MaciekCi Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Infiltracja 8/10 ;] Film fajny, chociaż klimat mógł być bardziej pokazany. Trzeba obejrzeć ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Infiltracja 8/10 ;] Film fajny, chociaż klimat mógł być bardziej pokazany. Trzeba obejrzeć ! :D mogles obejrzec Infernal Affairs, tam masz klimat pokazany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Pirates of the Caribbean: At World's End , właśnie wróciłem z kina. Film ciekawy, dużo akcji, świetne dialogii Deepa. Pierwsze wrażenie: ale kozak! Świetnie zrobione kilka scen widocznych w trailerach (okręt na pustyni, walka w wirze morskim, wodospad), do tego końcówka która mnie zaskoczyła, zwroty akcji (nagła zmiana stron), do tego schizy Sparrowa. Film ma jednek pare wad, jak dla mnie to był w niektórych momentach przegadany. Takie mam wrażenia po przyjściu z kina, musze sie z tym "przespać". Ale na ten moment moca 8.5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Pirates of the Caribbean: At World's End- Co ja tutaj mogę napisać? Warto było? OCZYWIŚCIE ;) . Pozycja obowiązkowa. Teksty są bardzo fajne, nie tylko Deepa. Większość sytuacji ze Sparrowem wywoływało uśmiech na mojej twarzy. Końcówka ciekawa, może zobaczymy 4 część... W minusach znajdzie się na pewno motyw z Kalipso, faktycznie niewykorzystany w pełni. [8/10] Edytowane 26 Maja 2007 przez 4rch0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Pirates of the Caribbean: At World's End - co by tu sensownego dodać ;) . Po udanych poprzednich częściach nie zawiodłem się na tej. Miejscami nieco naciągane, ale taki urok Piratów z Karaibów ;) . Żeby zrozumieć całość trzeba koniecznie obejrzeć poprzednie części, bo fabuła jest dość zagmatwana. Kilka motywów było naprawdę świetnych (fistaszek ;) ), do tego świetna gra Deepa. 9/10 edit Co do motywu Kalipso - imho zbabrali, bo przez cały film była o tym mowa, a kompletnie nic to nie wniosło do filmu. Chyba im pomysłów zabrakło. Edytowane 26 Maja 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Odnośnie Kalipso » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Motyw Kalipso w rzeczy samej, duzo nie wniósł, ale to chyba ona z powodu gniewu wywołała ten wir, bo gdy ośmiornicowaty kapitan Latającego Holendra odpadł - wir ustał. Co do 4 części, myśle, że sie pojawi. Jack popłynie na Kube, a panna Turner nie pozwoli Willowi zostać samemu na "Holendrze". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Shooter - po ciekawym trailerze wybrałem się do kina i nie żałuję. Bardzo dobry film akcji. Kilka przewidywalnych momentów w ogóle nie psuje frajdy oglądania filmu. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Pirates of the Caribbean: At World's End Ktoś wysiedział z creditsami do końca?? Bo jak zawsze siedzę to nic nie ma, raz mi się nie chciało a tutaj mamy jakiś happy end po napisach... :/ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Will wraca po 10 latach do Elizabeth i mają bodajże synka, ale dokładnie co się tam dzieje nie mam pojęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Poslancy - film ciekawy ;) na poczatku troche malo sie dzieje dopiero pod koniec akcja zaczyna nabierac tepa, bez rewalacji ale w gaszczu amerykanskich komedii itd warto obejrzec :) behind the mask - dla mnie wielki syf ... Edytowane 27 Maja 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 P.O.T.C. 3 - 8,7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Odnośnie Kalipso » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Motyw Kalipso w rzeczy samej, duzo nie wniósł, ale to chyba ona z powodu gniewu wywołała ten wir, bo gdy ośmiornicowaty kapitan Latającego Holendra odpadł - wir ustał. Co do 4 części, myśle, że sie pojawi. Jack popłynie na Kube, a panna Turner nie pozwoli Willowi zostać samemu na "Holendrze". » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Równie dobrze bez wiru losy potoczyłyby sie w tym samym kierunku. Nie pomógł on jakoś specjalnie wygrać pojedynku Czarnej Perle :) . Uniemożliwiał jedynie wydostanie się z niego, ale tak samo wpływał an obydwa statki, więc pomocą tego nazwać nie możemy - bardziej urozmaiceniem i możliwością walki bez przerw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Sunshine - Od przeczytania pierwszej zapowiedzi czekalem ten film, niestety spodiewalem sie troszeczke czegos innego. Film jest troch nudny, malo zwrotow akcji oraz ciekawej fabuly. 7/10 Ma nadzieje ze Transformers mnie nie zawiedzie ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) The.Hitcher nudnawa bajeczka, 4/10 Dla wielbicieli gatunku. Adam i Ewa 2005, fajna komedia, mi się podobało 7/10 Przypadek Harolda Cricka, świetny film z dobrą fabułą, dobrze zagrany, więcej mi nie trzeba. 8/10 Może nie ogląda się jak komedie bo nie ma wiele śmiesznych sytuacji ale polecam. Edytowane 30 Maja 2007 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Pirates of the Caribbean: At World's End - 8/10 seria trzyma klase...reszta zostala juz powiedziana.Dla mnie jednak zbyt długi(z 30 minut bym wywalil) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Johny Q, znów oglądałem, i znów się wzruszyłem :) Dziś na tvn'ie leciał, choć bardzo nie polecam oglądać w tv . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 A good year - sredni film ale w pewnych momentach b dobry. Opowiesc o pracoholiku, ktory dostaje w spadku posiadlosc we Francji i musi cos z tym zrobic. Pracoholik i prowadzenie winnic ? To sie nie moze zgodzic...a moze jednak ? Milosna opowiesc dosc lekko pokazana z dobra gra Russela Crowa. Z kobieta nawet fajnie sie oglada - 6,5/10 PS. Jakiego smartfona uzywal gl. bohater ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Bylem wczoraj na "Tropicielu" po zobaczeniu trailera pozniej filmu wyszedlem z seansu zawiedziony. Bylem przygotowany na ciut cos innego. Mamy tu do czynienia z dzieciakiem ktory porzucony prze Wikingow wychowuje sie wsrod Indian. O dziwo dzieciak po 15 latach dalej biegle wlada ojczystym jezykiem a na dodatek sam z siebie staje sie mistrzem miecza :| Niektore sceny skrecone sa wrecz zalosnie. Sceny walk znowu dynamiczne i wygladajace naturalnie. Wielki plus za stroje Wikingow. Wygladaja mroczno i zajebiscie. Istne demony :D Ogolna ocena 6,5/10 moze niesprawiedliwa, ale spodziewalem sie czegos fajniejszego. Ogolnie mozna zobaczyc. Na DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 P.O.T.C. 3 - też mi się podobał film, bardziej niż część 2...ogólnie...9/10 ;]... motyw Kalipso też mi się nie podobał...co innego gra Deepa ;] (te schizy świetne były)...szkoda że nie wykorzystali więcej postaci granej przez Keitha Richardsa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Deja Vu miło mnie zaskoczył ten film mogło być więcej akcji ale nawet mi się plot podobał. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 A good year ( dobry rok) Film miło mnie zaskoczył, w roli głównej Russell Crowe który po przystopowaniu w filmach znów zagrał wyśmienicie ! 8/10. film można oglądnąc jako komedie, jako dramat, i jako komedie romantyczna. Sprawdza się idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jezeli chceci sie nakrecic przed gra w HL2 to sobie zobaczcie film Children of Man Takiego przygniatajacego klimatu nie widzialem wlasnie od czasow HL2. Az sobie musze go znow odpalic chocby na poczatek gdy sa restrykcje wobec cywili. A sam film to taka przeslanka religijna, ze nie pozwalajmy na aborcje, ze araby sa zle, a chrzescijanstwo z Maria, Jozefem i dzieciatkiem to najlepsze co moglo sie przydazyc cudzkosci. Mnie sie film baardzo spodobal poprzez zdjecia. Nigdy jeszcze w filmie nie czulem sie tak blisko akcji. Normalnie krew na kamerze (jak w dokumencie), jakies strasznie male detale, ktore normalnie czynia film jakbysmy w nim brali udzial. Strasznie realny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zmiana pasa Changing Lanes - polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Children of Men rowniez mi sie podobal, podzielam slowa Kareasa. Piraci 3 - hmmm za duzo gadania, za malo akcji, jak by nie Jack to by tego filmu nie bylo, 1 najlepsza , 2 niczego sobie , 3 zaluje pieniedzy. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 chyba Children of Men, a film jest nudny jak flaki z olejem z bzdurnym scenariuszem, na uznanie zasługują jedynie zdjęcia i niezła rola Owena (jak zwykle;)) z bzdurnych filmów jeszcze Deja Vu - film lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Half Nelson tzw. dupny film - 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 chyba Children of Men, a film jest nudny jak flaki z olejem z bzdurnym scenariuszem, na uznanie zasługują jedynie zdjęcia i niezła rola Owena (jak zwykle;))Amen. Juz sie tu zreszta wyzalalem kiedys na ten film :) Klimat fajny, ale nic poza tym. Zmarnowany pomysl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Deja Vu dla mnie tragedia. Ciężko skończyć oglądać. Lubię filmy akcji ale deżawi mnie baaardzo rozczarowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 chyba Children of Men, a film jest nudny jak flaki z olejem z bzdurnym scenariuszem, na uznanie zasługują jedynie zdjęcia i niezła rola Owena (jak zwykle;)) Amen. Juz sie tu zreszta wyzalalem kiedys na ten film :) Klimat fajny, ale nic poza tym. Zmarnowany pomysl.o kurde :) bogu dzieki bo juz myslalem ze sie nie znam na filmach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Next - co się teraz z tymi filmami dzieje to głowa mała. Nie można zrobić normalnego filmu, bo będzie nudny. Fantazja przoduje, jeszcze żeby to miało sens, jakiś inny pkt odniesienia (nie świat rzeczywisty). Ogólnie - bajka, akcja, love story, pościg, troche wybuchów i efektów, no i Nicolas Cage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Next - co się teraz z tymi filmami dzieje to głowa mała. Nie można zrobić normalnego filmu, bo będzie nudny. Fantazja przoduje, jeszcze żeby to miało sens, jakiś inny pkt odniesienia (nie świat rzeczywisty). Ogólnie - bajka, akcja, love story, pościg, troche wybuchów i efektów, no i Nicolas Cage Niestety bolesna prawda... dlatego ja postanowiłem powrócić do przeszłości i zobaczyłem wielki hicior światowego kina : The Shawshank Redemption - przy takim filmie pseudo seriale typu Prison Break to jedno wielkie gooofno. Ja wogóle nie mam pytań do tego filmu, przez 2h wgięty w fotel. 9/10 Deja Vu dla mnie tragedia. Ciężko skończyć oglądać. Lubię filmy akcji ale deżawi mnie baaardzo rozczarowało. Trochę mnie dziwi, że taki film Cię rozczarował. Moim skromnym zdaniem jest to kawałek dobrego kina, żadne tam arcydzieło, ale na pewno nie film przy którym można sobie zasnąć. Choć przyznam Ci rację, momentami pod bajeczkę na dobranoc podchodziło (gdy świecił tym laserem po mieszkaniu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...