Gość gladiac Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Co do Mission Impossible3 to wielki zawod!!!! ,po 1 i bardzo dobrej 2 niestety dodany na sile milosny watek w 3 psuje caly efekt, film powtarza niektore schematy z poprzednich czesci jednak bardzo nieudolnie, pozatym jak mozna przyjac do wiadomosci ze najlepszy agent MI zostawia zawod i zostaje szkoleniowcem rekrutow, fabula bardzo naciagana i nie do przyjecia jak dla mnie oraz zbyt duzo dluzyzn stawia jak dla mnie ocene 5/10 ps.ogladac tylko na dvd bo na bilet w kinie szkoda kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 jak Agnes rowniez polecam Match Point. swietny film. no i oczywiscie milo bylo popatrzec na piekna Scarlett Johansson ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Przed chwilą skończyłem oglądać Derailed (Vincent Cassel, Clive Owen oraz Jennifer Aniston). Naprawdę dobry thriller, któremu warto jest poświęcić czas, czyli cos ~2 godz. Fajny scenariusz, dobre kino, momentami nieprzewidywalny...oby więcej takich filmów !! IMHO dobre 4/5 EDIT : Widzę, że jutro na "tapetę" pójdzie Match Point. Edytowane 17 Maja 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) Double Trouble- ot kolejna łupanina i sporo grubaśnego humoru :) Tym razem Bud Spencer i Terence Hill jako sobowtóry znanych i bogatych brazylijkich paniczów ;) 8/10 za ponowną demolkę w starym dobrym stylu- z liścia w twarz i piąchą po łbie ;P Edytowane 18 Maja 2006 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Running Scared - swietny film akcji z Paul'em Walkerem w roli glownej. Trzyma w napieciu do konca... Ostrzegam przed brutalnymi scenami! Jedyne do czego moge sie przyczepic to duza czestosc uzywania slowa fak ;D momentami mialem wrazenie ze ogladam Psy w wersji american ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 STAY z Mc`Gregorem. Cos od poczatku filmu nie pasuje, cos sie dzieje nie tak, w polowie mamy skolatane mysli, 25 pomyslow na to jak sie film skonczy. Koncowka i tak nie jest nasza :D Duzy plus za pomysl, porzadne kino - 8/10 Widze, ze Drabiny Jakubowa nie ogladales :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Widze, ze Drabiny Jakubowa nie ogladales :] Faktycznie, a musialem aby ocenic STAY ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Faktycznie, a musialem aby ocenic STAY ? :] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Stay to praktycznie Drabina+fajne efekty specjalne. Edytowane 19 Maja 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Obejrzalem wlasnie Plan Doskonaly . Wiem ze pozno ;] Film wypas, naprawde polecam nie zawiedziecie sie, niektore motywy porazaja (w sumie to tylko jeden). Jakby ktos nie wiedzial, film opowiada o napadzie na bank - ale za to jakim ;] Edytowane 21 Maja 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Lucky Number Slevin w sumie wiadomo dopiero 10min przed koncem jak sie film zakonczy. fabula rysuje sie tak: chlopak jednego dnia traci prace, mieszkanie, przylapuje swoja laske z kims w lozku wiec postanawia pojechac do kumpla. po nocy spedzonej u kumpla, ktorego akurat nie bylo w mieszkaniu przychodza gangsterzy po kase... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Trio z Belleville / Triplettes de Belleville / Triplets of Belleville moja rekomendacja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ogladal juz ktos slinet hilla? Reklamowki w tv zachcecaja do obejrzenia...Warto sobie nim zawracac glowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Trio z Belleville / Triplettes de Belleville / Triplets of Belleville moja rekomendacja ;) Moge tylko przytaknac i dodac: najpiekniejsza animacja jaka w zyciu widzialem. Doskonaly film z rewelacyjna sciezka dzwiekowa. Znajomosc jakiegokolwiek jezyka niepotrzebna do obejrzenia. Rewelacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 sialala, nie cytujemy obrazkow :) Ja polecam Dirty, swietne kino o skorumpowanych policjantach i zlych gangsterach. W dodatku gangsterach, ktorzy przyodzianiw mundur policjanta walcza ze zlymi bandziorami ;] Film ma dobre zakonczenie. Fajny, brudny klimat. Kilku ciekawych gosci na ekranie. Wyclef Jean i Tabacoo. Polecam! 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Ostatnio obejrzalem pare staroci z pogranicza hororu ktore wygrzebalem z dysku a sposrod nich polecilbym min: In The Mouth Of Madness - W paszczy Szaleństwa - naprawde doobry filmik z powyginana fabula, ciekawym aktorstwem i klimatem - no ale w koncu John Carpenter ;] Dagon - na podstawie prozy Lovercrafta, dosyc mroczny i posepny, ci co grali w CoC musza koniecznie zobaczyc Phantasm II - typowy horrorek lat 80 sporo akcji, troche smiechu, zajebista muzyczka i mimo wszytsko powazny temat ;] Edytowane 22 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Phantasm II - typowy horrorek lat 80 sporo akcji, troche smiechu, zajebista muzyczka i mimo wszytsko powazny temat ;]Szkoda tylko, ze polski tytuł serii to "Mordercze Kuleczki" :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Lucky Number Slevin w sumie wiadomo dopiero 10min przed koncem jak sie film zakonczy. fabula rysuje sie tak: chlopak jednego dnia traci prace, mieszkanie, przylapuje swoja laske z kims w lozku wiec postanawia pojechac do kumpla. po nocy spedzonej u kumpla, ktorego akurat nie bylo w mieszkaniu przychodza gangsterzy po kase...E tam, przeciez wiadomo, ze ta historyjka na poczatku nie byla wstawiona ot tak, zeby film trwal dluzej. Po ~70min wiadomo o co chodzi (no oczywiscie nie wszystko, glowny watek) co nie zmienia faktu, ze film naprawde niezly i warto obejrzec. Bylem troche negatywnie nastawiony do filmu, "Acid House" i "Gangster no 1" nie podeszly mi, ale to jest w zupelnie innym stylu :] Edytowane 22 Maja 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Ja polecam Hi Way :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Szkoda tylko, ze polski tytuł serii to "Mordercze Kuleczki" :lol: :lol: Buahaha zgadza sie :lol2: Ze starszych horrorkow to znalazlem i obejrzalem jeszcze: Evil Dead I, II, III - jak to horrory lat 80 troche smiszne troche niebezpiczne :] Hellraiser - gumowe potwory szaleja ale sama historyjka i klimat sa ciekawe Prince Of Darknes - chyba jeden z najslabszych filmow Johna Carpentera, nie polecam Na oku mam tez: Studnia i Wachadlo, Piknik pod Wiszącą Skałą, Necronomicon jak znajde napisy to sie obejrzy. Ogladal juz ktos moze Silent hill? Jak wrazenia? Edytowane 23 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Piknik pod Wiszącą Skałą Jesli liczysz na jakakolwiek akcje to sobie odpusc. Za to nastroj w filmie powala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) ..... Za to nastroj w filmie powala.... I na to licze :] sciagnolem go z pelna swiadomoscia. Edytowane 23 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Lucky Number Slevin - potwierdzam, film swietny!!! akcja rozwija sie bardzo plynnie, bardzo zaskakujaco i momentami jest smiesznie... podsumowujac, warto zobaczyc, kawal dobrej rozrywki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Buahaha zgadza sie :lol2: Ze starszych horrorkow to znalazlem i obejrzalem jeszcze: Evil Dead I, II, III - jak to horrory lat 80 troche smiszne troche niebezpiczne :] Od kiedy to Evil Dead III jest horrorem? ;) I - zgodze sie, II od biedy tez, ale III to juz jest IMHO komedia pelna geba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 polecam An Unfinished Life :) dzisiaj obejrzalem. naprawde warto poswiecic te 1,5godziny. mozna sie troche porozczulac jak ktos lubi :) mialem go nie ogladac bo widzialem w filmie Jenifer Lopez, ale se pomyslalem a moze nie bedzie tak zle. i oplacalo sie. jeszcze raz polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Chaos - 7/10 Ten ze Snipe'sem, Philippem i Stathamem http://www.filmweb.pl/Film?id=91856 dobry pomysl i realizacja.Warto Just Friends - 8/10 http://zostanmy.przyjaciolmi.filmweb.pl/ dawno nie ogladalem dobrej komedi w tym przypadku romantycznej, na tym filmie sie nie zawiodlem i nawet niezle usmialem.Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Od kiedy to Evil Dead III jest horrorem? ;) I - zgodze sie, II od biedy tez, ale III to juz jest IMHO komedia pelna geba.Tak , to komedie pełną geba i przede wszystkim obowiazkowe pozycje dla kazdego kinomana....Wg mnie jedna z lepszych trylogii kina [zaraz bo Back to the future i starych warsach] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Zobaczcie sobie Zabójce Shogunów Jak moglem tak dlugo zwlekac ? Na to pytanie nigdy nie odpowiem ale przestrzegam innych przed popelnieniem tego samego bledu. 9,75/10 - film niemal genialny. Get rich or die trying - hmm, niezle kino. Jezeli to prawdziwa historia to niezly typ z tego 50 centa. Nie lubie go za muzyke ale ta postac zapadnie mi w pamiec. Na pewno lepszy film niz 8 MILE. Edytowane 27 Maja 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Silent Hill - 11/10 ! PRZEGIĘCIE .... W końcu świetna adaptacja gry. Seans o 22.45 dał radę :) ... Jedyny minus - żeby docenić w 100%, trzeba znać serię - dla osoby z zewnątrz historyjka może być zbyt płytka - fan przymknie oko na taką a nie inną adaptację fabuły gry. Ciemność, muzyka i efekty dźwiękowe niszczą. Film od 18 lat, ale jak dla mnie mogli zrobic od 21 i dorzucić kilka mocniejszych akcji z gry. Tak czy siak wypas - NAPRAWDĘ WARTO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 grandma's boy dawno sie tak nie uśmiałem jak na tej komedii naprawde polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 grandma's boy dawno sie tak nie uśmiałem jak na tej komedii naprawde polecam Popieram ! Dzisiaj oglądnąłem i bardzo mi się podobała ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...