Marcin_gps Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Silent Hill - wszystko byloby OK, gdyby nie fakt, ze ten film jest nuuudny... Nie jestem fanem tej gry, ale biorac pod uwage ekranizacje gierek, ta produkcje zaliczam do udanych [; Noi Albinoi - islandzki obraz, mimo wolno rozwijajacej sie akcji, w przeciwienstwie do SH, oglada sie bardzo przyjemnie i film niesie jakis przekaz... Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Lecial dzisiaj Informator na Polsacie. Kto nie widzial ten trąba :) 9,5/10 EDIT Azumi 2 - film dojrzalszy od poprzedniej czesci. Nie interesowalem sie geneza tych dwoch filmow ale wyglada jakby krecil go inny rezyser. Jezeli chodzi o pierwsze wrazenie to robi gorsze od jedynki i oglada sie go gorzej niz czesc pierwsza. Ale po dniu widze, ze film jako calosc dobrze, ze poszedl ta strona. Pod tytul oddaje istote calej opowiesci (Milosc lub smierc). Po projekcji 6,5/10 po dwoch dniach daje filmowi 8/10 Edytowane 27 Września 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 You, Me and Dupree - takie se. Musiałem zostać w centrum miasta, więc poszedłem na to do kina bo akurat leciało ;D ~ 5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 The Sentinel: jakoś sie oglądało ale nic ciekawego troche efektów, ale mnie nie przekonał 6/10 Miami vice: no początku troche mnie zainteresował ale potem mała kaszanka sie robiła. Za motrówki które były w filmie 7/10 ;] Jackass Numer Two: Oglądał juz ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Jackass Numer Two: Oglądał juz ktoś?Jest już w kinach? Jackass 2 i Borat to moje komediowe pewniaki na pójście do kina bez żałowania kasy po seansie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 World Trade Center- polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Ultraviolet Mimo iznie lubie fantastyki to ten film przypad mi do gustu i warto go obejrzeć :razz:Dokładnie :) Ci strażnicy to trochę w klimatach z F.E.A.R'a no nie :P ? Polecam Click Nie wiem dlaczego to jest komedia a uwierzcie mi - popłakałem się :| Ja nie wiem... Naprawde polecam :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Obejrzałem wczoraj Over The Hedge (Skok przez płot) i bardzo mi się podobało :D Kto lubi bajeczki ten nie może tego tytułu ominąć B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Polecam Click Nie wiem dlaczego to jest komedia a uwierzcie mi - popłakałem się :| Ja nie wiem... Naprawde polecam :smile2: potwierdzam. wczoraj obejrzalem i bylem pod wrazeniem. myslalem ze obejrze "glupawa" komedie gdzie koles bedzie chodzil z pilotem, zatrzymywal czas i zagladam kobietom pod kiecki (chociaz.... :D )a tu wyszla fajna komedia (naprawde fajna, duzo bylo momentow ze prawie plakalem ze smiechu) z przeslaniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Jackass n2 jest juz ale niesty jeszcze nie w Polsce, u nas jak zawsze późno wszystko idzie.... Oglądałem Bandidas-7/10 za miejscami śmieszną komedie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Klik - I robisz,co chcesz - super film, naprawde warto zobaczyc jak dla mnie 10/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Fried Green Potatos - Smazone Zielone Pomidory 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Klik - I robisz,co chcesz - super film, naprawde warto zobaczyc jak dla mnie 10/10Dokładnie na początku te żarty mnie nie śmieszyły ale irytowały, ale czym dalej tym znacznie lepiej!! Także polecam! 9/10 mimo, że jak się skończy wiadomo od pierwszych minut filmu... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Scena jak wali z liści Majkelowi :) i pierdzi, te grubasy i pieski rox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) probowalem obejrzec Ultraviolet ale po 20min poddalem sie. lubie filmy s-f wiec nastawilem sie ze obejrze porzadny film z dobra akcja i dobrymi efektami specjalnymi. powiem tylko ze ten film to koszmar (jak dla mnie), o ile jeszcze jakas namiastke akcji (dobrej akcji) mozna zobaczyc o tyle efekty sa na zenujaco niskim poziomie. i do tego ta gra aktorska miesa armatniego (nienaturalne ruchy itp). nie polecam. ------- ps. dobrym porownaniem bedzie stary serial PowerRangers ;) Edytowane 2 Października 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Colour Me Kubrick (Być jak Stanley Kubrick) - nie wiem jak to możliwe, ze nikt w tym temacie nie polecil tego filmu. Dla milosnikow Malkovicha pozycja obowiazkowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Colour Me Kubrick (Być jak Stanley Kubrick) - nie wiem jak to możliwe, ze nikt w tym temacie nie polecil tego filmu. Dla milosnikow Malkovicha pozycja obowiazkowa. Ja na tym filmie usnalem i to nie ze zmeczenia. Musialbym sie zmusic i go kiedys obejrzec. Ja natomist ogladalem wczoraj dwa swietne filmy 16 blocks - Bruce Willis w najlepszym wydaniu ale troszke innym swietle niz zwykle. Bez tych durnych jupijajej madafaka i usmieszkow podczas rozrywanych cial. Takie bardziej realistyczny filmik. Mos Def konkretny koles, zagral fenomenalnie. Z czystym sumieniem polecam 7,5/10 Malena w TVP2 wczoraj. Super dramat polaczony w niektorych momentach z komedia. Albo ja juz sie zmienilem albo ten film jest naprawde swietny. Monica Belluci prawie sie nie odzywa ale luuudzie jak ona gra, Sharon Stone ma na noc - 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 The Butterfly Effect 2 - zrobmy to samo, dodajmy kilka scen erotycznych i pare efektow zeby zbic kase... