Skocz do zawartości
kucyk

Filmy - co warto obejrzeć?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się nie ma co się lub, i to się lubio co się ma :P

Kiedys były krótkie rekalmy i w długich odstępach czasowych. Teraz są długie, mało tego od paru miesięcy jest jeszcze lepiej, 15 minut filmu, 10 minut reklam, 3 minuty zwiastuny filmowe, poczym kolejne 10 minut reklam i dopiero film. Za nastepne 15 minut wszystko się powtarza. To jest istna paranoja!!!!!!!!!! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys były krótkie rekalmy i w długich odstępach czasowych. Teraz są długie, mało tego od paru miesięcy jest jeszcze lepiej, 15 minut filmu, 10 minut reklam, 3 minuty zwiastuny filmowe, poczym kolejne 10 minut reklam i dopiero film. Za nastepne 15 minut wszystko się powtarza. To jest istna paranoja!!!!!!!!!! :mur:

najgorsze jest to że reklamy dają w najlepszych momentach filmu

:mur:

BTW: na TVP2 znowu leci seksmisja :)

Oglądam już chyba 10 raz :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a najgorzej jest chyba na polsacie raz sprawdzałem czas to reklamy trwały ponad 15 min i najlepszy jest momen 10 min reklam, 5 min filmu, losowanie lotto, 10 min filmu i znowu reklamy :?

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko :)

Dzisiaj ma nastroja na oglądnięcie jakiegoś dobrego filmu ;]

aktualnie mam:

Przekret

Pink panter

Rytuał

The one

Crazy Beutyful

The order ( zjadacz grzechów)

Darkness FALLS

Kroniki riddicka

Złodziej życia

Gdy zjawią sie obcy

aniołowie apokalipsy

Który z tych filmów jest najbardziej warty ogądnięcia ?

najlepiej kilka które warto oglądnąć :)

z góry dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aniołowie Apokalipsy 7/10 bym dał (pierwsza połowa filmu the best), Złodzieja życia jeszcze nie widziałem, ale obejrzę na dniach (bo kumpel mi pożyczył właśnie)... Poza tym ostatnio oglądałem Domino (6/10) i Monachium (8/10)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kroniki Rydzyka: Diamentowy Maybach - jak jeszcze nie ogladales. ;]

:lol: przeleciałem tego rydzyka :lol: :rotfl: i nie spodobał mi się :lol:

lol jak to brzmi :rotfl:

Przekret. Zlodziej zycia tez nie najgorszy. A Kroniki Rydzyka jak bedziesz mial nastroj na klepanke ;]

oglądnałem złodziej życia.

Fajny fajny i Andzia syci ;]

dzisiaj lookne przekręt

Przekręt - masz na mysli The Snatch z Bradem Pittem? Polecam :)

Zlodziej Zycia z Angelina Jolie tez dobry, jak rowniez Aniolowie Apokalipsy - ale strasznie dlugie to i nie wszystikm sie podoba ;]

Tak ten, No angelina rulez :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko!

Co byście teraz polecili do obejrzenia? DAwno żadnego filmu ciiekawego nie oglądałem :( Przeprowadzka, brak netu, ogólnie masakra :) Chętnie obejrzałbym jakąś dobrą sensację, horror, komedię :)

Polećcie coś proszę (;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko!

Co byście teraz polecili do obejrzenia? DAwno żadnego filmu ciiekawego nie oglądałem :( Przeprowadzka, brak netu, ogólnie masakra :) Chętnie obejrzałbym jakąś dobrą sensację, horror, komedię :)

Polećcie coś proszę (;

Hmm, może 2068950[/snapback]

^ ogladales shutter ?

Własnie, Mak jak nie widziałeś to Warto fajny horrorek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Denaturatos

shutter - juz kiedys pisalem o nic, raczej sredniawka, moze ze 2 sceny dobre.

PS. Tez macie juz dosc horrorow z bladymi dziewczynami ktora maja zaslanieta twarz czarna sierscia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam 2 filmów komediowych, ale nie pamiętam nazw niestety. Wiele razy oglądałem, ale niestety wyleciały mi te filmy z pamięci.

