dszywala Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Heh, co z tego ze fajne jak z lektorem i reklamami co 20min nie da sie tego ogladac?Jak się nie ma co się lub, i to się lubio co się ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Jak się nie ma co się lub, i to się lubio co się ma :PKiedys były krótkie rekalmy i w długich odstępach czasowych. Teraz są długie, mało tego od paru miesięcy jest jeszcze lepiej, 15 minut filmu, 10 minut reklam, 3 minuty zwiastuny filmowe, poczym kolejne 10 minut reklam i dopiero film. Za nastepne 15 minut wszystko się powtarza. To jest istna paranoja!!!!!!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Kiedys były krótkie rekalmy i w długich odstępach czasowych. Teraz są długie, mało tego od paru miesięcy jest jeszcze lepiej, 15 minut filmu, 10 minut reklam, 3 minuty zwiastuny filmowe, poczym kolejne 10 minut reklam i dopiero film. Za nastepne 15 minut wszystko się powtarza. To jest istna paranoja!!!!!!!!!! :mur:najgorsze jest to że reklamy dają w najlepszych momentach filmu :mur: BTW: na TVP2 znowu leci seksmisja :) Oglądam już chyba 10 raz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) a najgorzej jest chyba na polsacie raz sprawdzałem czas to reklamy trwały ponad 15 min i najlepszy jest momen 10 min reklam, 5 min filmu, losowanie lotto, 10 min filmu i znowu reklamy :? Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 mam pytanko :) Dzisiaj ma nastroja na oglądnięcie jakiegoś dobrego filmu ;] aktualnie mam: Przekret Pink panter Rytuał The one Crazy Beutyful The order ( zjadacz grzechów) Darkness FALLS Kroniki riddicka Złodziej życia Gdy zjawią sie obcy aniołowie apokalipsy Który z tych filmów jest najbardziej warty ogądnięcia ? najlepiej kilka które warto oglądnąć :) z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Kroniki Rydzyka: Diamentowy Maybach - jak jeszcze nie ogladales. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Przekret. Zlodziej zycia tez nie najgorszy. A Kroniki Rydzyka jak bedziesz mial nastroj na klepanke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gummy Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja właśnie jestem po Kiss Kiss Bang Bang - 7,5/10 uważam, że film udany. Dosyć oryginalny, ciekawy i zarazem momentami śmieszny. Polecam. Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez gummy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Przekręt - masz na mysli The Snatch z Bradem Pittem? Polecam :) Zlodziej Zycia z Angelina Jolie tez dobry, jak rowniez Aniolowie Apokalipsy - ale strasznie dlugie to i nie wszystikm sie podoba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaTM Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Aniołowie Apokalipsy 7/10 bym dał (pierwsza połowa filmu the best), Złodzieja życia jeszcze nie widziałem, ale obejrzę na dniach (bo kumpel mi pożyczył właśnie)... Poza tym ostatnio oglądałem Domino (6/10) i Monachium (8/10)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Kroniki Rydzyka: Diamentowy Maybach - jak jeszcze nie ogladales. ;] :lol: przeleciałem tego rydzyka :lol: :rotfl: i nie spodobał mi się :lol: lol jak to brzmi :rotfl: Przekret. Zlodziej zycia tez nie najgorszy. A Kroniki Rydzyka jak bedziesz mial nastroj na klepanke ;] oglądnałem złodziej życia. Fajny fajny i Andzia syci ;] dzisiaj lookne przekręt Przekręt - masz na mysli The Snatch z Bradem Pittem? Polecam :) Zlodziej Zycia z Angelina Jolie tez dobry, jak rowniez Aniolowie Apokalipsy - ale strasznie dlugie to i nie wszystikm sie podoba ;] Tak ten, No angelina rulez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Siemanko! Co byście teraz polecili do obejrzenia? DAwno żadnego filmu ciiekawego nie oglądałem :( Przeprowadzka, brak netu, ogólnie masakra :) Chętnie obejrzałbym jakąś dobrą sensację, horror, komedię :) Polećcie coś proszę (; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ^ ogladales shutter ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Siemanko! Co byście teraz polecili do obejrzenia? DAwno żadnego filmu ciiekawego nie oglądałem :( Przeprowadzka, brak netu, ogólnie masakra :) Chętnie obejrzałbym jakąś dobrą sensację, horror, komedię :) Polećcie coś proszę (; Hmm, może 2068950[/snapback] ^ ogladales shutter ? Własnie, Mak jak nie widziałeś to Warto fajny horrorek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 shutter - juz kiedys pisalem o nic, raczej sredniawka, moze ze 2 sceny dobre. PS. Tez macie juz dosc horrorow z bladymi dziewczynami ktora maja zaslanieta twarz czarna sierscia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) shutter 7.2/10 (1,085 votes) syfiasty film rzeczywiscie :) btw warto obejrzec slither ? Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Kto z was ma film "Zostańcie ze mną " vel "Stań przy mnie" z 1986 ?? Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Labe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoBossBB Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ice Age 2 :lol: Hostel - chory film ale polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAŁWANIX Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ice Age 2 :lol: Z wiewiórką powinni nakręcić jakiś pełnometrażowy :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 2 polskie produkcje: Jestem - warto, swietny dramat! Francuski numer - niewarto, cienizna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Szukam 2 filmów komediowych, ale nie pamiętam nazw niestety. Wiele razy oglądałem, ale niestety wyleciały mi te filmy z pamięci. 1 z ok. konca lat 80-tych był o kolesiu, kóry pracował w stacji TV- zwał sie "słodki Kutsis", albo coś koło tego. Film zaczyna się od gwałtownego poderwania się Kutsisa po nocnej imprezie, bo się spóźnił do pracy - strasznie się spieszył robiąc chaos na drodze i wogóle niezłe jaja były. Pewnego razu widząc murzynka, który myśli, że w konewce jest dżin ( wrzucił tam Kutsis peta), wciela się w rolę Dżina i daje małemu swój zegarek. Potem wygrywa w jednorękim bandycie kupę kasy, ale spada na niego dyskotekowa kóla i taci pamięć. Murzynek go zabiera do siebie i od tej pory mają rożne dziwne przygody. Czasem dostaje znowu po głowie i wciela się np. w zawodnika footbolu albo ruska- komunistę ;) Jego przeciwnik to zakompleksiony kurdupel, którego kutsis nagrał kamerą, jak się ten zabawiał z prostytutką w stroju Kapitana Ameryki. Z koleji ten chce, aby kutsis wyleciał z roboty i po felernym spaku kuli na głowę kutsisa, przywłaszcza sobie jego wygraną. Tyle mniej więcej pamiętam. 2 to właściwie seria filmów o wielkim i silnym brodaczu, który wszystkim naokoło daje porządny wpie..... ;) w któreś części dochodzi do niego młodszy blondyn, który równie jak ten brodacz potrafi się bić. Filmy jest całkowiecie nie poważny ;) Film pochodzi dobrze z początku lat 80-tych, zupełnie nie pamiętam fabuły - zazwyczaj ktoś był zły i jego kolesie też, to musieli dostać po ryju - ot tyle :P Normalka to była burda z dziesiątkami przeciwników np. 1 brodacz vs 20 cwaniaków - oczywiście wszystk latało i wyglądało jak po wybuchu bomby na koniec, a brodacz był nawet nie draśnięty :P Bynajmniej nie był to karateka, ani zapaśnik - zazwyczaj napiepszał prosto z liścia, albo z piąchy jak młotkiem w głowę :) Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ad. 2 - pamietam jeden z tych filmow, ogladalem je namietnie jak bylem maly. Tytul z tego co pamietam brzmial "Zwali go Komarem". Nazwiska aktora, czy nawet postaci nei pomne, za maly bylem. Aha: Murzynek, kula, wrzucil, z kolei, blondyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 slayer tych filmow z nimi jest masa , co prawda nie pomoge ci bo nie pamietam ani ich nazwisk ani nazw filmow ale jest ich naprawde duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jestem troche do tyłu z nowościami ale z nowszych to polecam: Epoke lodowcowa 2 ofkors ;) i Kiss Kiss Bang Bang - dość oryginalny - szczerze mówiąc pozytywnie mnie zaskoczył A jak tam wieczna Sharon Stone spisała się w Nagim Instynkcie 2 ? :> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No właśnie- wiem, że była to seria bardzo wielu filmów, nie mogę tylko przypomnieć sobie tytułów, a filmy to prawdziwe perełki- jak byłem mały płakałem ze śmiechu- klimat jak z filmów z Luise De Fine połączonych z kreskówką ala Popeye ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) przypomnialem sobie , wiedzialem ze jeden z nich nazywal sie Bud albo Burt , poszukalem na imdb i trafilem na znajoma nazwe okazalo sie ze to to czego szukalem , ten gruby to Bud Spencer a ten chudszy to Terence Hill , poszukaj na imdb , jest tego jak mrowkow :lol2: Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAŁWANIX Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) @Slayer jeden się zwie BUD SPENCER a drugi to TERRENCE HILL :D Edit: @tripsta był szybszy. Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez BAŁWANIX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Ekstra ! :D Teraz tylko załatwić będzie trzeba filmy- oryginalnie były po włosku? Jakie wg. was najbardziej godne polecenia są filmy z gatunku "obić mordę"? O ile dobrze pamiętam, to dobry był film Dwóch misjonarzy i Z nami nie ma żartów- te przynajmnije kojarzę, że były niezłe :) A ktoś wogóle kojarzy opis 1 filmu, jaki umieściłem? Niestety- aktorzy są bardzo mało znani- jedna 3-cio planowa postać włamywacza- partacza jest podobna do wiekszego złodzieja z Kevin sam w domu, ale to nie ten sam koleś :| Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Dzisiaj o 20.20 na TVP1 Pasja Mela Gipsona albo jak kto woli Janosik o 20 na TV4 :) A w Wielkanoc na HBO Spider-Man 2 i Ostatni samuraj ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) wlasnie obejzalem The Chronicles of Riddick: Dark Fury fanem anime nie jestem, za to riddicka - tak. 9/10 Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...