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 The Butterfly Effect 2 - zrobmy to samo, dodajmy kilka scen erotycznych i pare efektow zeby zbic kase... Czyli nie warto sobie psuc dobrego wrazenia jakie pozostawila po sobie pierwsza czesc "Efektu motyla" ? Ja wczoraj obejrzalem Garfield 2 - sie usmialem w sumie, kotek w polaczeniu z tym psem zabija ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 zdecydowanie nie warto, chyba ze nie zrozumiales przeslania pierwszej czesci i chcesz popatrzec na laski [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Crank - oglądał ktoś ?...bo się zastanawiam co wieczorem obejrzeć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Crank - oglądał ktoś ?Oglądal ;] Bardzo fajny film, totalnie zwariowany. 8+/10 Choc na pewno jak wejdzie do polskich kin to znow podniesie sie larum jaki to zly przyklad daja gry i filmy... Z innych Butterfly Effect 2 - 5/10 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jak wyzej napisano - skopiowali pomysl z pierwszej częsci, dodali dwa dymanka i powstał gotowy film. Takie to bezpłciowe. Wielkie mi halo ze raz główny bohater ma kobietę i nie ma sukcesów w robocie, a za drugim razem odwrotnie Click - 9/10 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Uspokoilem sie czytajac kilka wypowiedzi powyzej. Myslalem ze cos ze mna nie tak jak przy koncowce tego filmu mocno sie wzruszylem :o Jak widac nie ja sam. Kto by pomyslal ze film z Adamem Sandlerem moze byc tak dobry? Jest kilka głupich akcji w jego stylu, ale nie ma ich tak wiele, nie przeszkadzają Eight below - 8/10 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kto by pomyslal ze w dzisiejszych czasach robi sie jeszcze takie filmy :o Nikt nikogo nie morduje, nie ma handlarzy narkotykow, gwałtow, zamachow itp. A mimo to film bardzo przyjemny, dla calej rodziny. Rowniez mozna sie wzruszyc :( Mission Impossible 3 - 7/10 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jest to czego nie ma w w/w pozycji :> O taka czysta akcja, w stylu poprzednich częsci. Nie jest to najgorsze Teoria chaosu - 7+/10 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Znow film z napadem na bank w ktorym pozornie nic nie ukradziono. Słabo rozwiazano motyw z upozorowaniem smierci glownego bohatera. Od razu mozna sie domyslic o co chodzi :/ Ale film podobal mi sie bardziej niz Inside Man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 No właśnie obejrzałem...i popieram opinię...fajny film...ale ogólnie Stathama lubię ;) biedna papużka...:] Nic...zabieram się za Click'a :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Miami Vice- wszyscy jojczeli że dno no to ja a szkoda oglądać ale jednak, obejrzałem i nie żałuje fajne fury, łódka rox i kobiety ( ta japoneczka :razz: ) mimo że dopiero prawdziwa akcja była na konieć to nie żaluje bo film genialny i wplatanie tam muzyki no po prostu genialne. Warto obejrzeć bez dwóch zdań. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Click 6/10 - z dziewczyną można iść na to, ale tak normalnie to ee.. pare zabawnych scen i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 DO nowego numeru "Filmu' dodano Czlowieka z blizna . Wstyd sie przyznac, ale nie mialem okazji go zobacxzyc, a podobn ojest rewelacyjny. Wlasnie sie za niego biore ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Scarface jest wybitny.... Cały monolog z restauracji znam na pamieć ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Są takie filmy gdzie nie ma podziału na gusta i guściki. Poprostu arcydzieło ;) i do takich należy Scarface. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Film rzeczywiscie miodny. Al Pacino to mistrz i tyle ;] Koncowka mocna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Click - potwierdzam opinie z poprzedniej strony...bardzo fajny film...9/10... Pies i kaczka rządzą :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Snakes On A Plane - 6/10 ogólnie da się obejrzeć, ale film jest przesadzony i trochę głupi jak to bywa w tego typu produkcjach, wszędzie węże które wybierają sobie całkiem ciekawe miejsca do ataków :lol: , cały czas rzeźnia, ujęcia samolotu i samych gadów pozostawiają wiele do życzenia - rendering komputerowy widać na każdym kroku, tylko końcówka filmu w wykonaniu niedoszłego pilota uratowała ocenę, bo tak to z 5 bym dał :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...