slayne Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja przyłączam sie do innych polecających Piratów. Naprawde fajny film zrobiony z humorem i rozmachem. Całkiem niezle efekty specjalne i pomysły. No i Keira :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 W kwestiach rankingów wydaje mi się, że imdb jest najlepszą stroną z racji ilości osób odwiedzających i głosujących na konkretne tytuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka - udany sequel - 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Wczoraj oglądałem Superman Returns, film może być, ale niektóre sceny są kiczowate - jest tak jak wcześniej, coś spada a nasz bohater zatrzymuje to 3 cm przed ziemią... Ogólnie 6/10, max.6,5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Ja natomiast niezgodzę się z przedmówcami, uważam że The hills have eyes jest udaną produkcją. Moje stwierdzenie motywuję tym, że reżyserowi raczej nie zależało na pokazaniu jakiejś głębi filmu, bo cóż tam można wykrzesać z tak debilnej fabuły. Film jest dobrym przykładem filmu GORE i tyle. Wg mnie film otrzymuje 7/10 Edytowane 25 Lipca 2006 przez MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 co do superman: returns- filmu nie oglądałem, ale tak samo jak pozostałe filmy (oprócz tajemnic smallviel) są jakieś dziwne, i bohater ogólnie jest sam w sobie nadimponujący... no nic jak nic, ale ma najlepsze przebranie świata xD a mianowicie okularki... oglądam trailera z filmu S. returns i taka scena: typiarka gada z Klarkiem i mu mówi że kocha SM itepe itede. a potem latają sobie razem w chmurkach (oczywiście superman z typiarką)... czy ona jest ślepa? Superman ma chyba naprawde najlepsze przebranie świata xD dlatego ten film jak i inne o supermanie (oprócz TS) są aż nad to dziwne, tak samo kreskówki o nim i komiksy xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 2001: Odyseja Kosmiczna - ciezko jednoznacznie stwierdzic co to z a film. Gdy go ogladalem to mi sie nieslychanie dluzyl i myslalem, ze zasne. Teraz jednak czuje sie dobrze po dniu przemyslen. W tamtym roku taki film to wogole szczyt mozliwosci kina. Bardzo realistyczna wizja kosmosu. Jestem w szoku jak Kubrick osiagnal taka przestrzen kosmosu. Nawet z o wiele lepszymi efektami filmy nie robia takiego wrazenia. Moze to przez udzwiekowienie, ktore nie posiada zadnych efektow niepotrzebnych. Wystarczy oddech kosmonauty plus ta pustka i juz czujemy sie blizej tej przestrzeni niz w Star treku z efektami specjalnymi. Hmm, film do przemyslen dopiero po przespaniu sie. PS. Temat z HAL9000 jest da best. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 http://www.kmf.org.pl/fx/2001e.html Opis efektów specjalnych z odyseji - polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Wzgórza mają oczy - 9/10 Skok przez płot - 9/10 Komedia romantyczna - 5/10 Auta - 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Piraci z karaibów: Skrzynia umarlaka - 9/10 świetny film, świetna kontynuacja. POLECAM ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malleus Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Find me guilty - film oparty na faktach, ciekawa rola Vin Diesel'a - polecam. Edytowane 26 Lipca 2006 przez malleus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Czy ktos moze cos powiedziec na temat tych filmow? - Imagine Me and You - Epoka lodowcowa 2: odwilz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Piraci z karaibów: Skrzynia umarlaka - 9/10 świetny film, świetna kontynuacja. POLECAM !Dziś albo jutro w końcu obejrze bo tak przez wszystkich polecany :). Tylko mam pytanie do Was, nie oglądałem części pierwszej, więc lepiej ją obejrzeć przed "Skrzynią umarlaka" czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Tak czy siak warto obejrzeć...przy okazji dowiesz się kto jest kto :)... A ja sobie właśnie stary "Koktajl" oglądam :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Piraci z Karaibów: ... po takich recenzjach spodziewałem sie czegos naprawde dobrego, no i w taki sposob sie zawiodłem ... nie zszokowoal mnie, ale i nie zanudzil 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No juz za pare dni premiera Maiami Vice,film zapowiada sie naprawde super. Jak tylko obejrze zdam recenzje :) Co do Piratow z Karaibow 2, spodziewalem sie znacznie wiecej, widac tworcy chca wyciagnac jak najwiecej kasy nie dbajac o jakos filmu. Co by nie bylo na trzecia czesc i tak pojde. Supermen Powrot...jak dla mnie za dlugi i z tego wzgledu nudny. Efekty specjalne godne podziwu, ale nie tym film zyje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 ^goku^ - Lepiej obejrzyj 1 część przed obejrzeniem 2 [; ale jak chcesz. 