1 z ok. konca lat 80-tych był o kolesiu, kóry pracował w stacji TV- zwał sie "słodki Kutsis", albo coś koło tego. Film zaczyna się od gwałtownego poderwania się Kutsisa po nocnej imprezie, bo się spóźnił do pracy - strasznie się spieszył robiąc chaos na drodze i wogóle niezłe jaja były. Pewnego razu widząc murzynka, który myśli, że w konewce jest dżin ( wrzucił tam Kutsis peta), wciela się w rolę Dżina i daje małemu swój zegarek. Potem wygrywa w jednorękim bandycie kupę kasy, ale spada na niego dyskotekowa kóla i taci pamięć. Murzynek go zabiera do siebie i od tej pory mają rożne dziwne przygody. Czasem dostaje znowu po głowie i wciela się np. w zawodnika footbolu albo ruska- komunistę ;) Jego przeciwnik to zakompleksiony kurdupel, którego kutsis nagrał kamerą, jak się ten zabawiał z prostytutką w stroju Kapitana Ameryki. Z koleji ten chce, aby kutsis wyleciał z roboty i po felernym spaku kuli na głowę kutsisa, przywłaszcza sobie jego wygraną. Tyle mniej więcej pamiętam.

2 to właściwie seria filmów o wielkim i silnym brodaczu, który wszystkim naokoło daje porządny wpie..... ;) w któreś części dochodzi do niego młodszy blondyn, który równie jak ten brodacz potrafi się bić. Filmy jest całkowiecie nie poważny ;) Film pochodzi dobrze z początku lat 80-tych, zupełnie nie pamiętam fabuły - zazwyczaj ktoś był zły i jego kolesie też, to musieli dostać po ryju - ot tyle :P Normalka to była burda z dziesiątkami przeciwników np. 1 brodacz vs 20 cwaniaków - oczywiście wszystk latało i wyglądało jak po wybuchu bomby na koniec, a brodacz był nawet nie draśnięty :P Bynajmniej nie był to karateka, ani zapaśnik - zazwyczaj napiepszał prosto z liścia, albo z piąchy jak młotkiem w głowę :)

Edytowane przez Slayer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ad. 2 - pamietam jeden z tych filmow, ogladalem je namietnie jak bylem maly. Tytul z tego co pamietam brzmial "Zwali go Komarem". Nazwiska aktora, czy nawet postaci nei pomne, za maly bylem.

Aha: Murzynek, kula, wrzucil, z kolei, blondyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem troche do tyłu z nowościami ale z nowszych to polecam: Epoke lodowcowa 2 ofkors ;) i Kiss Kiss Bang Bang - dość oryginalny - szczerze mówiąc pozytywnie mnie zaskoczył

A jak tam wieczna Sharon Stone spisała się w Nagim Instynkcie 2 ? :> :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie- wiem, że była to seria bardzo wielu filmów, nie mogę tylko przypomnieć sobie tytułów, a filmy to prawdziwe perełki- jak byłem mały płakałem ze śmiechu- klimat jak z filmów z Luise De Fine połączonych z kreskówką ala Popeye ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przypomnialem sobie , wiedzialem ze jeden z nich nazywal sie Bud albo Burt , poszukalem na imdb i trafilem na znajoma nazwe okazalo sie ze to to czego szukalem , ten gruby to Bud Spencer a ten chudszy to Terence Hill , poszukaj na imdb , jest tego jak mrowkow :lol2:

Edytowane przez tripsta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ekstra ! :D Teraz tylko załatwić będzie trzeba filmy- oryginalnie były po włosku? Jakie wg. was najbardziej godne polecenia są filmy z gatunku "obić mordę"? O ile dobrze pamiętam, to dobry był film Dwóch misjonarzy i Z nami nie ma żartów- te przynajmnije kojarzę, że były niezłe :)

A ktoś wogóle kojarzy opis 1 filmu, jaki umieściłem? Niestety- aktorzy są bardzo mało znani- jedna 3-cio planowa postać włamywacza- partacza jest podobna do wiekszego złodzieja z Kevin sam w domu, ale to nie ten sam koleś :|

Edytowane przez Slayer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi