ale i tak sie dobrze ogląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 osobiscie mialem wrazenie ze rewolucje na poziomie reaktywacji... prawde mowiac to scena lozkowa neo z trinity rozwalila caly klimat i caly film... :/ a rewolucje... coz... a rewlucje to juz wogle kicha.... za to jedynka... och ach uch.. film stulecia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Czy ja wiem. Dla mnie nic nie przebije 1. Ja przy Reloaded sie troszke nudzilem. Przy Rewolucje bylo juz troche lepiej. Scena z miastem robotow zrobila na mnie wrazenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Czy ja wiem. Dla mnie nic nie przebije 1. Ja przy Reloaded sie troszke nudzilem. Przy Rewolucje bylo juz troche lepiej. Scena z miastem robotow zrobila na mnie wrazenie. Chodzi ci o Zion czy o to jak Neo poszedl walczyc z glownym komputerem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jesli chodzi o Matrixy to - jedynka genialna, dwojka dobra, trojka not bad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Dla mnie tylko jedynka... reszta do piachu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Moze jakieś uzasadnienie? Film jest nudny, tandetny i nic sobą nie reprezentuje. Istna głupota. Możesz się oczywiście ze mną nie zgodzić razem z rzeszą fanów tego filmu. Osobiście mi się nie podobał i nie widzę w nim nic pozytywnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Plan lotu bradzo mi sie podobał :-P , za chwiel zabieram się za the cave :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Flightplan - dobry film. Spodziewałem się, że będzie bardziej "zakręcony". Nie rozczarowałem się jednak i obejrzałem do końca. 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Plan lotu bradzo mi sie podobał :-P , za chwiel zabieram się za the cave :DJestem ciekaw Twojej oceny The Cave ;] Ogladales The Descent ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...