SGJ Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ze tak spytam - to jest jakas wtyczka do winampa, ktora obsluguje tuner czy poprostu mozna tvn ogldac w sieci, jaki te stacje ktore wyszukuje winamp.Wtyczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 widział już ktoś moze Na psa urok? bo jutro sie wybieram do kina i nie wiem czy to czy Czerwonego kapturka a moze Francuski numer? Mam zamiar się pośmiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Jeśli najsmieszniejsze momenty Francuskiego Numeru pokazane sa na zwiastunach (a zazwyczaj tak jest), to ten film jest jeszcze gorszy od Czasu Surferow :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Francuskiego Numeru nie polecam. Zarowno ten jak i Czas Surferow sa po prostu "czerstwe". O ile w Czasie nie bylo zadnegp momentu, w ktorym bym sie zasmial, o tyle w Numerze bylo ich kilka (2, moze 3) jednak film jest malo skladny. Dluzyzny miejscami i sam pomysl jest cholernie wkurzajacy. A komedie wkurzac nie powinny. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Inside Man - nie mogę się doczekać... Denzel Washington... Każdy film z tym gościem to majstarsztyk! Premiera w najbliższy piątek ;] Plan doskonały to pasjonująca opowieść o rozgrywce między dwoma mężczyznami – doświadczonym oficerem policji Frazierem (Denzel Washington) i piekielnie inteligentnym włamywaczem, Daltonem (Clive Owen), który zaplanował i realizuje błyskotliwy plan napadu na bank. Sytuacja staję się bardzo skomplikowana, gdy do gry włączy się Madaline (Jodie Foster), której zadaniem jest ochrona interesów pewnych wpływowych ludzi. Zapowiada się cieeekawie :> BTW, co polecacie na jutrzejrzy wypad do kina z dziewczyną? Nie musi być śmiesznie, ma być kawał dobrego kina ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Mialem Briareos ten sam problem wczoraj no i wybralem Numer, ktorego nie polecam. Alternatywa byly Wyznania Gejszy, Angel-A, lub Czerwony Kapturek. Na dzien dzisiejszy wybralbym w takiej kolejnosci (wiadomo, ze jeszcze jej gust sie liczy ;)) Czerwony Kapturek -> Wyznania Geiszy -> Angel-A. Ten ostatni bardzo mnie ciekawi, ale wydaje mi sie, ze jest taki troche zbyt melancholijny i powolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Zapowiada się cieeekawie :>Może i ciekawie, ale na pewno nie oryginalnie:> Nie wiem jak Wy, ale ja powoli zaczynam mieć dosć filmów typu genialny włamywacz vs ktos od zabezpieczeń:> BTW, co polecacie na jutrzejrzy wypad do kina z dziewczyną? Nie musi być śmiesznie, ma być kawał dobrego kina ;]Skoro nie musi być smiesznie, to: Miasto Gniewu, Tajemnica Brokeback Mountain, Wyznania Gejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Czerwonego Kapturka omijajcie szerokim lukiem. Idac na to spodziewalem sie czegos na poziomie Ice Age albo Shreka, ale bardzo sie rozczarowalem. Film nie jest wogole smieszny, do tego ma kiepska animacje. 16zl wyrzucone w bloto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Jaka część Star Treka jest według was najlepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Serial (Next Generation) - nie moglem sie od niego oderwac jak lecial pare lat temu na TVN. Filmy nie wciagaja tak bardzo a przy innych produkcjach SF, wypadaj niestety dosc blado. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A jak jest z częścią "Nemesis"? Żenada czy całkiem, całkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 star trek to goofno star wars rulezz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 star trek to goofno star wars rulezz ;] LPC, rozumiem że twoja wypowiedź miała być bardzo obiektywna? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Wypowiadajac sie o filmach (tak jak o muzyce, ksiazkach, czy grach) nie mozna byc za bardzo obiektywnym prawda? :D Co do pytania, to mnie Nemesis znudzilo. Kazdy film ST mnie znudzil po godzinie. Forma serialu byla najlepsza. Zeby nie bylo: sam popieram po czesci LPC, bo jestem ogromnym fanem SW, a ST ogladalem tylko wtedy (bardzo mi sie podobalo, ale maniakiem nie bylem). Dlatego lepiej poczekac na zdania innych userow. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Czerwonego Kapturka omijajcie szerokim lukiem. Idac na to spodziewalem sie czegos na poziomie Ice Age albo Shreka, ale bardzo sie rozczarowalem. Film nie jest wogole smieszny, do tego ma kiepska animacje. 