mak777 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Chyba ogladalismy rozne filmy o tym samym tytule :| Ten, ktory ja ogladalem jest bardzo fajny, ale na pewno nie sprawia, ze po seansie czlowiek czuje sie dobrze. No, chyba, ze wylaczyles 10 minut przed koncem... Myślę że chodzi na 100% o "Y Tu Mamá También", ja mam takie zdanie jak KAERS, a oglądałem już 3 razy, od początkowych napisów do końcowych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) Myślę że chodzi na 100% o "Y Tu Mamá También", ja mam takie zdanie jak KAERS, a oglądałem już 3 razy, od początkowych napisów do końcowych... Wiec twierdzisz, ze zakonczenie filmu, w ktorym okazuje sie, » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ze przyjazn na smierc i zycie nie potrafi przetrwac tylko dlatego, ze cos sie wydarzylo na wakacjach i kumple, ktorzy byli najlepszymi przyjaciolmi nie maja o czym rozmawiac napawa Cie optymizmem i sprawia, ze czujesz sie dobrze? :blink: Masochisci jacys? Sorki za spoilera :| Dla mnie to mniej wiecej tak, jakby ktos napisal, ze Requiem dla Snu lubi ogladac w piatek wieczorem przed impreza, bo go nakreca na dobra zabawe :| Edytowane 8 Marca 2006 przez sialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wiec twierdzisz, ze zakonczenie filmu, w ktorym okazuje sie, ze przyjazn na smierc i zycie nie potrafi przetrwac tylko dlatego, ze cos sie wydarzylo na wakacjach i kumple, ktorzy byli najlepszymi przyjaciolmi nie maja o czym rozmawiac napawa Cie optymizmem i sprawia, ze czujesz sie dobrze? :blink: Masochisci jacys? A Ty moze nauczysz sie uzywac przycisku SPOIL :? Edytowane 8 Marca 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abruzzi Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Mozliwe, ze zostal wyprodukowany w 2004 ale puszczany byl w 2005 roku i jest uznany za film z 2005 roku. Oskar mu sie nalezal jak nic ! A pewnie ze sie nalezal. Crash jest w mojej trójce ulubionych filmow. Wywarl na mnie ogromne wrazenie i moge ogladac go w nieskonczonosc B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Czerwony Kapturek wybrałem się wczoraj z ciekawości do kina, bo lubie bajki w których dubbing jest autorstwa Bartosza Wierzbięty. Ale tym razem przeszedł samego siebie :D Praktycznie przez cały film się śmiałem. Ponadto cała akcja bajki zaskakuje [; Kawał dobrej historii ;> Wg mnie bije shreka na łeb i na szyję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Wiec twierdzisz, ze zakonczenie filmu, w ktorym okazuje sie, » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ze przyjazn na smierc i zycie nie potrafi przetrwac tylko dlatego, ze cos sie wydarzylo na wakacjach i kumple, ktorzy byli najlepszymi przyjaciolmi nie maja o czym rozmawiac napawa Cie optymizmem i sprawia, ze czujesz sie dobrze? :blink: Masochisci jacys? Sorki za spoilera :| Dla mnie to mniej wiecej tak, jakby ktos napisal, ze Requiem dla Snu lubi ogladac w piatek wieczorem przed impreza, bo go nakreca na dobra zabawe :| Nigdzie nie twierdziłem że to film napawający optymizmem... Chyba w złym sensie odebrałeś to co napisał KAERS... On nie napisał że film sprawia że jesteś szczęśliwy, tylko że czujesz się dobrze po jego obejrzeniu, ale nie w takim sensie jak Ty to widzisz... No po tym co się wydarzyło to raczej nie są przyjaciele no nie? A Requiem to całkiem inna baja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Praktycznie przez cały film się śmiałem.A ja zasmialem sie moze 2 razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Hostel - just sex and violence, nothing more. O ile na Saw 2 się nudziłem, o tyle Hostel sprawił kilka niespodzianek :) . W tym filmie nie ma żadnego głębszego przesłania - ot kino klasy B dla miłośników hektolitrów krwi. Jak dla mnie 7/10. Za to jeśli bym był słowakiem, to pozwałbym reżysera do sądu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Hostel - just sex and violence, nothing more. O ile na Saw 2 się nudziłem, o tyle Hostel sprawił kilka niespodzianek :) . W tym filmie nie ma żadnego głębszego przesłania - ot kino klasy B dla miłośników hektolitrów krwi. Jak dla mnie 7/10. Za to jeśli bym był słowakiem, to pozwałbym reżysera do sądu B)Podobnie Węgrzy mogliby podać do sądu reżysera Euro Trpia. Mój ojciec był tam 3 scenografem i mówił że śmiać mu się chciało jak był na planie (sceny dziejące się niby na Węgrzech - budynki wyglądające jak w "Alei snajperów" oraz scena z psem gryzącym ludzką dłoń). :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 To była Słowacja :P (A sceny kręcone były chyba częściowo w Polsce:>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Owszem nad naszym kochanym bałtykiem. Stary projektował w Barandowie (pod Pragą). Tam większość wnętrz robiono min. główną elewację bazyliki św. Piotra. Np. ojciec opowiadał jak w chali obok było słychac jak kręcą "Van Helsinga". :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Hostel - just sex and violence, nothing more. O ile na Saw 2 się nudziłem, o tyle Hostel sprawił kilka niespodzianek :) . W tym filmie nie ma żadnego głębszego przesłania - ot kino klasy B dla miłośników hektolitrów krwi. Jak dla mnie 7/10. Za to jeśli bym był słowakiem, to pozwałbym reżysera do sądu B) Powiem Ci ze i tak dales wysoko ocene temu "filmowi" - jak dla mnie najgorszy gniot jaki widzialem w roku 2006. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Sky Fighters 3/10 Ludzie czegos takiego dawno nie ogladalem.Fabula nie trzyma sie kupy. Kto pisal scenariusz powinnien sie wstydzic. Na 3 zasluguja jedynie calkiem ladne zdjecia. Reszta.. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Widzial ktos moze Memoirs Of A Geisha ? Warto ten film obejrzec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Te wszystkie filmy to się moga schowac , przy Nie lubię poniedziałków(wczoraj był w tv, polski film z 1971 roku ) po prostu mistrz na fazę , myślałem , że padnę ze śmiechu na serce. Polecam gorąco ten film trzeba zobaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Widzial ktos moze Memoirs Of A Geisha ? Warto ten film obejrzec ? Mi sie bardzo podobał...a mojej dziewczynie jeszcze bardziej. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Mi sie bardzo podobał...a mojej dziewczynie jeszcze bardziej. Polecam Dzieki za opinie a wiec zabieram sie za ten film :) Po ostatnim kiczu jaki widzialem wole sie spytac... za nim cosik obejrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Dzieki za opinie a wiec zabieram sie za ten film :) Po ostatnim kiczu jaki widzialem wole sie spytac... za nim cosik obejrze ;] Mi też się podobał bardzo, tylko że ja po prostu lubię japońską kulturę :> (9/10 , -1 za dłużyzny) ... Na pewno coś się z niego wyniesie, w przeciwieństwie do Hostela hłe,hłe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Ci, którzy nie wybierają się dziś na żadną imprezę lub spotkanie, mogą obejrzeć Mumię na TVNie. O 20:15 bodaj się zaczyna. Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał (są tacy? :blink:) a podobały mu się filmy o Indianie Jonesie, to powinien obejrzeć Mumię. :) Natomiast po 22 na Polsacie będzie 25. godzina z cenionym na Tweaku Edwardem Nortonem. O 23 na TVNie Cyborg z Van Damem. :lol: Nie podchodzić. :plum: Jutro będzie można zobaczyć duet Ala Pacino i Colina Farrella w Rekrucie cos w okolicach 22. W niedziele na TVNie ponownie Cyborg. :lol: Więc jeśli ktoś nie obejrzy go dzisiaj, to będzie mógł to zrobić w niedzielę. :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 oglądał ktos Łuk ( Bow, Hwal ) ? ja wlasnie obejzalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 I moze cos nam powiesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Natomiast po 22 na Polsacie będzie 25. godzina z cenionym na Tweaku Edwardem Nortonem.Oglądac :P Jeszcze uzupełniając weekendową ramowkę dodam, ze jutro o 21:45 mamy Szakala z Willisem na Tvnie, a dzień poźniej "Skazanych na Shawshank" na jedynce o 22:55 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Ci, którzy nie wybierają się dziś na żadną imprezę lub spotkanie, mogą obejrzeć Mumię na TVNie. O 20:15 bodaj się zaczyna. Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał (są tacy? :blink:) a podobały mu się filmy o Indianie Jonesie, to powinien obejrzeć Mumię. :) Sa tacy... :D Nie widzialem ani jedynki ani dwojki... lece wiec :) Bo juz mam maly poslizg ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 I moze cos nam powiesz ?nie potrafie, nie zrozumialem go do konca, pewnie dopiero po 3 dniach dojde do wniosku ze film to arcydzielo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 25 godzina imo swietny film spod reki mistrza Spike'a Lee :D Przy okazji polecam tez inne filmy tego rezysera (w wiekszosci swoich filmow pojawia sie na planie z mala roleczka) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Jestem po London z Stathamem i bardzo pozytywnie :]. Statham gra rewelacyjnie, jedna z lepszych jego ról, mam na myśli ambitne jego filmy takie jak rewolwer ;). Pozlewać można z kwesti które wypowiada zwłaszcza w wersji angielskiej ;) co nie znaczy że film komedia ;> Wręcz przeciwnie. Jak ktoś ma wątpliwości to polecam!! 8/10 :> pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Jutro będzie można zobaczyć duet Ala Pacino i Colina Farrella w Rekrucie cos w okolicach 22. o 20:15 na TVP1...jak ktoś nie widział to moim zdaniem warto zobaczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Jeszcze uzupełniając weekendową ramowkę dodam, ze jutro o 21:45 mamy Szakala z Willisem na Tvnie, a dzień poźniej "Skazanych na Shawshank" na jedynce o 22:55 :) Skazani na Shawshank - kolejny film który trzeba obejrzeć. Sa tacy... :D Nie widzialem ani jedynki ani dwojki... lece wiec :) Bo juz mam maly poslizg ;]Druga część ma być za miesiąc, a w niej jeszcze więcej efektów specjalnych, gagów i jeszcze piękniejsza Rachel Weisz. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Mumia bardzo smiechowy film :P Lord of War - bardzo dobry, warto obejrzec - 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Stay - totalny zakret. Tylko dla ludzi lubiacych klimaty Lynch'a. Dopiero skonczylem go ogladac i chyba dlugo nie dojde o co w nim chodzilo. Uwielbiam takie kino, a kolejnym plusem byla swietna obsada, oraz "piekno techniczne" (to trzeba zobaczyc) filmu. Muzyka moglaby byc lepsz (jest troche zbyt znana), ale na prawde polecam kazdemu, kto lubi zakrecone i mroczne filmy. Jezeli juz musze ocenic, to jakies 8,5/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...