RogerWhite Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Dzis na 1 nie lada gratka dla fanow Rock'ego ... ;) Btw http://film.wp.pl/p/id,67226,start,1,wiadomosc.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Dzisiaj także na TVN o 22:20 A Man Apart z Vin Diesel. Było już troche napisane w temacie o tym filmie, jeśli ktoś jeszcze nie widział to polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Dzisiaj także na TVN o 22:20 A Man Apart z Vin Diesel. Było już troche napisane w temacie o tym filmie, jeśli ktoś jeszcze nie widział to polecam :) Sam chciałem napisać żeby oglądać bo bardzo dobry IMO film, ale Tweak mi przez 2dni nie chulał-DNSy TPSA sycą :D Oczywiście sam obejrzałem obowiązkowo, film naprawdę godny polecenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 dobra to teraz ja wpadam z dwoma całkiem świeżymi filmami... Na pierwszy ogień idzie... Munich Film długi, dość ciekawy, ale jeśli zna się przebieg zdarzeń które są opisane w filmie, można czuć się nieco znużonym. Poza tym, doskonałe zdjęcia, za które notabene film nie dostał nawet nominacji... :? 8/10 Drógim filmem który chciałbym polecić jest: The New World- Od reżysera The Thin Red Line Terrence'a Malick'a. Który jako jeden z niewielu znalazł złoty środek przekazu, tego co chce dać od siebie widzowi. Ktoś mógłby powiedzieć, że film jest łudząco podobny do TTRL i wlaściwie jest to prawda. Ale to wcale nie przeszkadza, bo po co zmieniać coś co doskonale się sprawuje. :wink:. 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Dzis o 20:45 na Polsacie Ostatni Mohikanin :razz: Jak jest ktos co nie ogladal tego swietnego filmu to ma okazje by sie z nim zapoznac. Daniel Day-Lewis po prostu rzadzi w tym filmie, a sciezka dzwiekowa to czysta poezja :) Edytowane 25 Marca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Dzis o 20:45 na Polsacie Ostatni Mohikanin :razz: Jak jest ktos co nie ogladal tego swietnego filmu to ma okazje by sie z nim zapoznac. Daniel Day-Lewis po prostu rzadzi w tym filmie, a sciezka dzwiekowa to czysta poezja :)To film Michaela Manna, u niego zawsze ścieżka dzwiękowa jest genialna. :) W Ostatnim Mohikaninie najbardziej podobają mi się sceny z Pałnisami. :D Edytowane 25 Marca 2006 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 London 10\10 - Nie ogladac jak nosi sie jeszcze w sercu ból po swojej ex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Warto dziś oglądać Zawód Szpieg (Spy Game) :?: Tvn 21:45 Patriotę (Tvp1 20:15) oraz Ostatniego Mohikanina (Polsat 20:45) widziałem i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Warto dziś oglądać Zawód Szpieg (Spy Game) :?: Tvn 21:45 Patriotę (Tvp1 20:15) oraz Ostatniego Mohikanina (Polsat 20:45) widziałem i polecam. Warto, klimat jest przedni. Nie będę się rozpisywał by nie zdradzić szczegółów. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 A History Of Violence - widzial ktos moze ten film ? Warty jest uwagi ? Widzalem kilka zdjec i zapowiada sie cos w rodzaju American History. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 A History Of Violence - widzial ktos moze ten film ? Warty jest uwagi ? Widzalem kilka zdjec i zapowiada sie cos w rodzaju American History. Po lewej na dole masz "Wpisz słowa kluczowe" i wyszukujesz ;) Było ;) WARTO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 A History Of Violence - widzial ktos moze ten film ? Warty jest uwagi ? Widzalem kilka zdjec i zapowiada sie cos w rodzaju American History.Zapomnij. Dwie sceny seksu i pare fajnych smierci. Nic ponad (oprocz proby oszukania widza, ze jest tu jakies drugie dno). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Ja polecam Różowa Pantera z tego roku film nieźle sieuśmiałem i dla fanów bików NEW WORLD DISCORDER 6 UNCHINEAD to już klasyka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Zapomnij. Dwie sceny seksu i pare fajnych smierci. Nic ponad (oprocz proby oszukania widza, ze jest tu jakies drugie dno). Nie zgadzam się, bardo dobry film na w miarę wysokim poziomie! Godny polecenia :) Zresztą z tego co pamiętam tylko Jinowi i jeszcze komuś się nie podobał, znaczna większość była zadowolona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Polecam wszystkim film z nurtu political fiction "Vaterland". Akcja dzieje się po II wojnie światowej (1964r.) Europa jest pod panowaniem "III rzeszy". Jest okres wigilijny, do Berlina przyjeżdża Cennedy by podpisać pakt z Hitlerem. Tym czsem ktoś dokonuje mordu na wysokim urzędniku. Sprawą zajmuje się inspektor SS March (Rutger Hauer). Co dalej się dzieje sami się dowiecie, jeśli chcecie oczywiście. :wink: Film będzie emitowany na TVN Siedem dzisiaj o 23:50 lub jutro o 20:10. Jeszcze raz polecam. Pozdrawiam. :) Edytowane 29 Marca 2006 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Nie zgadzam się, bardo dobry film na w miarę wysokim poziomie! Godny polecenia :) Zresztą z tego co pamiętam tylko Jinowi i jeszcze komuś się nie podobał, znaczna większość była zadowolona :)I moze powiedz jeszcze, ze jest na poziomie AHX? I gdzie ten jego wysoki poziom? Bo sa fajne efekty i fajnie sie patrzy jak glowny bohater rozwala gangsterow? Nic nadzwyczajnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Polecam wszystkim film z nurtu political fiction "Vaterland". Ksiazka pod tytulem "Fatherland" jest znacznie lepsza. Film to popluczyny po ksiazce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Ksiazka pod tytulem "Fatherland" jest znacznie lepsza. Film to popluczyny po ksiazce.Niestety nie czytałem ksiązki. :? 80% adaptowanych filmów wypada blado przy książce, nawet tak genialny film jak "Blade Runner". "Do Androids Dream Of Electic Sheep" jest arcydziełem! Vaterland nie jest "arcykinem", jednocześnie nie nazwałbym go "popłuczynami". Konkluzja jest taka, że scenariusz nigdy nie będzie książką. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Dirty - nic wyjatkowego ale mozna obejrzec. Na + nawet niezle zakonczenie. Niespodziewalem sie zuplenie tego, ale niestety widzialem juz takie ;] Edytowane 29 Marca 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Widział już ktoś moze Epoke lodowcową 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Widział już ktoś moze Epoke lodowcową 2?Idę w sobotę do kina, jak wrócę to podziele się wrażeniami. :) Podejrzewam że znowu będzie niezły ubaw. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 A ja polecam "Wróg u bram",jeśli nikt już wcześniej o tym nie pisal. Świetna muzyka i wogóle zajefajny film xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Jutro warto Shaft'a zobaczyć na TVn o 21:45, to chyba już kultowy film i te klimaty z S. Jackson :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Epoka lodowcowa 2 jak dla mnie fajniejsza niż 1 część, chociaż nie jestem jakimś wielbicielem animowanych filmów to wiewiórka( nie wiem jak to się nazywa : ) rozwala wszystko, chociaż fabuła taka średnia, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Shaft z Jacksonem kultowy? :| Slaby remake popularnego serialu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Jutro warto Shaft'a zobaczyć na TVn o 21:45, to chyba już kultowy film i te klimaty z S. Jackson :rolleyes: trzeba chyba byc po 1,5l wódy na twarz by te szmirę nazwac pozycją kultową :mur: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Jackson'a lubie jako aktora, ale po Shaft'cie miałem wątpliwości :( mnie sie nie podobał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Widze nie trafiłem w wasz gust :mrgreen: :oops: A jakie macie wrażenia związane z filmem New York Taxi :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A jakie macie wrażenia związane z filmem New York Taxi dno + 10 metrów mułu... amerykanie z wszystkiego zrobią szmirę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 a ja ostatnio obejrzałem sobie Leona Zawodowca ze wszystkimi scenami (nieocenzurowany), co tu dużo mówić - klasyka naprawde warto było odkurzyc staruszka, 2 godziny dobrego kina gwarantowane jesli ktos narzeka, ze nie ma nic w TV to dobrze jest wypożyczyc coś starszego, np. takiego Leona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...