2 nawiązuje do 1 w paru momentach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja dzisiaj albo jutro zabiore sie za: Garfielda 2 My super Ex-Girlfriend Bandidas - polskie tlumaczenie SEXiPISTOLS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Jutro swiatowa Premiera remake'u Miami Vice. Niestety jestem sceptyczny - serial nalezal do moich ulubionych, a ten film z tego co widzialem z Miami Vice ma tylko nazwe, imiona glownych bohaterow i na tym raczej koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Czy ktos moze cos powiedziec na temat tych filmow? - Imagine Me and You - Epoka lodowcowa 2: odwilz Epoke polecam, dla mnie lepsza niz 1. Image Me and You nie wiem, ale zamierzam obejrzec. Poczytaj sobie cos o tym filmie to bedziesz wiedzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Też dzisiaj epoczke obejrzałem ;] Troche przynudzala, jak to bajki, ale ogolnie film chyba rzeczywiscie lepszy od 1nki, z tym, że ta wiewióra co lata we wstawkach za orzechem mniej smieszna niz wtedy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Jutro swiatowa Premiera remake'u Miami Vice. Niestety jestem sceptyczny - serial nalezal do moich ulubionych, a ten film z tego co widzialem z Miami Vice ma tylko nazwe, imiona glownych bohaterow i na tym raczej koniec.Rezyseruje go Mann wiec to MUSI byc dobre kino akcji. Po prostu musi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Epoke polecam, dla mnie lepsza niz 1. Image Me and You nie wiem, ale zamierzam obejrzec. Poczytaj sobie cos o tym filmie to bedziesz wiedzial. A ja dzisiaj ogladalem. Komedia romantyczna jak komedia romantyczna. Fajny poczatek, pierwsze 10 minut, i? I nic, nic sie nie rozkreca, dopiero po 30 minutach cos sie dzieje. Ale co i jak to trzeba samemu obejrzec i byc zaskoczonym z wyniku sytuacji :>. Polecam na mily romantyczny nastroj ze swa Kobieta + piwo i pizze :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 The Boondock Saints 9,5/10 --->klimat, akcja, muzyka. Godny polecenia !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 The Boondock Saints 9,5/10 --->klimat, akcja, muzyka. Godny polecenia !!! Dodalbym swietna kreacje Williema Defoe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A ja dzisiaj ogladalem. Komedia romantyczna jak komedia romantyczna. Fajny poczatek, pierwsze 10 minut, i? I nic, nic sie nie rozkreca, dopiero po 30 minutach cos sie dzieje. Ale co i jak to trzeba samemu obejrzec i byc zaskoczonym z wyniku sytuacji :>. Polecam na mily romantyczny nastroj ze swa Kobieta + piwo i pizze :P. Chyba ze swoim chłopakiem...jezeli mowisz o Imagine Me and You-dla mnie ten film to porazka o czym pisalem wczesniej ale o gustach....pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 The Boondock Saints 9,5/10 --->klimat, akcja, muzyka. Godny polecenia !!! przychylam się do tej oceny...:)... spodobał mi się sposób ukazania akcji...przyjeżdża Defoe, mówi jak zapewne było...a potem leci akcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Zamierzam obejrzec: - The Lake House - The Break Up - 16 Blocks - Thank You For Smoking Czy ktos z Was ktorys widzial? Mile widziane jakies komentarze na temat w/w filmow :P :>. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 [...] - 16 Blocks [...] Z filmów, które wymieniłeś oglądałem tylko ten. Niby wszystko było, ale jednak przyjemnie się oglądało. W trakcie emisji nie patrzałem nerwowo na zegarek z myślami : "Niech się już skończy" ;) Mogę powiedzieć nawet, że bardziej przypadł mi do gustu niż ostatni film jaki oglądałem z Willisem czyli Hostage BTW. Dzisiaj po raz kolejny oglądam K-Pax ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Wzgórza Maja Oczy - 3/10 nic ciakawego, trzymac sie od tego zdaleka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...