Junior Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 *Taxi 3 [ ale tylko pierwsze minuty filmu, reszta sux ] *How High *Die Hard I,II,III *Indiana Jones I,II,III *Back To The Future I,II,III *Star Wars IV,V,VI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ostatnio duże wrażenie zrobił na mnie "28 days later". Naprawde zajefajny film... Co według was warto zobaczyć :?: dzisiaj obejrzalem naprawde zajebisty film!!! Film shock , rada dla wszystkich jezeli masz zamiar obejrzec ten film w dzień na DivX to lepiej idz rzuc sie w gofno i udawaj biedronke . :lol: Nie wiem czemu ci sie nie podoba Elektron , pokazuje poprostu jedną prawde o ludziach , że w przypadku niektórych naszych zachowań , zachowania bezmózgiego zombi są bardziej logiczne i mniej okrutne bo nieświadome . Nie podobał mu się bo nie zrozumiał :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 the hot chick - dobra komedia interstate 60 - takiego filmu dawno nie widzialem, polecam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Las Vegas Parano kuna kto tak skaleczyl ten tytul ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ostatnio duże wrażenie zrobił na mnie "28 days later". Naprawde zajefajny film... Co według was warto zobaczyć :?: dzisiaj obejrzalem naprawde zajebisty film!!! Film shock , rada dla wszystkich jezeli masz zamiar obejrzec ten film w dzień na DivX to lepiej idz rzuc sie w gofno i udawaj biedronke . :lol: Nie wiem czemu ci sie nie podoba Elektron , pokazuje poprostu jedną prawde o ludziach , że w przypadku niektórych naszych zachowań , zachowania bezmózgiego zombi są bardziej logiczne i mniej okrutne bo nieświadome . Nie podobał mu się bo nie zrozumiał :twisted:A skąd Ty możesz wiedziać :? co Ty wogóle wiesz o zabijaniu.... ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 oo duzo by wymieniac ale z tego co polecjaja inni: - trainspotting - 51st State - Pulp Fiction - road trip... Długo by wymieniac, lcz niestety z czasem w kinach jest coraz mniej dobrych fiomów :( Ostnio obejrzałe "american psycho" jak dala mnie film jest zajebisty! Muzyka dodaje charakter temu filmowi(np. New Order- True Faith :) ). Znam wielu ktorym ten film sie niestety nie spodobał.. hm nei lubie amerykanskiego badziewia (film jest Kanadyjskiej produkcji :D) i tej film na pewno taki nei jest. Ma cos w sobie! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 oo duzo by wymieniac ale z tego co polecjaja inni: - trainspotting - 51st State - Pulp Fiction - road trip... Długo by wymieniac, lcz niestety z czasem w kinach jest coraz mniej dobrych fiomów :( Ostnio obejrzałe "american psycho" jak dala mnie film jest zajebisty! Muzyka dodaje charakter temu filmowi(np. New Order- True Faith :) ). Znam wielu ktorym ten film sie niestety nie spodobał.. hm nei lubie amerykanskiego badziewia (film jest Kanadyjskiej produkcji :D) i tej film na pewno taki nei jest. Ma cos w sobie! :) a tak zgadzam sie Pulp Fiction jesden z najlepszych filmow ever ! a 51st State tysz wypas tylko jak dla mnie koncowka ciach!nia :/ ale takze polecam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 moze to nie nowosc ale film zajebisty Resident Evil :D Jeśli ten film ci się podobał to MUSISZ zobaczyć "28 days later" 8) TUTAJ LINK dzieki za link napewno zobacze !!!!!!! z tego co czytalem ops to wypas i podobny do konca Resienta ;D nie moge sie doczekaj Residenta 2 :)))) choc juz pewnie nie tak dobrego jak 1 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Las Vegas Parano kuna kto tak skaleczyl ten tytul ... Coz orginalny tytul wiecej mowi o tresci :) ("Fear and Loathing in Las Vegas") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ostnio obejrzałe "american psycho" jak dala mnie film jest zajebisty! Zgadza sie jest naprawde niezly niestety czesc 2 nie jest w tych klimatach co 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Część druga tego filmu to juz jest parodia niemalze :/ (muzyka to kpina ;)) Jest to komedia i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ostnio obejrzałe "american psycho" jak dala mnie film jest zajebisty! Zgadza sie jest naprawde niezly niestety czesc 2 nie jest w tych klimatach co 1. oglaladelm to z paroma osobami i wszyscy stwierdzili, ze to MEGA SHIT serio nie wiem kto taki gowno mogl nakrecic :roll: film totalna porazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 shakur_45: Piszesz oczywiscie o II ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hehe raczej tak :) No bo jak o 1. to cóż.. ;) Jest wiele super shitów amerykanskich niestety które sa jeszcze "lepsze" od dwojki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hm.... dla mnie mega shit to jest Legalna Blondynka nie wiem czemu ale jak to ogladalem to bylem wqrwiony ze to ogladam :o macie tak czasem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 sectOr a mozesz powiedziec co uwazasz za taki shit? ;) A legalna blondynka to amerykanska bajka wiec nie ma co sie dziwic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 trudno o dobrą komedię a ta o dziwo z jimem careyem mnie rozśmieszyła Bruce Almighty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 darch: w skali 1-6 gdzies u mnie 4- :) Faktycznie brak dobrych komedii. Polecam Old men in new cars (duńska). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ostatnio ogladalem kilka filmow, a te godne polecenia to" - 28 dni pozniej - Equilibrium - Telefon - 25 godzina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Equilibrium to jeden z lepszych filmów jakie widziałem goraco polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 No to ze film "Telefon" jest to jest pewne :) JA osobiscie zainsteresuje sie własnie tym filmem"Equilibrium " bo jak widze gra w nim Christian Bale :) MAmam nadzieje ze sie ostarał i film ten bedzie dobry :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Jest bardzo dobry. Ale niestety pojawil sie po Matrixie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ja bym polecał Matrix, Matrix reloded, Animatrix, i jak jeszcze wyjdzie to Matrix revolution :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 sectOr a mozesz powiedziec co uwazasz za taki shit? ;) A legalna blondynka to amerykanska bajka wiec nie ma co sie dziwic :? hm.... nie rozumiem pytanie :D btw. z komedii polecam Not Another Teen Movie ! mi sie bardzo podobal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Blair Witch - 1 & 2 Bunkier [The Hole] Kod Dostepu [swordfish] AliG - InDaHouse / Bling Bling D-Tox 9-te Wrota How High W sieci zła Kolekcjoner Bez przedawnienia W sieci pajaka Sniper - 1 & 2 Transporter Ghostship Dogma Milczenie Owiec Narazie tyle tego co mi sie podobalo, pewnie jeszcze cos dopisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ja jeszcz dorzuce ! Stygmaty The Panic Room = Azyl :P The RIng LOTR I i II Inni - wspaniala koncówka ;) The Hole Tożsamosc Bournea Szakal - ale nie stary tylko "nowy" z Brusem Willisem Scream I Dobermann Cube I i II Bezsennosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Obejrzałem własnie Equilibrium. Film spoko, niezły.. Na pewno bardzo dobry ale czy lepszy od matrixa? hm Nieco lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 _IMHO_ lepszy od 1 a juz napewno od 2 ktorej wlasciwie nie da sie ogladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja dzisiaj dosyc stary film ogladalem - The Prophecy (Armia Boga) Bardzo mi sie podobal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 zapomnialem dodat: Pulp Fiction najlepszy wilm wogole !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...