16zl wyrzucone w bloto. Kurcze, toś mnie zaskoczył, każdy kto wraca z kina mówi że Shrek przy kapturku był poprostu nudny i że kapturek jest kozacki, etc. :) Pierwsza taka opinia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Wyglada na to, że wybiore sie na Czerwonego Kapturka, a Francuski numer obejrze kiedys na DVD jak bedzie tylko ze względu na Karoline Gruszke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Kurcze, toś mnie zaskoczył, każdy kto wraca z kina mówi że Shrek przy kapturku był poprostu nudny i że kapturek jest kozacki, etc. :) Pierwsza taka opinia...Kwestia gustu, jak ze wszystkim. Dla mnie film na 0/10. Edytowane 18 Marca 2006 przez BartosH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) The Brokeback Mountain - Zajebisty film, naprawe, zasluguje na 11/10. Trzeba obejrzeć. Edytowane 18 Marca 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Wtyczka. nie ma to jak lakoniczna odpowiedz.. ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 A jak jest z częścią "Nemesis"? Żenada czy całkiem, całkiem?mi sie na przyklad bardzo podobal. niestety niektorzy narzekaja ze za dlugi, za duzo komputerowych efektow albo ze to najprawdopodobniej ostatni film z "lysym" The Brokeback Mountain - Zajebisty film, naprawe, zasluguje na 11/10. Trzeba obejrzeć.cytat cartmana: gay cowboys eating pudding, dziekuje postoje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Warto zobaczyć Duma i uprzedzenie <_< ? Bo wybieram się z klasa na ten film. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Obyjrzyj lepiej z klasa wersje South Park'owa. Szybciej i lepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Warto zobaczyć Duma i uprzedzenie <_< ? Bo wybieram się z klasa na ten film. :blink: Żeby zobaczyć Kierę ? warto iść na każdy :))))))))). Możesz iść, nie jest źle :) ... najlepsza rola Matthew MacFadyen, pasuje i gra tam wyśmienice do kreacji "Pana Darcy'ego". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Obyjrzyj lepiej z klasa wersje South Park'owa. Szybciej i lepiej ;] TZN że według ciebie ten film to dno ? Też chyba tak mi się wydaje, ale nie ja decyduje co będziemy oglądać, prponowąłem Francuski numer ale był sprzeciw :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Polecam wszystkim tym co nie widzieli kultowa polska komedie Konopielka. Ogladalem ten film ze trzy razy i za kazdym razem zabawa byla przednia. Szkoda, ze ostatnimi czasy polskie komedie nie daja tyle powodow do smiechu co w/w film. Niektore teksty po prostu "zabijaja" :) Pozwole sobie przytoczyc jeden na szybko znaleziony (pamiec juz niestety szwankuje troche i trzeba sie wyslugiwac googlarka :) ) "- A ziemia okrągła jest. - Jakże okrągła, przecież widzisz, że nie okrągła. - Okrągła, tatku, tylko człowiek mały i nie widzi, że się tam dalej zagina - Sie było za rzeką, nic sie tam nie zagina i nic nie mówią żeby się gdzieś dalej zaginało" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 TZN że według ciebie ten film to dno ? Też chyba tak mi się wydaje, ale nie ja decyduje co będziemy oglądać, prponowąłem Francuski numer ale był sprzeciw :mur: Nie mowie, ze dno, po prostu widzialem z 3 ekranizacje tej ksiazki i najbardziel urzekla mnie ta South Park'owa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Inside Man - idąc do kina na najnowsze dzieło Spike'a Lee oczekiwałem wiele. Nie zawiodłem się. Film jest świetny, gorąco go polecam. 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Polecam Supercross super film , troche adrenaliny polecam. Może znacie jakieś ciekawe filmy o tematyce samochodowej, motoroweji i ciężarowej :lol2: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Polecam Supercross super film , troche adrenaliny polecam. Może znacie jakieś ciekawe filmy o tematyce samochodowej, motoroweji i ciężarowej :lol2: :wink: Klasyk gatunku "Cena Strachu" Clouzouta oraz "Pojedynek" Spielberga. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Żeby zobaczyć Kierę ? warto iść na każdy :))))))))). Możesz iść, nie jest źle :) ... najlepsza rola Matthew MacFadyen, pasuje i gra tam wyśmienice do kreacji "Pana Darcy'ego". ojejku - chodzi o ten film ktory opowiada o losach 13-14 latka, ktory od malego wychowywal sie z gepardem ? Jezeli tak, film bardzo przyjemny - piekne krajobrazy, mozna powiedziec, film dla calej rodziny ;) - jak dla mnie - warto go obejrzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...