kucyk Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Fahrenheit 9/11 - po prostu obejrzyjcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Fahrenheit 9/11 - po prostu obejrzyjcie... ja obejrzalem przedwczoraj...brak slow..Bush to skonczony idiota i prymityw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Film owszem interesujacy, ale stronniczosc Moore'a w tym przypadku mnie irytowala (nie zaobserwowalem tego przy Zabawach z bronia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Tyz polecam Wrong Turn - bardzo przyjemnie sie ogladalo :) Obcy - 8 pasazer Nostromo Shrek 1,2 Eurotrip - bardzo sympatyczna komedia ;) Podchodzilem do niej sceptycznie... a skonczylem z bananem na twarzy :) Symetria - doskonaly film. Spider-Man 2 - ogolnie mily ;) no i American Pie 1,2 (3 juz niestety nie za ciekawa :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Jak dla mnie ciekawy Horor to "Beyond the Limits" ... warty obejrzenia .. .ze wzgledu na krawowość akcji .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Ja mam kilka filmow w ktorych do konca nie wiem o co biega tak naprawde moze macie jakas koncepcje Mulholand Drive , Zaginiona Autostrada chodzi mi o pana LINCZA :] . Masakra . Z horrorow nowa produkcja pana ktory nazywa sie ROB ZOMBIE :] zrobil sobie film :] Dom tysiaca dusz albo trupow nie pamietam jak ktos lubi chore filmy horror klasy B moj ulubiony gatunek polecam goraco i czekam na opinie :] . Ostatnio SPIDER MAN 2 łyknolem jak pelikan koles od robotyki i fizyki w tym filmie jest mistrzem naprawde . Bardzo ładnie :] . Ale moja ocena nie jest wiarygodna poniewaz jestem fanem KOMIKSOW i takie produkcje pochlaniam bez mrugniecia :] . Pamietacie SPAWN mistrz film okrzykniety klapa jaka muza i klimat :] . Ale dosyc to temat moze mozna pisac i pisac co warto obejrzec :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Macie mocne nerwy ? Chcecie się bać ? ;] ... Kręgosłup Diabła :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Właśnie obejżałem Świt Żywych Trupów 2004. Jest mi teraz trochę nie dobrze (flaczków całe worki :D), ale film całkiem fajny, pozytywnie rozczarowuje :) Miło sie ogląda, może ja bym trochę tu i ówdzie pozmieniał ( najbardziej mnie wk.. scena jak to ten stary pedał przejeżdża niechcący piłą blądynę :? ;)), trochę niedorzeczności i głupoty ( ale i tak mało jak na amerykańskie kino), ale klimat apokalipsy mi zdecydowanie isę podobał. Polecam jako jeden z lepszych filmów tego roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 najgłupsza scena w tym filmie to ta, w któej ten kolo wchodzi na zaplecze tego sklepiku gdzie siedzi zombiak, zamiast wrócić po gościa z pistoletem to on tam wchodzi z lewarem od samochodu LOL to mnie rozwaliło film jest głupi według mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Emotsetung --> jak lubisz filmy pana Lyncha, to obejrzyj Eraserhead (Głowa do wycierania), powodzenia ;]] Pr0^^ | LoleX* --> El Espinazo del Diablo to nie jest straszny film, no moze troszke, ale klimacik trzyma. Pedro Almadovar chaly nie robi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 JA ROBOT - Super film Eurotrip - :lol: komedia fajna :D The Day After Tomoorow - :D Teksanska Maskra Pila Mechaniczna - Tesh spox ;) Swit Zywych Trupow nie zabardzo mi sie podobal co innego parodia tegoz filmu "Shaun Of The Dead" wymiata :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Ogladalem dzis Terminal. szczerze mowiac, myslalem, ze bedzie to sporo lepsza komedia, a tu niestety.... zawiodlem sie, takie co najwyrzej przecietne to bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Krucjata Bourne'a - nuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 moze ja z innej beczki ale czy ktos wie, urywki jakiego filmu sa w teledysku ATB marakesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Back to the future (Powrót do przyszłości) - cała trylogia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Back to the future (Powrót do przyszłości) - cała trylogiaabsolutna racja,szczerze powiedziawszy do tej pory nie widziałem lepszej trylogii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Jak to nie?? A LOTR?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Jak to nie?? A LOTR?? n/c pierwsza część ciekawa druga śmieszna trzecia ot taka sobie. chociaż wersje reżyserskie sycą. wole BTtF ma klimat w który można sie wczuć;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A LOTR?? gorszego shitu na swiecei nie widzialem. Back to the future rulezz :D mam wszystko na kompie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 na LOTR przysypialem tbh :lol: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 na LOTR przysypialem tbh :lol: :evil:Ja podobnie. Natomiast Back to the future oglądałem już kilka razy i jeszcze mi się nie znudził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Natomiast Back to the future oglądałem już kilka razy i jeszcze mi się nie znudził. ten film zawsze oglada sie z ciekawoscia :D i otwarta gemba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Eee... Trylogie powiadacie? Piątek 13... Matrix Halloween I mase innych :wink: Dziś ok. 23 na TVP 1 - będzie pokazany "Rekwiem dla snu" - Kto nie oglądał niech zobaczy - klasych kina... ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Dziś ok. 23 na TVP 1 - będzie pokazany "Rekwiem dla snu" - Kto nie oglądał niech zobaczy - klasych kina... ! Dzięki za przypomnienie. :) Wiedziałem, że jest dzisiaj jakiś dobry film, ale nie mogłem skojarzyć, że to Rekwiem dla snu. Dzięki. Oglądaliście film Fight Club (na polski = Podziemny Krąg). Ostatnio TVP1 ponownie pokazała ten ciekawy film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 moze ja z innej beczki ale czy ktos wie, urywki jakiego filmu sa w teledysku ATB marakesz ? "Mindhunters" Calkiem niezly. A co do topica. Fahrenheit 9.11 - Trzeba chociaz raz obejrzec SpiderMan 2 - Kicha ;] Shaun of the dead - Parodia filmow typu "Dawn of the dead". Mi sie podobalo ze wzgledu na swietny angielski humor Mean Girls - Nudny Hellboy - Raz i do kosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Oglądał może ktoś ten film ONG bak ? - teraz go w TV reklamują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Dziś ok. 23 na TVP 1 - będzie pokazany "Rekwiem dla snu" - Kto nie oglądał niech zobaczy - klasych kina... ! NIE! Nie, nie, nie!!! Nie oglądajcie tego na jedynce!! LoleX powaliło Cię?* Oglądałes Fight Club w "uczcie kinomana"? Był tak ocenzurowany, ze przepuszczali jedno przekleństwo na 10, jeśli nie jeszcze mniej! Treść dialogów była tak splycona, ze bardziej już by sie nie dalo! :evil: Jestem w 100% przekonany, że z Requiem zrobią to samo :evil: Dobrze Wam radze, nie oglądajcie TAKIEGO filmu na TVP bo sie do niego zrazicie! W filmach Aronofsky'ego niezwykle ważną role pełni muzyka, której w TVP w ogóle nie słychać (jest niemal całkowicie zagłuszana przez lektora)!! Swego czasu w "uczcie kinomana" leciało też Pi i dźwiek był taki, ze płakać sie chciało. W Media Markt można dostać podwójne DVD - Requiem for a dream + Pi (wydane przez GutekFilm, nr 4**), za 29.99!! To jest 15 zeta za jeden film! Naprawde polecam. Osobiście posiadam owo podwójne wydanie oraz wydanie specjalne Requiem for a dream za 79 zeta (dwie płyty, wyciete sceny, mnóstwo dodatków) i nie uważam tych pieniedzy za stracone :) Dlatego powtarzam raz jeszcze - wygrzebcie skadś te 3 dychy i obejrzyjcie ten genialny film w przyzwoitej jakości (w właściwie 15 zeta, bo za 30 dostajecie dwa filmy)! *Bez urazy LoleX, Ty pewnie nie ogladałeś wtedy Fight Club'u ;) Masz więc prawo nie wiedzieć, że Requiem w jedynce to profanacja sztuki:] ** GutekFilm wydaje serie podwójnych DVD. Każde DVD z tej serii ma swoj numer, np. Mulholland Drive + Prosta Historia Lynch'a to numer 2, a Requiem for a dream + Pi to numer 4 :) Mam nadzieje, ze udało mi się ustrzec kogoś przed popełnieniem wielkiego błedu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Dziękuje und3r bardzo dobrze, że o tym napisałeś i oczywiście masz racje w 100% ;) Oglądałem Fight Club na komputerku, w TV nie widziałem... Film inspirujący, pełen mrocznej tajemnicy, zagadki, jednak nie urzekł mnie do cna ;) Twoja propozycja z zakupem Requiem + Pi jest bardzo dobra i chyba sam się wybiore do Katowic po "składankę"... Muzyka - oj taak. To nieodłączna częśc obu filmów, jakże urzekająca ;) Z ciekawośći sam zbacze ten film w TV... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Kill Bill Vol 2, wieje nuda, podchodzic pod jakis dramat a'la TVN ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Kill Bill Vol 2, wieje nuda, podchodzic pod jakis dramat a'la TVN ;) Nie znasz sie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...